Svadba 27.7.2007. Kto ju má tiež v tento dátum?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
ahojky nevěsty, tak jsem to nevydržela a založila toto téma...... :-D x-) Původně jsem chtěla počkat, až budeme mít datum potvrzený matrikou,.....jenže jsme se tak do toho datumu zamilovali a tak už s ním počítáme,že se ho nevzáme a klidně změníme matriku (pokud nám nebudou chít vyjít vstříct). Je tu na tom někdo stejně tak? Všem nám přeju,ať se nám přípravy vedou a ať se nám pak v tento den splní jeden náš sen ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Budeme podepisovat smlouvu ted ve ctvrtek, tak od te doby budeme mit klice...ja tam budu asi od pristiho tydne...prvniho jdu poprve do prace, tak uz tam budu ze stredy na ctvrtek spat...a mozna jeste v nedeli, protoze v po musim neco obehat v Pze-vypis z rejstriku trestu potrebuju....dneska dopolko jsem sesroubovala horni policky linky, tak ted cekam na pomocniky a bude se vrtat..... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
padim na spinning, tak se s vami loucim...... tak tu budte hodne :o)))
Odpovědět
Profilova fotka
no potím to tu a je to pěkně na palici... jsou fakt blbý... může to být tak nějak takhle: (Jinak to ber s rezeervou, jak nevím ani to téma, tak si fakt vymýšlím...) Diplomová práce nese název .............. a budu se v ní zabývat nejprve popisem dané problematiky (strabismu a amblyopie) z medicínského pohledu - vznik a vývoj daného postižení, diagnóza a prognóza, formy korekce - brýle, operce,..., dále se budu zajímat o vliv a dopad na dítě samotné, na jeho rodinu, na případná omezení ve škole a ve volném čase. V praktické části mě bude zajímat srovnání dvou škol, kde jsou děti s touto zrakovou vadou - srovnání přístupů učitelů, používaných metod ve vzdělávání, porovnání žáků s přibližně stejnou hloubkou postižení v jejich studijních výsledcích. Pro zjištění údajů, které jsou prezentovány v praktické části práce, byly použity čtyři diagnostické metody - metoda pozorování, řízeného rozhovoru, dotazníková a metoda analýzy pedagogických dokumentů. Vedoucí diplomové práce: ....................
Odpovědět
Profilova fotka
No, sice tomu nerozumim ani slovo, ale proc ne.... jen ja jsem toho mela cca jednu stranku A4 a mela jsem to v pritomnem case, protoze uz ta prace byla hotova....... ale uz je to davno, tak si to nepamatuju .o( uz opravdu mizim :o))
Odpovědět
Profilova fotka
Martí, takže nakonec ani nebudeš u té kamarádky? Takt o je fajn, že hned takhle od začátku budete mít "svoje", novostavba... vlastně i zařízená... super!!! :-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
no zatím takovýto rozsah musí té babě stačit... máš pravdu, převedu to do minulého času. díky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jej, jsi psala přítomný... :-N :-D no to je fuk... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jo, ani nebudu muset krenit u kamosky....takze jsem fakt rada...mam to asi 400m na metro sTRASNICKA,takze 1zastavku metrem do prace, ale muzu chodit i pesky, cca 10minut...je to na acku, na Floru to je tudiz 2zastavky a blizko asi 800m je nakupni centrum Eden, bude to za 10tis+poplatky...takze se musim znasne uskromnit, hlavne ted v acatku, nez sezenu nejakou dalsi praci....
Odpovědět
Profilova fotka
jé, tak to budeš kousíček od Říčan x-) ;-) no ten nájem je dost, na druhou stranu bych i řekla, že na Prahu velmi slušný... jak je ten byt vlastně velký??? holky, vznáším další dotaz - vzhledem k tomu, že tohle budou naše první společné Vánoce (vlastně jsme se o tom u nás bavily...) - co je jako tradiční jídlo na 25? chtěla bych tradici a nevím co :-N :-D a na netu to nemůžu najít...
Odpovědět
Profilova fotka
čauko holky, tak jsem dneska od rána tak naštvaná, že to není možné, hned na první poradě, se to na mě z každé strany sesypalo a já nevěřila vlastním očím, oni si snad myslí, že po měsící budu ovládat a znát vše ale jinak jsem si konečně vyřidila ukončení živnosti, občanku ještě nemám, ale kvůli tomu si fakt volno brát nebudu, už ten dnešek budu nadělávat a jak se máte vy? jééé Vánoce, hmmm jsme zvědavý kdy a za co budu kupovat dárečky
Odpovědět
Profilova fotka
majinko, ahojky :-) prosím tě a co teda vlastně nakonec děláš??? kašli na to a připomeň jim, ať si vzpomenou na svoje začátky ;-) a jak se jinak s manžílkem máte??? :-) my super, honeymoon se blíží, prostě super :-D :-) ;-) jiank jsem zrovna včera hlásila, že budu potřebovat dotace na ježíška ;-) jen doufám, že ty dotace miláček někde pro mě bude mít... :-N
Odpovědět
Ahoj holky, tak já mám dnes prostě blbej den! Sice konečně snad ovuluju, tak jsem klidnější:-D:-D ale v práci podoběn jak Majinka, týden tam nejsem a takovejch změn a všeho, co se po mě chce, hrůza... Do toho si už asi potřetí připadám, že jsme ukradla svoje vlastní auto, protože mi nechtějí změnit techničák, musela jsem žádat oficiálním dopisem leasingovku, aby mi laskavě zapůjčili můj techničák...teď jsme byla ve Vrchlabí to přehlásit a zase špatně, ještě musím znovu poprosit leasingovku, aby mi laskavě změnila i údaje na pojistce, pže jinak mi techničák nemohou přepsat...A kdybyste viděly, jak podrobně si ten de*ilní úředník četl plnou moc od té leasingovky, že jako to auto je faktz moje, no, katastrofa. Takže jsme dnes učinila rozhodnutí, že techničák prostě měnit nebudu. Stejně bych ho za rok a půl měnila znovu (to bude Renoušek zaplacenej a tím se stanu majitelem), tak na to peču! No a Vánoce, to mi ani nemluvte, nemám jediný dárek a nemám ani peníze. S manžou jsme se rozhodli, že spolu sami nebudeme, chci být u rodičů, takže budeme u rodičů:-D Na Silvestra chci být s bráchou, takže budeme s bráchou:-D Ale jinak máme fakt rovnocenný vztah;-):-D;-) A Luci, i kdybych byla doma, tak bych nevyvářela, manža je vegetarián, takže takhle to bude fajn, já si dám kapříka:-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
čauko kat, o tomto dni mi ani radši nemluv, jsem asi zajela kočku či co, že se mi celý den jen sra........
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky :-) Satyyy - budu doma až do porodu,dělám se dřevem a v rachotu,.... tak musím být doma :-| jinak holky už se těšíte na vánoce jak tady čtu :-) já taky budeme dostávat jen věci na mimi :-D už nic jinýho nechceme :-D a nepotřebujeme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kačenko, to asi fakt cenu nemá... my taky auto přehlašovali na dvakrát, jak píšeš, i kvůli té pojistce, tam šlo zas o změnu bydliště, opravdu na hlavu... a jakpak to, žes týden nebyla v práci??? taková rovnocennost je super :-D ;-) když já bych chtěla nějaký to tradiční jídlo... jako že si zavedem svojí tradici víš... protože toho 25. ani u nás nai u nich nějaké tradiční jídlo nebylo... tchýňka to teď na nás zkoušela, jako že ať přijedem na 24... jsem řekla že ne, že chcem být spolu a hotovo a že to je prý škoda, že jim bude smutno... bla bla... najednou by jí synáček chyběl... ale pochopila to a nepřemlouvala... ale jinak to byl super víkend :-D ;-) ne fakt, jinak to bylo fajn ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
a u Pavlínky to bude asi to samý ;-) jak se jí asi daří?Vůbec se neukazuje :-|
Odpovědět
Profilova fotka
luci a co normálně jíte?ale já nevím co je nejvhodnějšího k vánocům než bram salát a kapřík my budeme taky poprvé společně večeřer, ale bude to klasika many a už víte co to bude?
Odpovědět
Profilova fotka
ještě ne,jdu na kontrolu až 6.11 a to asi ještě nepůjde vidět :-| ale ani jsem to nechtěla vědět,ale manžel mě ukecal,ať si to pak nechám zjistit :-| co bych pro něho neudělala ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ale už se moc těším jak budu mít vycházky a půjdu si koupit nějaké ponožečky :-D takové maličké :-D ať si udělám radost :-)
Odpovědět
Profilova fotka
moje kamarádka to tajila až do porodu, jsem se divila, že to vydržela, ale ¨pak jsme byli všichni překvapení, idkyž já to tušila od začátku a když pak porodila dřív tak mě bylo jasné že je to chlapeček
Odpovědět
Profilova fotka
majinko, mě se jedná o 25 oběd ;-) 24. bude salát a řízky z kapra a kuřete (na to jsme oba zvyklí z domova), předkrm šunková rolka. ale právě toho 25 nevím... ahojky many ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
taky chci hrozně chlapečka,ale i když to bude holka,tak co,hlavně aby to bylo zdraví ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
přesně tak, hlavně ať je to zdravé luci ahojky, my máme vždycky krůtu :-) , ale stejně na to nikdo nemá chuť protože se vždycky přejíme cukrovím a kaprem. A co škola?už se vidíš na líbánkách?
Odpovědět
Profilova fotka
jé, tak to já bych jednou jako první chtěla holčičku... i Vráťa (jako starší bratr ví, jak pak mladší sestra trpí :-D )...
Odpovědět
Lucinko, tak to neporadím, my klasicky dojídali klobásky, kapříka, hrachovku z předešlého dne:-D
Odpovědět
Profilova fotka
to my dojíždíme až třetí den :) a jak se jinak máš?
Odpovědět
tak já bych kočenky brala klidně samé kluky;-) ale když holku, tak prostřední:-D Jsem to milovala, jak jsem byla v pubertě a brácha si domů vodil kamarády x-) x-)
Odpovědět
Profilova fotka
luci ty seš taky všude co?tak koník nebo brms mě je to holky jedno jestli bude první kluk či holka, hlavně aby to nebylo zlobivé po mě,nebo to bych si neodpočinula ani v jejich 18 :-D
Odpovědět
Profilova fotka
majinko, jéjej :-D vidím a jak :-) mamka mi dnes říká: ješt zítra má být zima a pak se má oteplit a já: no tak potom se určitě oteplí :-D nežiju ničím jiným a škola mi to akorát kazí ]-( děsmě mě to tam se*e (nejen teda mě, problémy přetrvávají...).... takže už abych byla pod křivou palmou na bílém písku u průzračně modrého moře a šumících vln..................... budu na vás myslet a posílat aspoň trošku té odpočatosti a pozitivních myšlenek ;-) mi napadlo, že bychom mohli zavést tu vinnou klobásu s kaší.... a toho dojídání se chci právě vyhnout... holt toho udělám tak akorát... a 26. se u nás peče kachna...
Odpovědět
Profilova fotka
maji, tolik sebkritiky, sím tě ;-) no jsem šla zkonrolovat, co dlají mamči i nemamči nooo....... ale já radši tu ;-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?