Svadba Duben/Apríl 2009. Najde se tady někdo?

Zobraz úvodní příspěvek
Ahoj, najde se tady někdo, kdo je takový blázen jako já, že začíná plánovat svatbu na příští rok na duben? Respektive nás to čeká přesně 25.4.2009.
Odpovědět
Tak malá ochutnávka foteček je v albu - z mého rozbitého foťáčku, chudák tu svatbu moc nepřežil :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Holky(teda vlastně mladé paní) gratuluji, počasí bylo úžasné, tak ještě příští týden a všem dubňačkam to počasíčko výjde jak nečekali,co?? já jsem ještě v březnu sháněla kožíšek, a začátkem dubn bych se v něm upekla :-D jsem ráda, že jsem nesehnala leawil to se zvládne ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj milé kolegyně novomanželky :-) .... ráda bych Vám popřála vše nej nej nej do manželského života :-) U nás byl taky velmi rychlý průběh svatby:-) ale den byl úplně celičký báječný :-) (samozřejmě, že pár drobných karambolů bylo, ale což - to prý k tomu všemu patří :-)) ... takže vzhůru do manželského života 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky...čerstvým novomanželkám moc gratuluju k vydařené svatbě a šťastnému vkročení do manželství.. počasí vám vyšlo na jedničku ;-) leawil: nebuj, taky u tebe všechno klapne ;-) zuhur: v albíčku máš krásné fotečky, tak vzpomínku na svatbu máte... pavka: přesně, já jsem si týden před svatbou říkala, jak ve slabém bolerku zmrznu a nakonec jsem ho použila minimálně...na sluníčku se mi spíš trochu potil manžílek, když měl oblek s vestičkou :-D ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
omca krásný kytí a ještě krásnější dort, o nevěstě ani nemluvím;-) evita taktéž - moc slušelo jsem se teď doma stavila jen na oběd, zjitla, že pes strhal kytky z poliček a nanosil nám to do postele..., takže to tu nechávám ležet a zas jedu zařizovat další, asi tu malou mršku zardousím, mám toho fakt málo ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
http://meteoblog.meteopress.cz/pokazi... ;-(
Odpovědět
Profilova fotka
Všem novomanželkám hodně štěstí a lásky ... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
teď už je jen pár holek pře a budem kompletní ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
marrsee ani netuším kolik nás je na poslední duben, mám pocit, že jsme 3, kdyžtak se hlaste - čarodějnice:-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, dala jsem pár fotek do alba, profi fotky budou v pátek :-) Těším se strašně. Svatbu jsme si užili parádně, všichni nám vše pochválili a ted si uzíváme sami sebe a vybíráme prave nejakou dovolenou 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky vložila bych Vám fotečky do alba ale mám je v nějakým blbým formátu BMP a nevim jak to dát do JPG jestli to vůbec jde :-( Poradíte někdo ???
Odpovědět
Profilova fotka
mondaaa to netuším:-( nejde třeba jen tu příponu přepsat? Asi blbost, že?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
mondaa: přepsat ne, to spíš chce nějaký program na přeměnu...... nejsem si jistá..... mrknu se Ti na net... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
díky holky ;-) Takyto zkusím nějak okouknout na netu...
Odpovědět
mondaaa: přepisováním přípony určitě ne... já bych na to použila třeba GIMP, ve kterém jsem si dělala oznamka - měl by umět se skoro všema formátama. Jinak teda dobré ranko - my se balíme a za chvíli vyrážíme směr zpátky Praha... ale bylo tu doma na Moravě krásně!
Odpovědět
Navrhuju prohlásit letošní duben za luxusní svatební měsíc! Teda minimálně počasím je (a bude - marsee a leawil!!)
Odpovědět
Profilova fotka
omca kéžby (prohlásit raději až za 2 dny:-D)- už začínají komplikace - hrozí, že dort nepřežije v úschovně svou celistvost (nemaáme ho kam jinam dát, tak se modlím, aby v tý restauračce dávali pozor, až kolem něj budou chodit, a právě jsem si na cvičáku nalomila nehet ;-( takže jsem slepovala vteinovým lepidlem a modlím se, aby přežil zítřejší zdobení....
Odpovědět
lea: neboj, všechno bude!
Odpovědět
Profilova fotka
Tak, čarodějnice, už je to jen na Vás a jsme kompletní paničky!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D :-D :-D Moc držím palce, počasí vydrží - jsem si jistá! :-) Jinak my stále vybíráme svatební cestu - ale je to trochu problém, chceme jet co nejdrive, ale vsude blizko je ted jeste zima a chladne moře :-( a do Egypta jet nechceme.... 8-(
Odpovědět
Profilova fotka
evit my to máme podobné, tak jsme se nakonec domluvili že pojedeme na takovou posvatební na podzim :-) A ted jsme si udělali takový "couravý"víkend ;-) Dostali jsme svatebním darem poukázku na 3 hodiny v relax centru cleopatra v čb a byli jsme včera. Bylo to úžasný!! Jen mi dva výřivka, postýlka, masážní křeslo, sauna ..... no prostě vřele doporučuju :-) a zítra vyrážíme s manželem na ryby ... sice to pro některé asi nebude zrovna romantické, ale já jezdím moc ráda.... tak přeju hodně štěstí u vybírání ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
mondaa: nás ale trochu tlačí čas ;-) jelikož mám v bříšku už miminko :-N takže nejvhodnější čas jsou ted nastavajici 3 měsíce :-D a pak mám UTRUM asi na 2 roky :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
dobré ranko! Evit, proč ne Egypt? mi se tam líbilo... my vyrážíme zítra na naši dobrodružnou cestovací po Evropě, jupí! Jen jsem trochu nervózní, že manžel má furt čas zařizovat ubytka a tak...
Odpovědět
Profilova fotka
evit tak to jsem netušila, tak to chvátejte :-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak - zahajuju maraton předsvatebních výzdob, jen nejdřív musím sjet pro roládu, kterou babička i přes můj výslovný zákaz uklohnila (chytly jí záda, tak jsem po ní nechtěla, aby ještě něco tvořila), pak kontrolní den na stavbě a hurá na věž - dát jí trochu slavnostní kabátek
Odpovědět
leawil: držím pěsti, ať všechno vyjde! Jinak se jdu chlubit - mám fotky 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
leawil: drž se!!!! omca: jdu mrknout!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
omca: paráda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ty černobílé jsou boží - snad nám taky udělá fotograf pár ČB - ty miluju! :-) Koho jste měli na focení? My měli Bystroňovy www.milanbystron.cz Děcka, já dnes v práci dostala k svatbě víkendový wellness pobyt v **** hotelu na Slovensku v Bojnici :-) pro nás oba............. wow............. pan ředitel překvapil :-D
Odpovědět
Ahooj holky, zdravím všechny mladé paní :-D
Odpovědět
evita: nás fotil Lukáš Hanusek. dárek z práce supr! My od kamarádů dostali pivní lázně, od bráchy poukaz na wellnes a od Mauťovo sourozenců relax víkend v Jizerkách.... takové dárky jsou nejlepší!
Odpovědět
Profilova fotka
my ještě od kámošů mého muže dostali vyhlídkový let nad okolím - v termínu kdy si vybereme :-D to je fakt nejlepší a pak máme taky radost z penízků na líbánky a z poukazu do Ikea :-D :-D :-D
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?