Ahojda, zdá se mi to nebo tady tenhle termín zatím chybí? Neříkejte mi, že se nás příští rok v březnu bude vdávat tak málo, že si nezasloužíme vlastní téma :-)
To netušim :-) počítám tak 15 ,nejsem talent na odhady vzdáleností 8-)
Dneska jsem si nějak divně přeležela záda a když se nadechnu ,tak mě to píchne :-S :-(
Včera jsem pořídila košili,ale větší,tak jí musím vyměnit :-D No a už nastupuje nervozita???? x-)
No jo, to nas ceka kilacku mnohem vic, skoro 40 jich spolyka jen jedna cesta, ale stoji to za to :-) Ja zas vcera vyzehlila kopec pradla, tak me zada taky pekne boli.. Ale pripomnelas mi, ze musim jeste rozzehlit svatebni kosili :-) Nervozitu zatim nepocituju, tak doufam, ze pak na mne nepristane o to vetsi :-D
Nechceš mi taky vyžehlit ? :-D mám tam hromadu prádla a dělám,že to není moje 8-) :-D . Zveš na rozlučku i tchýni ? Já totiž beru mamku s tetou,jsou to pařmenky a nevím,jestli nemám ze slušnosti pozvat i jí s dcerou =-)
Martino, držím zítra palečky!!! Ať Vám to s (dnes ještě) přítelem vyjde a ať je to jeden z Tvých nejkrásnějších dnů v životě, ne-li nejkrásnější či nejpohádkovější :-) A pak se určitě ozvi, jaké to vše bylo...
Taky si přidávám,přeji krásnou svatbu a ať vám to hlavně vydrží v dobrém i ve zlém,samožřejmě,přeji hlvně to dobré 8-) x-) x-) ;-) :-)
Jinak mám pocit ,že si tu tchýňka čte :-D :-D Dobře jí tak ,za to,co nám provádí
To je co? Přeju ti to :-) Snad se nám to vydaří oběma příští pátek :-)
já mám dnes rozlučku a do práce jdu už jen po-út :-) huráááááááááááá :-D :-D :-D se budu válet doma :-D
Mi povídej,jinak nejsme schopné se sejít v tak hojném počtu ,a až teď se to povede :-))))) Zítra mi jede svědkyně na hory,tak jsme to šoupla na pátek,budu si muset po práci schrupnout ,abych byla fit :-)))) a mohla řádit večer 8-) :-D :-D
Byla jsme včera vyměnit košili a řeknu ti- horor!!! byla tam nějaká starší paní a pořád mi strkala jiné barvy ,protože se jí nechtěla hledat ta,co jsem koupila ]-( .
Jsem zvědavá ,jak se budou všichni tvářit ,až uvidí moje botky 8-) moc se mi líbí a nejsou zrovna popelkovské,ale to bych nebyla já :-D :-D
Ahoj holky, svatba byla vcera. Bylo to nadherne, primo pohadkove, pocasi nakonec nebylo nejhorsi - dnes s tim sudenym vetrem by bylo hur. Chytili jsme jen snehovou prehanku po obradu, tak jsme nafotili hned neco venku, aby byly videt vlocky. Pak to preslo, ale i tak jsme se nafotii s bilym destnickem. Oslava se taky moc povedla, hodne jsem tancili, jidla nam zbylo docela dost, tak nemusim o vikendu varit. Akorat jsem strasne unavena, spala jsem jen 4 hodiny. Nedari se mi ted usnout, snad pozdeji. Az budu mit fotky, dam je do alba.
Diky moc za prani a ze jste na me myslely.
No, a za tyden vy! :) Nema smysl se stresovat, je to nadherny zazitek.
Marti paráda :-))))) Hlavně,že sis to užila ;-) až ti závidím 8-) 8-) 8-)
Mám docela ze všeho strach,rozlučka byla brutální :-D :-D :-D :-D a mám teď angínu pěknou,asi dnes dostanu antibiotika :-( :-(
Ahoj holky :-) Marti, moc gratuluju, na fotkach vam to slusi a jsem rada, ze i pocity jsou velmi pozitivni ;-) Tak hlavne at se stejne vydari i manzelstvi. Marketice, doufam, ze ti den D nemoc nejak moc nezkomplikuje. Ja si v sobotu uzila rozlucku, byla to akce presne podle mych predstav. A ted uz zacinam premyslet, co vsechno jeste bude potreba zaridit.. blizi se to, blizi :-D
Marketice, ať to vyležíš a v pátek jsi jako rybička ;-) Jinak jsem moc ráda, že snad bude nad těch 10 stupňů, které jsem si přála :-) Ale se sluníčkem nevím, nevím... Lucikarn: také začínám přemýšlet, co ještě chybí a na co jsem ještě zapomněla, prostě od soboty už mám nervy na drátku :-) Ale dnes mne potěšila kadeřnice, vykouzlila mi účes přesně podle mých představ, moc krásný...
Ahoj holky,tak mám teplotu,dnes jsem naposledy v práci,tak budu místo příprav a dodělávek doma ležet :-( jsem na sebe zvědavá.
maricko neměj nervy,užívej si to 8-) 8-) já rozhozená ještě pořád nejsem,,musím ještě udělat nehty holkám,sobě a napéct věnečky a ležet,potřebovala bych se naklonovat :-D -asi vypálim bacil slivovicí :-D :-D
Jinak je teprve úterý,takže nestresovat holky,na to bude času dost v pátek ;-) ;-) ;-) x-)
Marketice, tak sup sup, pekne panaka slivovice, at vypalis toho cervika, ktery v tobe dela neplechu :-D Prave jsem se vratila ze zkousky svatebnich satu, parada, juj, ja se tak tesim ;-) ;-) A nervy nemam, ono to nejak dopadne 8-)
Tak jak se tesite, damy? Mam uz nekolik profi fotek, muzeter se podivat.
Marketice, tak jsi na tom podobne jako ja. Neboj, v patek nebude po nemoci ani vidu ani slechu - teda aspon ja na ni na ten den zapomnela. Ale v krku me trochu boli jeste ted :(
Holky, myslim na Vas, pocasi mate krasne, tak at mate í krasny svatebni den.
Maricko, Tobe take drzim palce na zitra, pocasi ma vydrzet a na Morave ma byt jeste lip. My zitra na Moravu jedeme, navstivit dalsi pribuzne, kteri nebyli na svatbe.