Svatba březen 2010

Zobraz úvodní příspěvek
Ahojda, zdá se mi to nebo tady tenhle termín zatím chybí? Neříkejte mi, že se nás příští rok v březnu bude vdávat tak málo, že si nezasloužíme vlastní téma :-)
Odpovědět
Jsou moc hezké, díky za obrázek. My je budeme mít v kombinaci bílá/bordó s perličkou uprostřed :-)
Odpovědět
teď projíždim ty stránky co si mi poslala díky je tam spousta věciček... už máš dekorace na auto?
Odpovědět
Jj, mám toho málo, ale šerpy na auta zrovna ano. Já mám s růžičkami a partner pojede na obřad v autě se šerpou s pánskými motýlky, vypadá to krásně :-)
Odpovědět
včera jsem u kamaráda na facebooku objevila pro skoro muže :-) krásnou šerpu tak ho pak musím vyspovídat kde ji sebral :-) a já jsem se ještě nerozhodla jestli kytičku nebo panenku
Odpovědět
A jak ta šerpa pro drahou polovičku vypadá? Aspoň přibližně :-) Já jsem panenku nechtěla a vzhledem k březnovému termínu jsem nakonec zvolila kytičkový kompromis, budou jen ty na šerpě :-)
Odpovědět
luci tak jsem to spletla je pro mě mám v tom trochu zmatek fakt jsem tam včera viděla panáčka ale to je asi tím že doma máme jen malý monitor a navíc mi do toho pořád kafrá karolínka to je moje dcera :-) jinak jsem ji přidala do fotoalba :-)
Odpovědět
Hezká, ale já na panenky moc nejsem, už jako malá jsem si radši hrála s autíčky :-D
Odpovědět
no to já taky ale některé se mi přece jen líbí :-)
Odpovědět
Chtěla jsem se zeptat, jak to budete řešit se svatebními dary? Dáte k dispozici nějaký seznam nebo to necháte na originalitě hostů? Já bych nejradši poslala nějakou básničku o finančním příspěvku, protože spolu už nějaký ten pátek žijeme a domácnost máme vybavenou.. Ale drahé polovičce se moc nezdá to, že bychom si přímo říkali o peníze..
Odpovědět
Profilova fotka
lucikarn, my si tady zřídili svatební listy. Myslím, že něco jde vymyslet vždycky. Trochu dobré je se inspirovat u jiných v těch svatebních listech. My tam třeba dávali povlečení, ručníky, osušky, utěrky (to nám nevadilo, že se to třeba sešlo vícekrát, to se hodí vždycky ;-) ). Pak manžel vymyslel domácí pekárnu - nejdřív jsem se nedívala 2 x nadšeně, ale teď na ni nedám dopustit. Pak jsme dávali věci typu externí disk (to se doma s počítačem a digifoťákem taky hodí), nový sušák na prádlo (starý zcela dosluhoval), meteostanici - ale to už jsme jen vymýšleli, aby tam něco bylo ;-) . A Ti, kteří neměli přístup na net (jen 2), tak jsme to udělali v dopise, a vybrali tam právě takové věci, nebo básničku o penězích. Oni si vyberou něco, co se jim hodí. Myslím, že to až tolik nevadí, že si řeknete jen o peníze, ale některé tetičky to nerady nesou a radši by koupili nějaký věcný dar (třeba jeleny, růžový porcelán, třetí žehličku, rychlovarnou konvici nebo něco podobného užitečného i když chcete jen peníze), tak je možná lepší tomu trochu předejít a takové věci, tam třeba i vypsat nebo jim to aspoň sdělit, co opravdu nechcete.
Odpovědět
nad tím jsme ještě nepřemýšleli, ale už máme svatební menu :-)
Odpovědět
Kdyz zacnu psat svatebni seznam, asi hned tak neskoncim, protoze je toho hodne. Domacnost az tak moc zarizenou nemame :-) Pekarnu bych chtela taky a pak jeste touzim po sade panvi green pan a po dalsich a dalsich vecech ;-) Jako posledni polozku bych napsala prispevek na cestovani, pokud si hosti ze seznamu nevyberou nebo veci nesezenou, ale vyslovene si rikat o penize, to se mi moc nechce. Tim ze mame malou svatbu mi snad moc nehrozi, ze bych dostala nejake nevkusne hodiny s jelenem nebo umelohmotne parozi :))) fkatka: menu uz taky mame, jeste doresime raut. A hotel uz jsem taky zarezervovala. Uz aby to bylo :-) Jednak se tesim na svatbu a jedanak se tesim, az zase bude hezky :-)
Odpovědět
Článek se načítá
ahojky, tak jak to tu projíždim tak si pripadám, že jsem nějak pozadu s přípravami .holky co mají svatbu např. v červnu už toho mají víc než my =-) ale jelikož nejsem manuálně zručná tak to všechno nakoupim a bude to raz dva :-)
Odpovědět
Mám stejný přístup jako ty, sice smontuju židli, vyměním žárovku a tak, ale na druhou stranu maximálně přišiju knoflík nebo zaštupuju ponožky :-), takže věci na svatbu budu hlavně objednávat. Zrovna dnes mi dorazily vývazky, jsou nádherné, jupí ;-)
Odpovědět
no mě přijdou asi až za týden paní psala že se stěhuje a že neví jak to stihne,ale poslala mi odkaz na stránky, kde má nějaké věcičky tak asi objednám ještě postavičku na dort aby to šlo jedním balíkem a prý v sobotu objednáme věci na tabuly :-) luci - ponožky neštupuju ty rovnou vyhazuju a radši koupim nový a je fakt, že raději půjdu smontovat skříň než si hrát s moduritem i když dcera včera z keramiky přinesla nádhernýho pavoučka tak třeba by mi s tím pomohla :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Holky neřešte, že hoky v červnu už mají výzdobu atd. Máte ještě spoustu času. My začaly vyrábět třeba oznamka mezi svátkama v prosinci, vývazky jsme si taky udělala po večerech v lednu. A to si ze mě dělali doma srandu, že jedu v předstihu ;-) , ale to neviděli, že holky, co měli svatbu v dubnu tady plánovali detaily už 11 měsíců přede mnou ;-) . Vždyť je to ještě přes 4 měsíce!!! Radím neznervózňovat se jinýma nevěstama - si řekněte, že jsou prostě na tom jinak a že si to prostě dokážete zorganizovat podle svého harmonogramu ;-) .
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, jen sem sem nakoukla, co mate a nemate a co tu nevidim, jak resite, ze holky cervnovky uz maji skoro vsechno zarizeny... nahodou v tom tematu jsem (ikdyz se nam termin zmenil z cervna na kveten), ale ze bychom mely vsechno, tak pravda uplne neni.... napr. me zas u vas prekvapilo, ze uz mate vyvazky, ty ja osobne planuju resit tak 2 mesice pred svatbou ;-) takze je na kazdem, jak si to rozvrhne ;-) takze zadny stres a v pohode a klidku si vse zaridit ;-)
Odpovědět
Hlasim, ze mam modry podvazek, kratke saty na prevleceni, bily svatebni destnik a stuzky. Vyvazky si budu delat sama, ale az pozdeji. Za pet mesicu to musim zvladnout s prstem v nose. Stale ovsem nemam boty :( kozene bile uzavrene lodicky na sirsim podpatku ve velikkosti 39 proste nikde nejsou. A uz bych je potrebovala, abych si mohla dat usit saty.
Odpovědět
Jestli to vyznělo tak, že si tím lámu hlavu, tak to je omyl :-) Myslím, že je na každém, jak si to rozvrhne a já osobně hledám u dalších nevěst inspiraci a ne důvody k nervozitě ;-) Jinak první věci jsme začali plánovat v půlce srpna, takže celkově budu věnovat přípravám asi sedm měsíců, což mi přijde akorát.. Marti, koukám, že toužíme po stejných botkách, taky jsem je zatím nikde nenalezla. I když já bych potřebovala boty spíš trochu do smetanova, tak uvidíme, jak budu úspěšná.
Odpovědět
P.S. Káťo, mezi námi, já ty ponožky taky vyhazuju, ale v případě nouze bych je dokázala i zaštupovat ;-)
Odpovědět
Ahoj holky,vdává se tedy někdo z Mostu v březnu?Pořád sháním inspirace a mám strach,aby mi neuteklo to důležitý..
Odpovědět
Já jsem z Hradce, ale inspirace není nikdy dost, takže jsem k dispozici ;-)
Odpovědět
holky tak jsem myslela, že to všechno obvjednáme, ale když jsme s drahym udělali čistku co chcem koupit na svatební tabuly tak nám tam zbyli jen okvětní líswtky a příští týden se chxstáme do Prahy na nákupy a inspiraci k Vánocům tak se stavíme asi v ikee ji nak vývazky doma ještě nemáme ještě jsme k tomu objednali figurku na dort tak se to trochu zpozdí...jinak jsem koupila zelené papíry na svatební menu a přemýšlim jestli tisknout v práci nebo doma ;-) Holky ˇasi vás moc neuklidním botky nemají ani v kolíně a kutné Hoře
Odpovědět
Koukám, že s botama asi bude velký problém. Já moc věcí na svatební tabuli kupovat nebudu, prostřeno bude v barvě svatby a jinak necháme stůl volný spíš na laskominy než na dekoraci :-)
Odpovědět
my chcem jen nějaký ten vlizelín? do prostřed a zelený ubrousky, cukroví asi moc nebude páč to nikdo moc nejí, letos jsem byla na 3 svatbách a jedli to jen děti a babičky ke kávě, taky přemýšlíme jestli má cenu dělat nějaký zasedací pořádek, stejně se podle něj sedí tak hodinu max dvě, i když to vypadá moc pěkně s jmenovkama no uvidíme ale 50 lidí posadit asi nebude žádná sranda
Odpovědět
My budeme mít na oběd něco málo přes 30 lidí, takže si asi se zasedacím pořádkem vyhraju, dokonce jsem si řekla, že jmenovky vyrobím sama, tak uvidíme, jak to dopadne :-)
Odpovědět
jmenovky určitě zvládneš já jseem chtěla jménovkynatisnout ze zadu na meníčka,a zabalit je do ruličky tak aby jména byla viditelbá a položit přes talíř, nebo to uděláme jako kamarádka sice zasedací pořádek měla,ale pak řekla že si můžem sednout jak chcem a bylo to taky jedno :-)
Odpovědět
Dneska jsem byla úspěšná, sehnala jsem hezké bordó ubrousky do krabiček na koláčky, tak mám radost. Nás toho totiž ještě do března čeká docela dost (a to nepočítám Vánoce), takže jsem si dala za cíl sehnat co nejvíc věcí do konce října, abych to před svatbou jen vytáhla z krabice a byla připravená :-)
Odpovědět
luci ty teda jedeš to mi jsme teď přípravy zanedbali a dohadovali se jestli letos jet na hory nebo ne naštěstí jsem vyhrála a dou fám, že chata bude volná a na týden v únoru pojedem tak se moc těšim :-)
Odpovědět
My plánujeme aspoň horský víkend, tak doufám, že nám to vyjde, abychom v zimě na chvilku vypnuli od všech příprav :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?