leawil: nemám, však jsem tu psala, že jsme při té žádosti nevěděli, k čemu by to jako mohlo být, tak se tam nepsali... ale po 5letech tam mám konečně i titul :-D :-D
Ahoj holky tak jsem se tu O5 dlouho neukázala, tak ani nevím o čem debatíte. Ja se vám líbí v manželství? mě krásně, teď jsme měli jen trošku starosti, no teda ještě máme, ,měli jsme autonehodu
marsee hlavně jestli jste všichni v pořádku!
nám včerejší bouře vyplavila podkroví, ted to musí vyschnout, takže se podlahy opozdí, a musíme doufat, že se ty třískový poklady nevyboulí:-/, u sousedů spadla 100letá lípa, naštěstí padla do zahrad a ne na baráky
marr: jste v pořádku? To mě mrzí... já měla výročí od autonehody před 10 dny... :-(
lea: snad to dobře dopadne a nic se nevyboulí... my řešíme dovolenou, chtěli jsme last minute k moři, ale sleva 1% teda není to, co jsem očekávala... ]-( ]-( ]-(
takže možná pojedeme po ČR nebo taky nikam... musíme šetřit na pozemek... ]-(
leawil,natrix: jo naštěstí jsme v pořádku i ti z druhého auta :-) , odnesly to jen plechy naše auto má odhad škody 35000kč :-( a jejich ty ani neodjeli, na to jak to vypadalo hnusně to dopadlo ještě dobře :-) , pani jela na mokrý vozovce moc rychle a ještě jí k tomu vynesla zatáčka ]-( .
natrix: A si taky v pohodě?
ahojky! já včera kopírovala DVD ze svatby, tak jsem si zas kousek shlédla a zas mě to dojalo :-) bylo to krásnéééééééééé, taky bych si dalo opáčko! :-N :-N :-N :-N :-N
natrix mně už je jasný, že žádná dovča nebude:-( leda tak u našich na chalupě, došel rozpočet na barák a jaksi není už ani na postel, no tak asi spíme od září na slámě:-D
teda 1% sleva? tak to je mazec! koukali jste i jinde?
což o to, svatbu klidně zopakovat, ale už ne ty přípravy:-/ leda by to za mě někdo všechno udělal:-)
marrsee: ježkovy oči, ještěže jste všichni v pořádku!!!! Plechy jsou plechy, jsou to jen věci, hlavně, že se nikomu nic nestalo!!!Držím palce, ať máte vše brzy vyřízené a už na to nemyslíte!
leawil: vy vytopení?! To je hrůza, všude je něco..... nám se to zatím vyhýbá, ale ťuky ťuk, naštěstí máme panelák na kopci a i naši bydlí na takovém kopečku..... ale je to hrozne!
natrix: určitě najdete nějakou levnou dovču!!!!!! 1% je výsměch,ale jistě najdete nějakou super last minute!!!! Akorát bacha na pofiderné CK!
Dala jsem další fotky na modrou střechu, mám nové skříně na míru!
http://www.modrastrecha.cz/album/albu...
evita závidím skřínky na míru, ještě nás to čeká:-) jelikož do podkrovních prostor nic než na míru nenarvu, jinak koukám zelená kuchyň je moderní:-D http://www.modrastrecha.cz/album/view... tohle je ta naše:-)
Ahojka!
Marrsee: jsem ráda, že jste vpořádku. Škoda na autě je smůla, ale pořád lepší, než kdyby se něco stalo vám!
evita: supr bytek. Jen tak uvažuju, kde máte všechny věci? I když koukám na ty nové vestavěné skříně, naše krámy by se tam nevešly ani náhodou.. jen knížek a DVDček máme 3 stěhovací krabice :-D No snad už i my brzo začnem s reko a nějak se s tím poperem ;-)
Krásný den všem!
leawil: zelená je SUPPPPEEEERRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Máte krááááááááááásnou kuchyň! Nádhera! ORiginální! x-) x-)
omca: jaké věci? 8-) 8-) 8-) je to mazec, všude možně, ještě jsem se skříněma neskončila, neboj, ted neco nahážu do těch nových, jinak mám pár skříní v ložnici (ty asi na fotkách nejsou), a bordel mam v kufrech, ktere jsou ted na polici v satně u vstup.dveří..... taková zašívárna....... :-o
evita - jojo, řádím:-D kuchyň jsem si vymyslela z komponentů sama, kuchyňáři měli za úkol jen poskládat skříňky, aby se to vešlo, původně mi navrhli kuchyn celou zelenou(přestože jsem jim ukázala, které barvy chci kombinovat), to jsem samozřejmě nechtěla a na návrhu vybravila skřínky, které chci hnědě:-D takže mi to tak udělali; a sehnat kachličky byl taky obrúkol, jezdilo se se zkušebníma dvířkama, aby to ladilo:-)
no barvičky... stále jsem v celém životě měla povinně vymalováno bíle (u našich, na kolejích, v podnájmu), nikde jsem si nemohla vymýšlet, tak si to kompenzuju:-D
jen bude problém sehnat dost úložného prostoru, všude samé šikmé stěny, nikam nic nedám:-(
Tak já jsem včera strávila 2,5hodiny na kompletování té fotoknihy a jsem tak v polovině stránek na akci a mám použité asi už všechny fotky, co jsem tam chtěla mít... takže to budu celé předělávat ]-( :-D :-D
marr: tak to je dobře...
já měla zlomenou páteř, 4 obratle, naštěstí bez poškození míchy, navíc mi špatně udělali sádrovej korzet, takže mám problémy se zádama a se zažíváním... jen je to lepší a horší, ale úplně dobré už to nebude... ]-(
evita: Tvoje album jsem koukala na střeše,
lea na Tvoje jdu teď :-)
my taky budovali o víkendu a budeme zase:
http://www.modrastrecha.cz/album/view...
šetříme na pozemek, tak nemůžeme za dovolenou moc utratit, nakonec jedeme v ČR a pak na chalupu ;-) :-)
nat no ta kuchyň je asi na dlouho to poslední, co bude nové a hezké:-D nějak nezbylo na nábytek, postel, skříně... budeme muset postupně; moje stavebko končí až příští rok v zimě, takže do té doby asi spíme na slámě:-) tu hrůzu, na které spímě teď tam rozhodně stěhovat nebudeme
vy to budete mít taky krásné:-) už máte vybranou barvu na fasádu?
natrix: ty jsi ale machr, se zbíječkou!!!!!!!!!!!!!!!!! kdo by to byl do Tebe řekl (Když si vemu jaka jsi byla princezna v den D!) :-D :-D :-D :-D paráda, jsi šikula! To já bych na to neměla sílu. :-N
Holky, tak jsem právě odhalila, proč obyčejně fotografové dávají xy vyvolaných fotek rovnou v albumu.
Protože je to práce příšerná! Já se s tím kopu už měsíc a furt nic nemám :-N