Uteklo to fakt rychle. Už je uterý, týden se překulí a budeme mladé paní ;-)
Já bolerko také nemám, zkoušela jsem si ho k šatům a přišlo mi to takové upnuté, formální. Tak jsem zvolila štolu. A určitě bude krásně, musí:-)
My dáváme dohromady výzdobu aut, ale nebudeme to nijak pžehánět, protože pojedeme jen kousínek. Přijde mi, že máme všecno zařízené, ale to se pozná :-)
dievcata, prajem Vam, aby tato sobota bola pre vas ta najkrajsia a nezabudnutelna :) ja uz budem mat teraz presne rok od nasej svadby a poviem vam, fakt to stalo za to, a keby sa dalo, tak opakovat!opakovat!..ale samozrejme len s mojim muzikom :) tiez sme sledovali vsetky soboty pred nasou, a poviem vam, vobec som sa netesila, stale prsalo... :( ale na tu nasu bolo pocasie ako stvorene...krasne teplucko, zatiahlo sa, az ked sme sa isli fotit (teda sme aspon neboli celi spoteni :)) a dovolilo si prsat az podvecer... :) dievcata, a vela lasky
Tak ja uz mam dobry stres. Citim v sebe aka som nervozna. Uz chcem aby bola nedela :-( My sme akurat vcera boli dohodnut na sale kolko presne pride ludi, ako budu stoly, co sa bude jest a vsetko okolo toho. Odniesli sa krabice cukrarke na kolaciky. Dnes si este zenich musi zabezpecit koselu na popolnocne prezlecenie a uz bude komplet vybaveny. Ja som si uz vcera konecne zadovazila nieco na dekolt a usi :-) Dnes idem vyskusat popolnocne saty do pozicovne, ci ich netreba nejak upravit a to je asi vsetko. Vo stvrtok a piatok sa chystame vyzdobovat salu, chceme si to urobit sami podla seba, no a v sobotu .... tak to uz viete, ten nas velky den "D" :-D
Nazdárek.....
Chrumka to jsem ráda že nejsem sama...taky jsem už nervozní...asi skočím do lékárny pro něco na uklidnění s takovou budu unavená,protivná a nevyspaná nevěsta :-D
Mužíček včera pucoval hasičského veteránka,aby jsem si neumazala šaty ;-) Ve čtvrtek nazdobíme.Já ještě musím udělat výzdobu na mažílkovo vozítko.Už je to předchystané tak by to mohla být rychlovka.
Holky já se bojíííím :-N
Ahojky, tak na mě taky začíná nervozita přicházet, ale to jen díky tomu, že se některé věci začínají komplikovat :-| a zbyvající dny nebudou v takové pohodě, jak jsem si představovala. Ale zvládneme to ;-)
Ahojte, tak pridavam sa do klubu nervoznych neviest;-)
Uz asi dva dni vstavam 4:30, nemozem spat :-) Uz sa aj tesim na tu nedelu po svadbe. Dufam, ze si pri tom strese stihnem uzit sobotu ako sa patri :-)
abinka: nic zásadního, ale zítra jsem chtěla mít klídek a zajít na zkoušku šatů, ale budu muset jít už dnes (ještě jsem se tam ale nedovolala, jestli mají šaty nachystané) a zítra ráno jet k našim a pomoct mamce s dáváním výslužek do krabiček. Večer zase zpět, ptž ve čtvrtek ráno mám nehty a pak zase k našim a rozvážet výslužky. Tchýně má nervy na dranc a ráno mi psala "kamoška", že se nedostaví, že jdou na prohlídku bytu, na kterou nejde jít jindy. No co si tom myslet...
lenieka...tak to budeš mít dost uhoněné :-| Jak daleko budeš jezdit???
Jo a co dáváte do výslužek že už to chystáte zítra???? my budeme výslužky chystat v pátek.
My jsme si taky říkaly že nám to pěkně protřídí kamarády :-)
Holky s přáteli máte pravdu. Ona už minulý týden prý nevěděla, jestli dojede (to vím od svědkyně). Prý se jí s přítelem nechtělo čekat na večerní párty (mimochodem obřad máme ve 13:30 a párty začíná v 17h., tak by si skočili na oběd a bylo by 17h.). Sice chápu, že nejsou Brňáci a neznají to tu, ale říkala jsem jí, že řidič je zaveze kamkoliv. Bylo mi divné, že se neozývá a jak to dopadlo... Ale kazit si tím náladu rozhodně nebudu ;-)
abinka: 90 km, je to hoďka cesty, tak to naštěstí není tak hrozné. Do výslužek drobné cukroví a koláče, možná i nějaké řezy, přesně nevím. Na Vysočině je právě zvykem dávat výslužky před svatbou... Vy asi dáváte až po svatbě nebo na hostině?
lenieka tak to budeš mít náročné,ale to zvládneš ;-) Hm tak to je dobré....takže by čekaly jen chvilku..prošly by pár ochodů a hotovo...Hm tak aspoň víš co si máš o ní myslet :-)
No u nás se dávají výslužky potom.V pátek nachystáme výzdobu stolu a sálu a pak se vrhnem na výslužky..kdo bude odjíždět ještě v sobotu tak jí dostane v sobotu a kdo v neděli tak v neděli :-)
Jinak moc děkuji za optání...je to lepší...nejsem 100% ale je to o dost lepší ;-) Nervozitka taky trošku ustála....to bylo asi po těch živých snech :-D No než jsem usla tak jsem přes půl hodiny nastupovala do veteránu a pořád jsem padala..pak se mi zázračně podařilo usnout ;-)
abinka: :-D to je sen :-D mně se toho teď taky zdá hromada, ale nepamatuju si to. Ale takové ty hrozivé sny, že nic nestíhám apod. už naštěstí nemám. Fajn, že ti je lépe ;-) No, taky toho nemáš málo. Jsem ráda, že výzdobu nám udělá restaurace a nemusíme se o to starat. Taky už jsem klidnější, tisknu si vše potřebné. Od zítřka mám volno, tak snad nic neopomenu ;-)
No tak bude nás na to celkem dost tak myslím že to bude v poho :-)
Jak si tak s váma píšu tak ta nervozita zase stoupá....nesmím na to myslet a pak do toho v pátek spadnu a vylezu z toho až v neděli
My v nedelu iba pojdeme zobrat veci zo saly domov a potom doma na zahrade este urobime taky posvadobny obed, dojedia sa veci, ktore sa zvysia :-) a proste cela rodinka posedime, povegetime, zhodnotime ake to bolo a nechame to vsetko na seba dosadnut :-) A v pondelok sa len odnesu pozicane veci do pozicovien a hotovo :-)
evelp: :-D
Nám tu budou zůstávat naši a brácha s rodinou, tak uvidíme, jestli budeme schopni společného programu nebo budeme rádi, že se dopravíme domů a budeme odpočívat :-)
chrumka: posezení na zahradě - to se máte :-)
evelp: dívala jsem se na fotečky a moc vám to sluší x-)
lenieka: moc moc díky, teď se akorát chystám dávat dohromady album, sešlo se nám skoro 900 fotek, tak budu mít co dělat :-)
a myslím, že to bude ráno ještě fajné, že tam s váma budou, ale pak budete rádi, že máte klid sami pro sebe, protože ten den jsme oba byli tak rozlítaní, že jsme se skoro "nepotkali " :-D aby každý obešel hosty a s každým alespoň trochu pokecal..
evelp: 900 fotek? wow!
Taky si myslím, že budeme rádi, že budeme mít klid pro sebe. To by chtělo, aby svatba trvala dva dny, aby se stihlo všechno a všichni, jak tak čtu :)
Pádím na schůzku, zatím...
jojo, to by ubec nebylo na skodu, ale pro me by asi i 2 dny bylo malo, fakt bych si to dala znovu, protoze je desne fajne, kdyz se takhle sejdou lidi a oslavuji neco tak pekneho....
Tak nevěstinky:-)
Máte to za pár:-) x-)
Už jen 3 dny a jsou z vás vDANÉ PANÍ..
Přeji Vám at vám váš den výjde podle vašich představ a at je tento den pro vás tím nejkrásnějším:-)
Hodně štěstí....
papa Sandra x-) :-x