elenore: zkoušela jsem je minulý týden, bylo to tak tak... teď už jsem je v salonu vyzvedla nažehlené a připravené...zkoušet je budu asi zítra večer, až dorazím domů (sama se do nich nenasoukám a teď mi tady nemá kdo pomoct).
omcamauta: ahaaa, tak to joo :) Já jen, že jsem četla komentář Natrix, jak se nemohla v sobotu ráno nasoukat do šatů, tak jsem myslela, že to chceš taky nechat až na sobotu ;-)
A za kolik máš půjčovné, jestli se můžu zeptat. Tys je půjčovala někde v Praze, že?
omca tak jsme koukala, na ten elchron a na Liberec - dneska podle nich mělo pršet 60%, zataženo - hmmm, bylo tu úplně jasno celý den;
tak moc, moc doufám, že vám všem na pátek a sobotu to jasno vyjde, že se neupsali:-) zatím to vychází až neuvěřitelně, tak na mě myslete příští čtvrtek, ono asi to kolektivní myšlení v dobro zabírá;-)
mám svatební album, fotek máme moc a moc a to ještě nemáme fota ode všech ;-) výběr je hotov, časem to možná poměním
Holky sobotňačky, jak se vám spinká?? doufám, že to na poslední chvíli nechcete všechno dohnat!!!! užívejte počasíčka, určo budete mít taky hezky ;-) přece nám to počasí nepřekazí, víkendy sluníčkové :-D
Dobré ranko.
nervy na pochodu... už jsem sbalená na cestu na Moravu, pojedu tam odpoledne z práce... vlakem... si říkám, že to asi nebyl nejlepší nápad, co mě kdy napad :-D
ahojky
jdu vas jen pozdravit - nestihacka jak svina :-) ale svateb.noviny hotove, jednu jmenovku jen dotisknout,
dnes na nehty a vyzvednout svat.saty a zenichovy boty......
zitra navozit vse do restaurace
vcera jsme rozvazeli vsechny vysluzky, no uf, byla jsem vecer mrtva :-( ale jo, dobry. Dostali jsme uz i par daru (samozrejme je jeste neotvirame) a pranicka.....
Tak hodne stesti a pevne nervy vsem tento PA + SO! :-D
čau holky, tak už to mají před sebou jen poslední dubňačky, tak všem držím a palce a užijte si každou vteřinu, bude to neúprosně rychlé! Všem hladký start, krásný svatební den a vášnivou svatební noc!
Ha, bude to nervák až do konce... v natriko nám měli udělat svatební trika.... od pondělka si s nima dopisuju, protože tvrdí, že tam bylo uvedené jiné dodání než jsem viděla já, ale nějak to zvládnou... včera jim měli dovést to moje triko k potisku.. a dneska napsali, že omylem dovezli jinou barvu.. oujé... i tak to potřebuju tak za hoďku dvě mít hotové :-D
Ahoj holky, tak u nás je docela klid, zatím jde všechno jak na drátkách :) Naši teď jeli pro koláčky, odpoledne pak jedou ještě pro cukroví..Pak to musíme nakrabičkovat a zítra večer rozvést.. Ještě se mezitím chystám do Ostravy do práce - taky zavézt cukroví - tak to jediné mi trošku narušuje program, protože je to 2 hodiny tam a 2 hodiny zpátky, ale nedá se nic dělat.
Šaty už mám doma, jsou strašně převoněné, až mě z toho bolela hlava..Doufám, že se trošku vyvětrají.
Jinak spaní mám úplně dobré, doufám, že to tak vydrží :-D tak papá
My je máme většinu nadepsané jako "novomanželé ... ", ale i tak jsem byla zvědavá :-D No co, však kdy jindy bych to měla otvírat, že jo :-D Plánuju je vzít sebou na hostinu, ale jenom tak pro zajímavost. Vím, že na některých svatbách se ta přání předčítají, ale to mi přijde zbytečné, zdlouhavé a nezajímavé.. Svatební noviny nemám, tak budou číst hosté přáníčka :-D Snad jich bude dost na čtení :-D :-D
tak tohle bylo nadepsáno mým jménem, protože to bylo od příbuzenstva z Německa a až uvnitř bylo věnování mně a příteli, spíš čekám, že přáníčka budou chodit až "po"