ahojky nevěsty,
tak jsem to nevydržela a založila toto téma...... :-D x-)
Původně jsem chtěla počkat, až budeme mít datum potvrzený matrikou,.....jenže jsme se tak do toho datumu zamilovali a tak už s ním počítáme,že se ho nevzáme a klidně změníme matriku (pokud nám nebudou chít vyjít vstříct).
Je tu na tom někdo stejně tak?
Všem nám přeju,ať se nám přípravy vedou a ať se nám pak v tento den splní jeden náš sen
;-)
Ahoj holky,uz jsem doma!!Luci, moc dekuji za super srazik.Bylo to super a nemelo to chybicku.Uz se tesim na priste. Doufam, ze jste dorazily vsechny v poradku. Jeste jednou moc diky za vse, byly jste krasne nevesty.Jste vsechny MOC fajn. Mejte se krasne a pekny nedelni vecer.
PS: Prihlasovala jsem se do diskuze asi 10 minut, tak se jdu radeji venovat milackovi. Papa
Ahoj holky...tak se taky hlasim, vcera jsme dorazili v poradku....bylo to moc moc fajn, jen pro me dost kratky, takze se tesim na priste...ze si vas uziju vic....Luciii, ty jses fakt super organizatorka a hostitelka, buchty jsem snedla jeste v aute, skvely...takze jsem ochutnala a chvaliiiim...a po prijezdu dojedl zbyle 3Jirka a taky se jen zaprasilo....diky moc za vse ;-)
Holky, jste fakt vsechny moc fajn...moc rada jsem vas poznala :-) ocekavani jsme naopak jeste prekonaly...tesim se moc na albicko ;-)
ahojky manzelky!!!
tak jsem taky konecne doma!!!!!
milacek na me cekal u busu- boziii :-) ;-)
macek se nezlepsil, povolila injekce proti bolesti a tak zase mnouci-tak jsem z toho spatna,ale neni mu hur a tak vim,ze jsem mu zasadne nechybela a jsem desne rada,ze jsem riskovala a jela - BYLO TO SUPEEEER!!!Jak pisete,ulet,nepohopitelne a prece skutecne! bylo mi fakt desne fajn a citila jsem se jako doma a mezi svyma.....jste suprovy!!!!!
Tesim se na jindy a dalsi sraziky,jsem pro a milacek rika,ze se vam predstavi :-D (to je takova hlaska ted u nas,prijde se nekam a rekne - ja jsem ten a ten a jsem alkoholik a pije se pak pry lip :-D -vcera tu ve 4 dali 5 flasek rumu.....asi tak u nas, jsou naprosto v pohode a proto to predstavovani x-) )
Jdu dal oddech .... hlava se mi desne rozjela,u slaneho jsem malem potrebovala pytlik,musela jsem si vzit prasek a ustala jsem to,ale mam fakt dost! Tak zatim papa, holky ja jsem tak stastna,ze jsme se sesli!!!!! x-)
jo a mám napsat, - muž zaúkoloval, - že by jel i s ostatníma (Kristýnka, Majinka.... všechny) - prý jsem to napsala blbě, že to vyznělo jako že jen s někým, tak to musím opravit ;-) :-)
no to on už byl ale skoro v Praze :-D :-D :-D kdy jsi tam bydlela???
a ať se to tvoje zlatíčko uzdravuje, vím, jaké to prot tebe je.... a moc si vážím toho, že i přes to všechno jsi přijela ;-) MTR
Kačí, to sušené ovoce je mor!!! sedím u toho a nemůžu se od té misky hnout :-D :-D :-D
Lucinko, však si dej;-) Pavlínko, přidávám se k Luci, jsem ráda, že jsi i přes tyhle trable přijela a přeju hodně zdravíčka Tobě i číče!
Bylo to fakt moc fajn holky!;-)
Ahoj holky.... vcera jsem byla uplne mrtva a sla spat v devet vecer... ale dneska rano jsem si dala k snidani buchtku od Lucinky..... byla vybrnaaaaaaaaaaaaaaaaaa, mnam mnam x-) Holky, diky za super vikend, a nejvetsi dik Lucince a Vratovi.... zvladli jste to skvele ;-)
taky jsem ted koukla na fotky.... z toho sveho fotaku asi nikam davat nebudu... jsou hodne podobe x-)
Marti - ve 3:40h? to je desivy... ale nas v noci budilo urvany sousedovic dite, takze jsme toho taky moc nenaspali, podle toho revu to vypadalo, ze ho tam asi mučí :o(((
Ja mam taky podobny...ale navic jeste hodne malo...takze to je zrejme jedno...asi 6ks...
No on vstaval, protoze jel do Phy a pak hned do Brna :-S, kde musi byt rano...a ja jedu ted pro obklady za linku a kolem osmy to tady opet vypukne...prijede mi pomahat mamka... ;-)
Kristy, tak si aspon zvykejte....az ten zvuk pujde od vas... :-D :-D :-D
Holky, dobré ranko, tak fotky jsou super, děkuju!!!;-)
Já vstávala dnes sice až v 5.45, ale vzhůru jsem už od 4, mám vždycky v pondělí problém, že se prostě probudím:-) Včera jsem zkoukla milionáře, losty, popovídala vše manžílkovi, zapla pračku a taky šla spát. Dneska ale musím do posilky, od svatby mám nahoře 4 kila a ještě takovýhle hodování :-p :-D Tak jdeme dnes s manžou cvičit (jsme rozhodnutí se sebou něco dělat, hlavně já, než budeme pokoušet mimčo, potřebuju fyzičku). A taky jsme zabrousila na téma vánoce, ale on je prostě hodnej, neví, jak s tou mamkou...takže jsem z něj nic nedostala :-|
dobré ránko holky!
ještě jsem nestihla zkouknout ty fotky, ale už se na ně chystám!
Jste všechny faaakt děsně mooooc sympatické a úžasné ženské! Opravdu jsem z toho byla velice překvapená, možná až vykulená ;-)
Fontánka byla super luxusní mňamí!
A opravdu mě mrzí,že jsme s Martinkou nemohli taky zůstat až do neděle. Ale bohužel povinnosti volali, dětičky jsem hlídala naštěstí jen 2 hoďky a pak šla dospávat ještě pátek. Manžílek hned prohlížel aspoň těch pár fotek v mobilu a všechno si nechal vyprávět. říkal,že nejdřív moc nechápal,kam a proč to vlastně jedu,ale když viděl to moje nadšení a slyšel vyprávět,jaké jste bomba holky,tak pochopil :-)
Lucíku doma se podívám,jestli mi náhodou nevypadlo nějaké cd,ale myslím,že asi ne...
Pavlínko držím palce kočičce,a't už je jí zase lépe!
zatím paaaaaaaaaa
jééé tak Lucí fotky jsou fakt povedené :-D a je mi z toho úplně smutno,že už to není ... ach jo... ;-(
ale super! x-) x-) x-)
já mam z toho mobilu jen pár fotek...ale pošlu vám je na maily asi zítra slibuji! ;-)
Haní ten tvůj odkaz se mi nepodařilo otevřít ...zkusím si znovu přečíst IP
ahoj Many - co dela miminko? vsechno v poradku?
na srazu nas bylo docela dost: hlavni akterka Lucikk a jeji manzel, Pavly, Majinka, Erenka, Martina, Katwind, Hanickak a ja... jestli jsem teda na nekoho nezapomnela, tak nas bylo 8 zen a jeden chlap x-)
ahojky Kristýnko!!!
a ještě taky dvě fenečky přecí ;-)
jak se vede při pondělku? ...
jsem se tě zapomněla na srazíku na něco zeptat! ale písnu ti to do IP jů ;-)
ahoj Eren.... manzel koukal na fotky, ukazal na tebe a ptal se, co to je za kocku ]-( .... takze spolecny vikend asi nebude ;-) x-)
pri pondelku hruza... potrebovala bych to vsechno vyspat.... a vecer mam spinning a kdyz to "dobre" pujde, tak mam dve hodiny :o((( to nemuzu po te davce jidla vubec prezit.....
a co ty? zvladli jste to nahaneni v Hostivari??? jeste ze jste se nasli... i kdyz, kdybyste se nenasli, taks mohla skocit do busu a prijet za nama zpatky :o))
noooo šílené nahánění to bylo... nakonec mi vynadali,proč jsem jim neřekla,ať přijedou až tam...že se mi mohlo něco stát a kdesi cosi :-) to víš vesničani ve městě 8-)
jooo tak můj manžel se zatím moc nepodíval, páč na mobilu jsou ty fotky fakt malý...tak večír to napravím! ale že díky za kompliment teeedy ....to přehání ;-)
Já dnešní lekci tance vzdávám... jelikož jsem zaprvé nestihla vybrat penízky ráno s manželem, tak mám pár drobásků na metro na Václavák...a oni nám to zas hodili na Palmovku ... a za druhé jsem šílené utahá ...Včera jsme měli návštěvu těhulku a jejího manžela,který slavil narozky ...takže docela náročný večer opět :-| už s těmi večírky musíme trošku brzdit!
Ale fandím ti tedy ...dvě hodiny spinningu! to je tedy nářez!!! to bude vycvičený zadeček ;-)
Ahoj Holky,tak jaký byl srazík? MOc jsem na vás v práci myslela,škoda že jsem se nemohla zúčastnit,ale i kdybych měla volno nevím jestli bych dorazila,je to pro mě druhý konec republiky :-( :-.
ahojky holky
fotecky jsou naprosto uzasny!!!!!!!! super,ja mam asi 4-jsem nejak nefotila!!! jsem si vas uzivala,noo
Jinak luci,jedno cd je asi moje-neni tam napsano cerne - nase svatba a pod tim datum??? to druhe snad moje neni....jsem fakt nepochopila,jak jsem to tam mohla nechat,jeste jsem prekontrolovavala i ta tvoje alba,abych mela jistotu! ach jooo a ci je to druhe :-D
marusko, many-srazik byl naprosto dokonalej,fakt skoda,ze jsi tam nebyla!!!!super vylet
hani-uzili jste si vyroci??? :-x :-D
maji-tak co babicka???
luci-v usti jsem bydlela od 96-4
saty, erenko-jak je v praci :-D :-D ;-)
ahoj holky!!! Tak já byla dnes úplně vyřízená :-p večer jsem šla spát až po jedné, zasekli jsme se nad vybíráním výletů na líbánkách a vstávala v šest, sem myslela, že chcípnu a bude to můj konec... zabalila jsem odpo přednášku a frčela domů to vše dochrupkat, protože včera jsem přes den ani oko nezamhouřila... a večer musím na cvičení, jak píše Káťa, jsem na tom stejně, jen těch kilo asi ještě víc,... |-| ne tedy pouze od svatby, ale už i před...
Holky, koupím takový ty bublinkatý obálky a pošlu vám to jo? ;-)
Pavlínko, do Prahy na kolej šel ve škol. roce 98/99...
Kačenko - tak už jsme podrobně hledali poklady na netu :-D :-D :-D jako že studovali ty stránky (já tedy jen jukla) ;-)
Haní, fotky mě otevřít jdou - supeeeeeeeeeeeeeeer :-)
holkyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, mě se stýskáááááááááááááááááááááááááááááááá ;-( ;-( ;-( ;-( ;-(
večer jsem se tulila k miláčkovi, nic moc neříkala a on mi říká - se ti stýská viď? a já jen joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ;-( :-D ;-(