Svadba 27.7.2007. Kto ju má tiež v tento dátum?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
ahojky nevěsty, tak jsem to nevydržela a založila toto téma...... :-D x-) Původně jsem chtěla počkat, až budeme mít datum potvrzený matrikou,.....jenže jsme se tak do toho datumu zamilovali a tak už s ním počítáme,že se ho nevzáme a klidně změníme matriku (pokud nám nebudou chít vyjít vstříct). Je tu na tom někdo stejně tak? Všem nám přeju,ať se nám přípravy vedou a ať se nám pak v tento den splní jeden náš sen ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky tak jsem zas doma opuštěná...manžílek bude opět do noci v práci :-( a já se tu vařím s večeří...no nic... taky se mi moc stýská Lucí! a fakt čím dál víc mě hodně mrzí,že jsem s vámi nemohla pokecat a pobýt déle! tak super Pavlí a Kačko...už aspoň nemusím pátrát,jestli nechybí nějaké cd mě ;-) mimochodem, jaké bylo Pavlínky video? ...já to neviděla buuubuuuu :-( :-( ;-( ;-(
Odpovědět
Profilova fotka
krásnýýýýýýýýýýýýýýý :-) do jistýho iamžiku, pak bylo trošku smutný, ale večer skvěle pařili :-) a Pavlínka ošahávala chlapům zadky :-D :-D erenko, co vlastně dělá Pepíno??? :-.
Odpovědět
Profilova fotka
Pepíno je vedoucí zahraniční spedice ;-) ....a současně i dispečer, protože jim momentálně chybí 3 lidi :-| jéééé já to chci vidět!!! Pavlínka se nezdá ..... :-D škoda,že jste taky neviděly i to naše celé....je tam i noční kalbička... a hezká slideshow...tak aspoň bude nějaké příště !!!! ;-) že jooo...že jooo...prosím prosím ... já bych si to přála...ale nevím,jestli bych přemluvila Pepína na společný srazík - on na to právě moc není no... :-|
Odpovědět
Profilova fotka
příště bude na 100% ;-) neskoukli jsem ani to naše večerní, majinka ho příště bude mít, my líbánky, nebooooooooooj, bude!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a třeba by s chlapama společnou řeč našel ;-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
noooo nevím...třebas jo ... ;-) on je takový stydlivka docela ... tak to se těším moc! i na vaše večerní, a na Májinky a Pavlínky :-D ale na vaše líbánky asi nebudu vůbec koukat!!!!!to nezvládnu! :-D to budu záviděěěěěěět moooooc!!!! já miluji moře a exotiku....to nepřežiju aaaaa .... dominikánská republika! no úžasné!!! x-)
Odpovědět
Profilova fotka
jéééééééééé, máme 200 stránku!!!! :-) erenko, tak si zavážeš oči a zacpeč uši noooooooooo :-D ty jo, stejně z toho srazu budu žít asi dlouho :-D :-D :-D nějak na to furt myslím,....
Odpovědět
Profilova fotka
já taky!!!! když jsem v sobotu vyčerpáná usínala....tak jsem měla pocit,že to byl asi jen neuvěřitelný sen...ale když jsem si prohlédla fotky v mobilu,tak jsem zjistila,že neeee....že to bylo skutečné!!!! :-D už pro mě nejste virtuální ...ale skutečné, krásné mladé manželky - kamarádky :-D ! nooo tak já to nevydržím a stejně jedním očkem nahlédnu :-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem fakt dřív nechápala seznámení přes net, jako jak ty dva se dokážou poznat a tak... a ono to fakt jde :-D jen škoda, že jsme tak roztroušený po celý republice :-S :-(
Odpovědět
Profilova fotka
to jo...taky jsem tomu moc nerozuměla...mám s tím ted i zkušenost...ale bohužel jsem právě toho chlapa neviděla..jen s ním povídala...a to bylo hodně jiné... :-| a docela jsem pak zírala a on asi taky... :-D ale takhle je to opravdu zajímavé poznání, že si máme co říct přes net...ale "naživo" pak ještě mnohem více ;-) to je veliká škoda...ale zase tak veliká ta naše republika není! x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Lucinko...pozdravuj manžílka :-) musím končit, abych tu ještě něco udělala taky ;-) ... musím toho využít,že tu mám na úklid klid...takže peru, jdu žehlit a opět musím vyluxovat.... ]-( krásný večer ti přeju!!!
Odpovědět
Profilova fotka
no a právě proto, že tak veliká není, bude další sraz :-D no já nechápala, jak ty lidi se takhle můžou poznat, jaký ten druhý je, jestli by si opravdu rozumněli a tak.... no a fakt žasnu, že i takhle poznáš, kdo ti je sympatický a kdo ne, prostě kdo je tvoje krevní skupina ;-) Irenko, co vaříš? Potřebuju inspiraci ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
já nevěděla co vařit...žádné velké zásoby nebyly ...ale nakonec jsem vykoumala ...uvařené brambory ve šlupce, naložené kuřecí plátky v oleji a koření ...a potom takovou omáčku, co dům dal ;-) základ byla omáčka z pytlíku ...tu jsem smíchala se smetanou ...zasmažila cibulku, k tomu přidala omáčku se smetanou a troškou vody ...a přidala hrášek z mrazáku ;-) trošku pepře a kari a taky cukru...a mňamka je na světě... to tady pořád užírám...že snad na Pepína ani nic nezbyde ;-) no asi to není přesně podle kuchařských pravidel...ale vařit se tak nějak učím a snažím ...taková improvizace :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Holky, ahoooj :-) mne se taky styska...je mi tak lito, ze jsem tam nespala, byla to fakt silena rychlovka pro me ;-) tak snad priste...v aute jsem Jirkovi basnila o tom, ze jsem mi prisly jako kamosky, ktere znam z detstvi :-D ...proste super...uz jsem ukazala fotecky snad cele rodine a basnila :-) tohle jsem jeste nikdy nezazila...
Odpovědět
Profilova fotka
ani jsem vam neukazala tu koupelku na foteckach a to jsem vse poctive vyfotila...hrozne to uteklo...
Odpovědět
Profilova fotka
Martinko, to mi těší, že máš stejné pocity jako my... my tady taky potom pořád vzpomínaly na tebe a Irenku a litovaly, že jsme musely odjet... s tebou jsme ani nestihly probrat tu práci.... chjoooooooooooooo........... holky, já jsem fakt tak šťastná, že tzo máte jako já - prostě jak kamarádky od malička x-) to je super pocit x-) x-) x-) erenko, pravidla nepravidla, hlavně, že to chutná ;-) a zní to skvěle ;-) kari a smetana... mňááááááááááááám........... a já musím jít cvičit :-S ]-( chjooo, za hoďku myslete, jak mussčím své tělo :-p
Odpovědět
Profilova fotka
No prave, nic se nestihlo...nevidely jsme s Eren ani to Pavlinky video...takze MUSI byt nejake priste.... :-) Jirka byl nakonec taky celej nadsenej z toho srazu, rikla, ze to je super, jak se to zorganizovalo, ze cas od casu se nejaky poradny babinec musi sejit...tazke si mysli, ze kdyby to priste bylo s manzilkama, tak se prida urcite ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jejda, mučím :-D :-D no a zrovna na vaší koupelnu jsem byla děsně zvědavá :-D příště nooo... aspoň máme důvod :-D ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jo a Luci, mas skvelyho manzela....pozdravuj, ju
Odpovědět
Profilova fotka
a to uz bude i kuchyn...dnes to nakonec padlo, ale zitra zaciname rano pokladat dlazbu a snad v patek mozaiku jako obklad okolo.... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
jé, Martinko, tak to mám radost, že by se Jirka zúčastnil :-) já myslím, že ač mají naši chlapi rozdílné obory, měli by si i tak co říct... auta, počítače, peníze - to zajímá každýho a Jirka by jim taky přišel zajímavý :-) no a dětské pokojíčky.... i to naše budoucí tatínky čeká ;-) jen nevím, co dělá Majinky Roman... pozdravy vyřídím a děkuji za něho za pochvalu :-) ;-) Vráťu to teda taky celkem vzalo... když jsme mluvila o tom společným srazu nebo o tom víkendu, čekala jsem no jo, to by šlo... nebo podobnou reakci a on byl nadšenej, že to určitě prostě musíme zorganizovat :-D
Odpovědět
Profilova fotka
fakt je super, hrozne sympatickej, milej, strasne se k sobe hodite...a co vlastne teda dela? nejak jsem to preslechla :-)
Odpovědět
Profilova fotka
no perfektní, zrekonstruovaný byteček, do té doby se určo něco pohne i u Mišáků x-) ;-) u Kačenky,.... já se těším už teď :-D :-D :-D :-D :-D jinak zítra tu asi nebudu, mám od rána školu, od 10, a měla bych tam být do 8!!!!!!!!!!!! ale nebudu, před 7 uteču, abych nejela sama domů, ale s manžílkem. bych se jináč bála ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Martí, pracuje jako nezávislý finančí poradce, konzultant... vše přes penízky a i reality... jako zázemí mají za sebou jednu celoevropskou firmu a spolupracují se spolehlivými finančními institucemi, takže ne normální pojišťovák od jedné banky, ale hledá vždy optimální a výhodné řešení pro klienta, které mu celý finanční trh nabízí (investice, hypotéky, stavebka, investička... atd atd) MMCH - také máš moc sympatického manžela ;-) hlavně hned začal drbat naše holky a takový člověk si mě získá hned :-D ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Miluje psy...takze holcicky to meli jasny... :-) Jo tak to vratu asi budeme potrebovat...chceme nekam totiz investovat nejake penizky a zhodnotit je...
Odpovědět
Profilova fotka
teda mely... :-S
Odpovědět
Profilova fotka
no vidíš, tak to umí :-) ;-) tak potom stačí jen písnout nebo zavolat, mobil na mě máš, takže i když pak budeš v praze a třeba bez netu, kdykoliv stačí se ozvat ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Martí, já to taky motám... honem honem píšu, abych stihla všechny svoje myšlenky a pak to dopadá stejně :-D ;-) předtím jsem nejdřív napsala nezávislí :-D ale všimla jsme si toho včas, tlouklo mě to do očí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak ok, udelame rodinnou poradu a kdyztak se ozveme a dame rande :-)
Odpovědět
Profilova fotka
kdyžatk od něho zjistím jejich webové stránky a pošlu ti do IP odkaz, abys měla představu, co dělá. Myslím, že něco takového tam určo mají napsáno :-) a taky tě pozdravuje ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dekujuuuu ;-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?