ahojky nevěsty,
tak jsem to nevydržela a založila toto téma...... :-D x-)
Původně jsem chtěla počkat, až budeme mít datum potvrzený matrikou,.....jenže jsme se tak do toho datumu zamilovali a tak už s ním počítáme,že se ho nevzáme a klidně změníme matriku (pokud nám nebudou chít vyjít vstříct).
Je tu na tom někdo stejně tak?
Všem nám přeju,ať se nám přípravy vedou a ať se nám pak v tento den splní jeden náš sen
;-)
Ahoj holky...tak jsem se sem dostala az dnes, vcera jsme byli s Jirkou v Pze ohledne bytu a praci...nedopadlo zatim nic....do Prahy jedu znovu ve stredu, to uz bych mela asi podepsat pracovni smlouvu...dneska budu asi odpocivat, pokoukam po obchodech, vyzehlim....jinak kuchyn se libila ;-) ted cekam na nove skrinky...
Ahojky :-) téda, o víkendu jsem se sem absolutně nedostala a včera večer mě to sem nechtělo pustit!!! ]-( jinak teda cestovní horečřka propukla už asi v celé své kráse, mám vyndané kufry a postupně do nich snáším co mě tak napadne a tak........... už aby to bylo!!! Tento týden máme s miláčkem heslo za tři týdny na tři týdny :-D :-D :-D
jinak na dnešek se mi zas zdálo o svatbě, problém s kytkama, já nevím, co to mám........... už jsem se naprosto srovnala s tím, že prostě už je po, žiju teď jinýma věcma a ono mě to začne lézt do snů :-p :-p :-p ]-(
Pavlínko, my Alpy plánujerm na cca polovinu března ;-)
ahoj holky.... jen v rychlosti......
Luci - o dovoleny nemluv... jela bych taky, ale videla bych to zase v lete na dovolenou u tchyne.... tak na to radsi ani myslet nebudu :o((
Pavly - myslim na tebe, tesim se s tebou.... a jsem zvedava na utery... ty se rano budes asi radovat a me bude zrovna mucit zubar :o(((
Marti - jeste aby se kuchyn nelibila, kdyz jsi ji oddrela vlastnima rukama
jo a v sobotu se mi zdalo, ze jsem byla Hanicce na svatbe.... fakt tam byla jako nevesta... a ja ji tak zavidela.... asi mi hrabe :o))
padim umyt nadobi a venovat se muzovi, vcera jsem prijela ze spinningu az pred devatou, tak jsem si ho moc neuzila :o(
tak zitra se tu asi neukazu, budu v Pelhrimove, ale ve ctvrtek se na vas zase prijdu podivat... x-)
Ahoj holky, moc vas zdravim. V Londyne bylo skvele, jenom se mi hrozne moc styskalo po manzelovi. Tak tedka ho obskakuji jako den po svatbe :-) , abych mu to vynahradila. Vse nam vyslo, pocasi jako na objednavku. Super damska jizda x-) .
Me se vecer spatne pripojuje na beremko, takze nemuzu moc prispivat a z prace se bojim, aby nebyl prusvih (viz me minule zamestnani).
Tak se mejte pekne.
Pa
ahojky Haničko :-) moc jsem na tebe vzpomínala a je super, že jste se měly fajn!!! Co jinak, co ta práce??? večer beremko blbne i mě... :-S a jak se jinak máte? :-) ;-)
ahoj holky... jsem mrtva... za posledni dva dny mam najezdeno cca 1000km za volantem.... jsem mrtva.... ted jsem dorazila... dam neco do bricha a jdu si lehnout... zitra jeste musim ridit do prace.... a potom uz auto nechci nekolik dni videt
ahojky holky,jsem nejak brzo v praci,tak vas zdravim¨
marti-gratuluju k praci, jak pises,je to praxe a to je uz super tak jako tak,casem to bude urcite nekde jinde lepsi ;-)
saty-ty jso fakt dobra, tolik najet!!mas muj obdiv a nedivim se,ze jsi mrtvola!
luci-uz mas zabaleno?¨
hanicko-jsem rada,ze jste si londyn uzili, ja na tebe vzpominala,muselo to by super!
tak ja zase jdu,nejradeji bych ale sla spat!!! tak pa
ahoj holky... zdravim od pocitace z prace.... zaparkovala jsem auto a nechci ho ani videt..... na to, ze jsem se jeste loni branila rizeni a nechtela jsem o aute ani slyset..... az me v praci donutili po cca 8letech nerizeni sednout za volant (od te doby, co mam ridicak, jsem neridila)... a takhle to dopadlo..... :-x
myslim na vas..... zatim pa
fíha, Kristýnko, a proč všechno řízení nechají na tobě???
Pavlínko, nemám, ale už mám dlouhatananánský seznam :-D skoro jak před svatbou :-D :-D :-D no a co ty? Jak je, maminko? x-) :-) ;-)
tak ja ridim tam, kam potrebuju dojet.... takze neni kdo by tam jel za mne... jezdime ale s kolegyni, takze se obcas prostridame... ale jelikoz ja s tim autem vyjizdim z domova a zase s nim koncim a ji jen po ceste naberu a potom zase vylozim, tak ridim i tu dlouhou cestu tam a zase zpet.... ale aspon se do toho dostanu.... kdyz si vzpomenu, jak jsem se pred rokem bala a ted me to zacina i bavit x-)
Luci - hlavne nezapomen opalovaci krem s vysokym UV ... a fakt vysokym... i kdyz jsi takova cerna... kamaradka byla loni nebo predloni tamtez a rikala, ze se sice mazali, ale nemeli moc vysoky faktor a ze se hned spalili, proste tam to slunicko smazi......
to tady uz skoro ani nevyleze :o(((
no plánuju 25 nebo 30... na djerbě jsem první dva dny mazala 25 a pak 12 a koncem jen 8 :-D :-x ale Vráťa je posera, takže asi ta 30 to jistí... a asi rovnou 2x... no a pak nějaký ten nižší, možná tu 20... nějak nemám ponětí, kolik čeho vypotřebujem za 3 týdny :-N tak jsem i volala do cestovky a skutečně jen 20kg na osobu :-( |-| tak jak to teda poberu, fakt nevím... :-( a prý poplatek za kilo navíc je 7 euro, takže na tomůžu zapomenout... by mě Vráťa nechal na letišti i s mým kufrem :-D :-D :-D
jo holky, ještě jsem vám chtěla napsat - 5. listopadu to máme 100 dní!!!!!!!!!!!!!!!! Že by zase náhoda, že zrovna odlítáme na líbánky??????????? :-N x-)
tý jo, když to bylo 100 do svatby............... to jsem byla nadšená, že už to není 300 :-D
čauko holky tak se zase po týdnu hlásím a tady mrtvo, no jo já žiji víkendem a přes týden pracovně, a jak se jinak máte?marti gratuluji aspoň ti poběží praxe
my o víkendu budeme makat a já ještě budu dodělávat nějaké restíky, tkaže se fakt nebudeme nudit a večer jdeme na pizzu a pivíčko, v neděli jdu fandit kolegovi z práce, hraje basetbool tak se jdem mrknout, takže pěkný víkend
ahoj holky... kde jsteeeeeeeeeee??????????????????????
my o vikendu lenosili u nasich, v patek jsme si byli pro koberec do loznice a vcera vecer jsme si ho polozili..... je krasne mekouckej, je to super v nem chodit bosky..... x-)
Pavly, Many - co delaji briska??
Pavly, zitra u zubare na tebe budu myslet ;-)
ahoj Satyyyy - zatím je to v pohodě,ale už se těším na kontrolu,ale jdu až 6.11 tak jsem nervózní,chtěla bych mít už něco za sebou,ať vím,jestli je drobeček v pořádku :-) jinak zatím nezvracím a na sklidnění žaludku mi pomáhají obyčejné bonbony na cumlání :-D
Jinak já víkend proseděla u počítače a u bedny :-( je to naprd,už abych měla vycházky ;-)
many - a to budes doma az do porodu? asi nemas praci, kde bych mohla byt, co? to ja bych to doma tak dlouho asi nevydrzela..... bych se jen valela a jedla a byla bych jak kredenc...... brrrr ... ale kdyby to melo byt dobre pro miminko, tak by se asi nedalo nic jineho delat.......
a toho 6.11. si prineses uz nejakou fotecku miminka? x-)
ahojky :-) tak jsem myslela, jak vás budu muset dočítat a ono nic... teda kde se flákáte?????????? Já aspoň tedy nešidím školu, ale vy přece u práce můžete! ;-)
Jinak hlásím, že v pátek už nám přišly letenky!!!!!!!!!!! Jupííííííííííí!!! Vše je tak, jak má být, jen teda nevím s tím, že vás přibalím do kufru... na osobu máme povoleno 20 kg a každé kg navíc je 7 euro....... :-( :-| takže teda faaakt nevííííííííím..........
jio a už mě bere vánoční atmosféra :-D :-D :-D
kolik je 75kg x 7euro??? a jeste x 2 jako zpatecni cesta.... to mame 1050 euro, tak to je jen za me.... to mame cca 30tis. No, to uz bych tam skoro mohla letet jako normalni pasazer..... ]-(
Ahoj holky...tak opet hlasim novinku...mame rezervovany byt...pronájem Strasnice novostavba, vybaveny vsim krom posteli a skrini :-) konecne nemusim cely den sedet u pocitace a hladat, uz mi z toho sla hlava kolem :-D :-D
Kristýnko, to skutečně mohla, a ještě mít k tomu all in :-D
Martí, to je supeeeeeeeeer!!!! Moc gratuluju!!! Chápu, jaká to musí být pro tebe úleva... od kdy tam budete bydlet? A za kolik nakonec?
Letíme 5., za 14 dní budu touto dobou sedět v letadle ;-) a budeme mít 100 dní od svatby x-)
holky, co je to anotace? jakoby stručný obsah??? Mám kurz diplomní seminář a máme za úkol vytvořit anotaci DP (a to ještě ani nemám téma DP :-D :-p )...
tak to mas blby, ze to musis psat, kdyz jeste nemas tema.... ale anotace je neco jako ten obsah.... musis jako napsat, o cem ta prace pojednava..... taky jsem to psala.....
asi aby si to kazdy mohl precist a rozhodnout se, jestli tu praci bude cist dal a nebo ze ho to tema vlastne vubec nezajima .o)))
my meli taky kurz diplomovy seminar... ale vubec to nic nebylo... jen kdyz jsme napsali diplomku, tak nam vedouci diplomky v indexu podepsal i ten seminar ;-) :-D