@ivitko_22062013 Neco ti poradim. Kup si takovou "cernou" folii na monitor. Jen se to na nej prilozi a vidi na nej clovek jen pokud sedi primo pred nim, z jakehokoliv jineho uhlu nebo dalky vidi jen cernou obrazovku ;-))))
@eevviikk no, nejdřív jsem nechtěla, ale tohle je parfém Marry me :-D a je to dárková kazeta, kde je ještě sprchový gel a tělový krém. Chtěla jsem si udělat radost, když na ostatním šetříme :-)
Já jinak používám jen ty obyč voňavky jako je adidas, a spol.
@silver2501 ne :-D byla to hurá akce. Včera jsem byla v parfumerii a očuchávala to tam. Měli tam tu sadu prý s 50% slevou, ale na takovou cenu, která se dá najít i na netu :-D teda viděla jsem i levnější, ale já nakupuju jen od prověřených shopů.
@eevviikk Nelze..to bych se ani neodvážila...jééžiš, to by byl spucunk...
pěkně mě to sejří, ale co..párkrát za den sem mrknu, jen to nestíhám číst.... :-D
@sweetest drahá dámo, já nevyšiluju :-D!!! :-D :-D :-D :-D Ještě jsem se dozvěděla, že kdybych si o to řekla hlasitěji, tak jsem ji mohla dostat k vánocům :-D
@chris_n Já dělám i když tu jsem..máme to tu hodně proměnlivé..Jen bych s váma taky chtěla podrbat... :-(
Jinak holky..moje autíčko je hýýýn...je v servisu, tam ho dají dokupy a jde do světa..už to nebudem opravovat..mám pocit, že už je tam vyměněný všecko a každej měsíc se mi tam něco objeví...vždy kolem 5.000,- ]-( ..Tak si jedu v sobotu pro jiný vozidlo...asi to nebude takoj drak, ale zas má kufr jak blázen. :-D Jsem zvědavá ;-) ;-) ;-)
Juu koukám rozsáhlá diskuze :) My tedy máme svatbu už 15. června. Prakticky mám vše objednané, oznámení si budu dělat sama, fotograf kamarád, cukrář kamarád, matrika vyřešená, obřad vyřešený, oběd zamluvený, raut a oslava na chatě. Troje šaty vybrané, už jen vyzkoušet, dekorace objednaná, mašle na vývazky koupené, zasedací pořádek vymyšlen :) Taaakže mohla bych se přidat do vaší debaty i když jsem o termín dřív ?? :P
@petulavoj Jsem jedna z posledních, ale já myslím, že můžeš :-D))) Je to veřejná diskuze :-D))
@sweetest@chris_n jste ted v práci? když je to tu tak plodné v diskuzi :-D)) Já dnes pracuji doma, tkaže mám klídek :-)