Svatba březen 2010

Zobraz úvodní příspěvek
Ahojda, zdá se mi to nebo tady tenhle termín zatím chybí? Neříkejte mi, že se nás příští rok v březnu bude vdávat tak málo, že si nezasloužíme vlastní téma :-)
Odpovědět
Tak treba se mu to opravdu zalibi a bude chtit jit na dalsi :-D
Odpovědět
kéž by :-D :-D :-D .. A kdyby ne,tak jsem ráda,že stojí aspoň o divadla 8-) Koupim mu pak permici a bude muset chodit pravidelně :-D :-D :-D
Odpovědět
To je napad :-) Ja byla pred chvili v solarku, tak jsem prijemne vyhrata, jej, dneska jsem to temer "protancovala", hrala mi tam skvela hudba :-D
Odpovědět
Tak to je dobře :-) Taky tancuješ? x-) :-N já nesnáším,když tam vlezu,je tam puštěné rádio a reklamy,nebo zprávy a nějaká okurka přede mnou všechny ostatní rozladií! :-( :-( ...... já byla včera ležet a v sobotu půjdu asi na stojáka 8-) . pak ještě příští týden a nejpozději v pondělí,nehci riskovat,že budu růžová jak prasátko na svatbě :-D.... Musím dnes oznámit šéfovi,že se budu vdávat,nějak jsem to protahovala 8-) 8-)
Odpovědět
Ja byla dneska podruhe v zivote, takze zatim spis sleduju, jak mi to chyta, ale tesne pred svatbou taky nepujdu, jak pises, nechci riskovat ruzovou barvu, to bych neladila 8-) :-D
Odpovědět
Chytá to pomalu,není to hned vidět :-) Já chodim po-st-pá. akorát mi to teď segra nabourá svou svatbou :-D Jinak se mažu krémíkem,doufám,že ti nedoporučila do začátku slabší level :-( to by si dost prodělala :-x
Odpovědět
Ja budu rada, kdyz budu mit trochu barvu, neopaluju si nejak extra, i kdyz na druhou stranu se nespalim, takze staci nebyt vybledla po zime :-)
Odpovědět
To já taky ne,ale ty slabé krémy jsou dost na prd,moc tě neochrání :-| já mám dolák v pupíku do zatáčky a když si ho ho převrátim a pošteluju,tak si srovnávám opálení a původní bělobou a to tam je trošku znát :-D :-D :-D takže jak sejra nebudu :-D 8-) 8-) na to ,že jsem původně blond 8-) 8-)
Odpovědět
Stejne z nas bude videt jen oblicej, dekolt, ramena a ruce, teda aspon ze me :-)
Odpovědět
to je to,co se mi nejhůř opaluje :-D ten kukuč mám rachle opálený,krk mi nechce chytit,delokt už jo,ale u ramen to mám zase světlé :-D jsem měla polykat betkaroten ještě,nebo nevim :-D. Ruce schováme do pelerínek a kožíšků :-).... jen nevím,jestli si mám vzít punčošky,moc se mi do nich nechce :-(
Odpovědět
Tak ja budu mit kozisek jen na prebihani z auta a do auta :-) Ja si puncochy vezmu urcite, uz kvuli botam, abych si neodrela od nich nohy..
Odpovědět
me ceka scatba uz za 8 dni 13.3 ve valasskem mezirici ,nejak rychle to vse uteklo a ja zacinam byt pomalu nervozni jen jsm docela smutna ze jdeme jen ze svedkama rodice od zenicha jit nechteji ;-( a premlouvat je uz nebudeme nam je to lito ale nic s tim nenadelame moje maminka taky neprijede je nemocna a bydli az u mikulova tak to bude takova veselo smutna svatba asi ji vic obrecim nez abych se smala neda se nic delat musime si ho uzit ten den D.tak nam holky drzte palecky pa jitka ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Určitě to nebude smutné...protože, ačkoliv to možná bude znít sobecky, tak je to především Váš den. Těš se na to, že už za týden budeš vdaná paní, že budeš mít krásné svatební šaty, že se výborně v nějaké restauraci najíš a že to oslavíte alespoň se svědky (což jsou také snad pro Vás blízcí lidé) ;-) My to také nebudeme mít zrovna ve velkém stylu...
Odpovědět
ja vim zeje to nas den ale preci jenom rodice jsou rodice,uz mi zase kapla slza nevim proc ale zacinam byt fakt nejaka citlivka :-| urcite si ten ded D musime uzit vzdyt je vlastne opravdu nas ;-) jinak dekuji za odpoved a ty uz to mas za sebou nebo jeste taky cekas jinak uz mame vse nachystane jen ve ctvrtek pro saty pro druzicku do pujcovny pro kolacky a zenich v sobotu pro kyticku no reknu vam ze ty ceny kyticek to je sila u nas se to pohybuje kolem 1500 a vise kdyz reknes ze chces svatebni kyticku pridaji si za to u nas 100% za praci tak zatim a dekuji aspon za trochu povzbuzeni jitka pak budu mit fotecky na albu
Odpovědět
Nene, já to mám až za 14 dní - 20. března...stresovat se začnu až tak za týden ;-) A neboj, určitě to dobře dopadne, hlavně buď dobře naladěná - nejlépe už od pátku :-) Já si právě onen pátek devatenáctého rezervuji i na "odpočinek" - takže půjdu ke kosmetičce, na nehty a na zkoušku líčení :-)
Odpovědět
no budu se snazit mit dobrou naladu uvidime jak to pujde ale stejne nejaka slyzcka ukapne neboj u tebe urcite taky |-| ze jo?ja uz mam kosmeticku a uces nastesti za sebou ale stejne si myslim ze budu ucesana a namalovana uplne jinak sice mam kratsi vlasy ale porad experimentuji a hledam nevis o nejakych webovych strankach s ucesama na svatbu?jo jo uz vim ze to mas az po mne nehty jsi jdu delat v patek budu mit poprve nalepovaci tak uvidim jestli je do soboty nerozkousu hi hi :-) tak snad vse projde hladce ale toho pocasi se trosku bojim radsi jsem si objednala pres inzerat-bazar na bereme se pelerinku tak snad mi dorazi x-)
Odpovědět
Koukej : tak hodně štěstí přeju x-) x-) . Jiank sestry svatba dopadla celkem dobře,celá ta halda lidí se tam točila- jeden odešel,druhý přišel,tak to šlo :-) Jen neměla doladěnou cestu na radnici a pak na hostinu ]-( :-| ,ale jinak to bylo super,s její panimámou jsem si potykala a zapařila 8-) 8-)
Odpovědět
Ahoj holky, cely vikend jsme jezdili s kolacky po rodine a znamych, tak jsem se sem vubec nedostala, ale bylo to fajn, aspon jsme se se vsemi videli a popovidali :-) Koukej, drz se a svatebni den si pekne uzij, preju hodne stesti do manzelstvi Marketice, to je fajn, ze i pres nejake drobne nedostatky (ktera svatba je nema ;-)) sis sestrinu svatbu uzila ;-)
Odpovědět
Ahoj holky, tak musim rict, ze to strasne rychle uteklo. Jeste uplne nestresuju, ale to brzy prijde. Moje budouci tchyne uz ale stresuje davno, je ze vseho hrozne dojata, tak doufam, ze to nebude na obrade moc prehanet. Horsi je, ze mamka ma az do ctvrtka antibiotika, ma zanet prudusek, a tatka mel vcera taky horecku skoro 39 :-(
Odpovědět
jejda,tak to je mi líto,snad to táta do pátku vyleží a mamka bude taky fit,aby mohla pít ;-) ;-) ;-) ... mě bolí od víkendu v krku,tak jdu do solárka a buď to propukne a nebo to mi to nachlazení zmizí .... Ještě chodíš do práce Marti,nebo si už doma?
Odpovědět
Holky, ja se z toho pocasi zblaznim, za oknem normalne zuri vanice, ja chci jaro ;-) Jinak, Marti, neboj, rodice se urcite uzdravi a budu drzet palce, aby i tchyne byla v norme :-)
Odpovědět
U nás tedy zatím svítí sluníčko,zato ráno to řádilo,nebylo vidět na krok,jak chumelilo
Odpovědět
Taky mne to počasí zrovna dvakrát netěší, ale pořád doufám, že v sobotu 20. března bude alespoň 10 stupňů a bude svítit slunce... A samozřejmě, že i Vám musí počasí přát ;-) Jinak u nás se na svatbu nakonec nedostaví mamka (dnešní novinka)...prostě mi jen tak sdělila, že nepřijde. Je to dlouhá (16 let) historie, nechci to tady rozpitvávat, ale konečně jsem po těch xxx letech alespoň zjistila, co je to za člověka. Víte, asi to zní hrozně, ale ulevilo se mi - mezi námi je prostě definitivní konec...nemá totiž smysl snažit si k někomu hledat cestu, když on ji nehledá... Ale něco veselejšího - asi dostaneme jako svatební dar auto ;-)
Odpovědět
Ahoj :-) Snad počasí vyjde všem,dneska je tam opravdu kosa ]-( :-( :-| . S mamkou je mi to líto,ale určitě si poradíš i bez ní,jí to bude mrzet,že nebyla :-p A auto jen tiše závidím :-) my dostaneme max. papuče :-D :-D :-D už jdu hjen týden do práce a pak padla :-) asi se víc těším na volno,než na tu svatbu :-D :-D bude tam hustá atmosféra,že by se dala krájet..... Dneska budu péct linecký a žehlit :-| nemůžu ven,dali do solárka nové trubice,tak mám ksichtík jak prasátko :-D
Odpovědět
Maricka: no, u nas to dopadne mozna podobne. Mama uz vyhrozuje od zacatku, ze mi na svatbu nepujde, ted mi zase dela naschvaly, ze potrebuje ve ctvrtek uklidit, protoze jak lezi, tak to nezvladla. A vyzaduje, abych ve ctvrtek prisla uz v 7:30 rano. Byt o velikosti 73m ctverecnich ale zvladnu uklidit za 3-4 hodiny a s prstem v nose, ale musim prijit takhle brzo. Uplne zbytecne, vydira me tim, ze jinak nebude nic chystat a at se o hosty postaram sama. Mam toho plny zuby a docela se klepu, co mi bude delat za sceny. Misto toho abych se tesila, tak z toho mam stazeny zaludek. Holky, po nedelli ma byt hezky. Jen ja si vyzeru mraz, ale to nevadi, jen at neni mokro. A super je, ze me boli v krku, takze dneska to v praci zabalim v poledne a pujdu si pekne lehnout.
Odpovědět
Holky, vubec vam nezavidim, ze musite resit tyhle starosti s rodici, ja jen muzu dekovat za to, ze nasi i budouci tchanovci jsou uplne v pohode. Drzim vam palce, at to vsechno zvladnete a vsechny si svuj svatebni den uzijete. A Marti, treba nakonec budes mit krasne pocasi i ty, znas to, jak casto jim predpovedi nevychazi.. Marketice, taky se chystam jit se vyhrat do solarka, tak doufam, ze nechytim jinou barvu nez hnedou, respektive u me bezovou :-)
Odpovědět
A Marti, tobe jeste preju, at bolest v krku vylezis co nejdriv
Odpovědět
A víte co? Nestresujte se s rodičema :-D Martin zůstává ráno doma,k mámě nechce jít :-) a je to,hoďte to za hlavu.ráno si cvakněte a bude vám líp :-)))) a pomáhá to i na bolest v krku 8-) 8-) ... Už se těším dom,mám pocit,že mi v tý práci přeskočilo trošku :-D :-D :-D :-D Luci už je to lepší,zítra jdu znova,fascinují mě ty nový trubice,jak mají jinou barvu u nohou a jinou u hlavy :-D ,ale parádní relax 8-)
Odpovědět
To me spis fascinuje, jak pak ze solarka "vonim" :-D Jinak souhlasim s marketici, holky, nicim se nestresovat a svatbu si uzit ;-)
Odpovědět
Myslíš jak voní kůže sluníčkem? to je paráda :-)))).. Dnes jdu zase,už se těším :-) asi si dám relax na ležáka,v pondělí jsem tam tančila zase :-D :-D Tenhle týden má přijet tchýně 8-( :-| ]-( Teda už je středa a ještě se neozvala,vidím to tam,že to nestihne,na zítra se domlouvám s holkama,že raději půjdu cvičit a v pátek mám rozlučku ,v sobotu jí má ten můj a na neděli něco vymyslím snad ;-) ;-) ;-) ;-) Nemám náladu řešit s ní,kdo s kym pojede,to dořeším příští týden sama a pošlu jí smsku 8-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?