nějak jsme odpadly:-) to vypadá, že už všichni dovolenkujou, nebo zařizují baráky:-D nám už malujou, takže se to blíží, ale nějak docházejí penízky, tak nevím, zda nebudem spát na podlaze :-N
ahojky, je to tady jakési mdlé co? :-)
My koupili dnes druhé autko - Ford Fusion, tak jsem nadšená, manžel ho nechal napsat na mě, tak jsem z toho úplně mimo :-) ALe brali jsme na to půjčku (samozřejmě!), a je to starší auto. Taky chceme dodělat byt a zařídit dětský pokojík. Já už začala nakupovat výbavičku, tak jsem spíš už na modrém koníkovi, než tady :-D Kdo se tam ke mě přidá???????????
Jinak počasí je děsné, depresivní...... Ale my se nedáme! Stále se jen utvrzujeme v tom, že duben byl nejlepší volba a nad duben není!!!!!!! :-D ;-) :-N Přeju krásné léto a všem málo starostí, taky tu přijďte někdy pokecat!
ahoj, no moc nás tu už nechodí pravda... já chodím taky na modrou střechu - kdyby měl někdo nápad, co s dispozicí bytu, co tam mám v albu, sem s nápadama ;-)
Jinak "na koníka" bych taky ráda, i když teda já zůstanu spíš u osvědčeného baby-café kam docházím už přes rok. 8-)
Zdravím všechny :) dneska jsem si prošla šlamastikou zařizování dokladů a bylo to peklo :) Spoustu přepážek a spoustu formulářů, měnila jsem totiž i trvale bydliště ;-) Ale "pochlapila" jsem se a dala také pár svatebních fotek do svého profilu. Mějte se krásně a všem těhotným blahopřeju ;-)
omca: jdu Ti to omrknout - my už máme přestavbu za sebou, no mazec práce! :-) Ale je to příjemné, když víš, že děláš pro sebe a na svém! :-D Já přidám na střechu taky pár fotek, včera jsme byli objednat 3 skříně - dvě do kuchyně a jednu na chodbu. Tak za měsíc budem mít konečně nějaké úložné prostory a začnem uvolňovat a vytvářet děcák a hlavně: bude pořádek! ]-(
my vrcholíme - a já už upadám do deprese a šílené únavy, nemám už sílu jít řešit zase blbej žebřík do koupely, chtěla jsem užší a vypouklý, ne rovný a široký, protože už tam tím pádem nedám skříňku:-/
andrea: krásné fotečky! Doklady já snad budu mít už příští týden, jupí - můžu se vrhnout do banky a na pojišťovny a tak :-D
evita: no já čekám :-D :-D
lea: neboj, bude líp!
omca: :-D čekáš??? Noooooo, tak krom toho, že vidím, že tam máte opravdu HAFO PRACE, :-D tak je to tam dost složité! Takový byt jsem ještě neviděla! My máme teda úplně jiný, typický panelákový! :-S Tento je dosti členitý..... a té práce tam.................nooooooooo :-N
tak další fotky na modré střeše, co jsem ještě stihla ve čtvrtek pořídit na baráku; ach jo, trochu se bojím, aby malíři zvládli bez mých instrukcí speciální dekor v kuchyni
omca s koupelnou se asi moc hýbat nedá co? kdyby šlo přehodit s koupelnou - ono okno v koupelně je super věc:-) a kuchyň propojit s velkým pokojem
nebo minimálně fakt vyzdít koupelnu místo umakartu a kuchyň probourat do velkého pokoje, aby tak vznikl velký otevřený prostor
ahoj holky, my taky pořád budujeme, tento víkend měníme velké okno a máme zedníky na špalety, taky mám album na modré střeše, ale diskutovat tam nechodím, na to máme doma odborníka ;-) a na koníka se taky nechystám, dostala jsem od září nbídku práce na půl úvazku a po škole na celej a asi by mě to bavilo, takže musím taky chilku pracovat...
natrix tak držím palec do nové práce:-) já půjdu zkontrolovat na barák, co tam za včerejšek všechno provedli - docela mě to děsí, protože už to nemůžu moc ohlídat
evit: jak neviděla, tohle je totálně typický fm panelák.... celé sídliště těchhle bytů tam je 8-) a myslím teda, že "práce" tam bude tak nějak standardně....
leawil: prohodit s koupelnou co? (čistě ze zvědavosti, kvůli stupačkám pochybuju, že by to šlo přesunou někam jinam)
omca kuchyň s koupelnou, já vím, že kvůli soupačkám by mohl být problém, ale zálží kde jsou - pokud někde u WC tak by to teoreticky šlo, protože by měly být ve stěně, které spolu souvisí mezi kuchyní a koupelnou, pak by šly dveře do koupelny udlěta v příčce, kde máš psáno 96 a kuchyň by se otevřela do obýváku celou stěnou bývalé koupelny, měla by tvar "U" s možností pracovní desky kolem dokola, ale to je jen momentální nápad, každému může vyhovovat něco jiného, pokud chceš, zkusila bych to nakreslit a vyfotit, popis asi nebude moc zřetelný:-)
ale záleží, zda chceš WC v koupelně nebo ne, ta varianta, co napadla mě, počítá s WC v koupelně, ale dala by se tam dát přepážka - zkusím nakreslit, neva, že si váš plánek vytisknu? nikde nezneužiju:-D už máme postaveno:-D
jinak teda ten plánek jsem nadhodila na diskuzi http://www.modrastrecha.cz/forum/show... a zatím se jako moc nikdo nechytá - ale pokud byste mi tam nějak vypomohli, tak budu ráda ;-)
omca hmm, tak to pak fakt nejde přehodit, no mohla jsi mít velkou koupenu s obrovskou rohovou vanou s výhledem z okna:-D ne, asi máš pravdu, někde se to asi píše, ale nevím přesně ty podmínky; tak aspoň vybourat celou stěnu související s velkým pokojem, dveře do pokoje s lodžijí by zavřela (nepřijde mi nijak výhodné mít od tama přístup do kuchyně) - resp.záleží, kde chcete mít obytnout místnost, se kterou by se případně kuchyn spojovala - tak tu stěnu cou zrušit, otevřít do prostopru a protější dveře zazdít, aby se dala využít stěna na linku
natrix náhodou Ti to slušelo:-D mně se dnes nepodařilo se mrknout na barák, zda s tam něco pohnulo, v pondělí měli začít s podlahama a ve středu tam stále nic nebylo:-( na to, že nám mají za 10 dní přivést uchyň a není možné ji tam dík neudělané podlaze dát... no miláček bude mít co dělat, až se vrátí
Vidím, že všichni makáte na domečcích a bytečcích, my se chystáme oživit bílé stěny nějakýma barvama, tak jsem zvědavá, jak to dopadne :-) :-D 8-)
A taky nám koncem měsíce privezou 3 skrine na miru, nemuzu se dockat! :-N
leawil: to je právě problém - co bourat? uvažovala jsem nechat ten velký pokoj jako obývací a otevřít kuchyň do něj... jenže co když pak, až budou děti, budem chtít víc místa pro ně a dáme jim velký pokoj jako dětský? (známí o pár pater níž to tak mají). To bysme zase zazdívali a bourali na druhou stranu, k pokoji s balkonem. Čéče, vůbec nějak nevím, co s tím... nebo vybourat zrovna směr k balkonu? ono to možná ani vybourat moc nejde, přece jenom ty panely jsou povětšinou nosné :-(
no určitě to chce probrat se statikem; a pokud uvažujete o děcáku z velkého, tak bych asi rovnou bourala do "lodžie", protože pak přestavovat vše vč. linky, to by byl opruz; ale takhle je to fakt nepraktické, v kuchyni hodně málo místa tím, že tam jsou všude dveře - když nepůjde zbourat celá stěna, tak bych aspon maximálně zvětšila dveře(resp. dveře by tam pak nebyly, ale větší otvor), nebo by nešel dát nějaký sloup doprostřed jako nosný a udělat z něj dekoraci?
leawil: pokud by se bouralo, tak určitě statik bude.....možná bude muset být i tak, na vyzdění koupelny (přece jenom i ytong příčka má větší hmotnost než umakartové stěny). Další možnost je prostě některé dveře jen zazdít :-)