Svadba 26.6.2010

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
;-) Ahojky, má někdo stejné datum svatby? x-)
Odpovědět
Profilova fotka
dnes jsme od kamaráda dostali video které udělal z našich fotek ze svatby.. pouštím si ho pořád dokola a ta hudba co k němu vybral.. x-) není nad to mít šikovného kamaráda :-D hodila jsem to do alba kdybyste chtěly mrknout..
Odpovědět
Profilova fotka
Teda Lucinko...to je nádhera :-) Prosím tě můžu mít blbou otázku..kolik je let tvému manžílkovi...vypadá dost mladě :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj novomanželky :-) v neděli jsme se vrátili ze svatebky a taky začínám obíhatg úřady. Zatím nic než nová průkazka zdrabvotní pojišťovny nevyšlo napoprvé, tak snad budu zítra úspěšnější. abinka: ty už obíháš banky, jsi dobrá. Já jdu ztra teprve měnit trvalé bydliště, OP a řidičák. lucijeta: videjko je moc pěkné. My včera dali dokupy fotky od fotografa, které chceme upravit, jenže je na dovolené, tak budeme muset vydržet do příštího týdne. Tak se kocháme fotkama z dovolené x-) Mně bude 27 v srpnu ;-) Holky co teď budete plánovat, když je svatba za námi? Kromě autoškoly ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
No já se za 14 dní stěhuju a první týden v srpnu dovča...takže já toho mám až až :-| :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jedeme na svatebku až na konci září, takže se mám na co těšit:-) Je to dobře, protože prožívám první pracovní prázdniny, beru si jen krátké volno v srpnu - pojedu za mamkou na chalupu. Jinak práce práce práce. Ale po práci podnikáme různé procházky ať už s cílem nebo ne (většinou je to hospoda, kde zajdem na jedno a nebo kavárna) nebo se jdeme koupat, koukáme na filmy...no a každý víkend utíkáme z Prahy pryč:-) Lucieto z toho videa jsem měla husí kůži, je naprosto nádherný, máte super fotky:-) Opravdu si važte tak šikovného kamaráda. Nám se od kámošů fotky ještě schází (bude to asi pěknej mišmaš:-) chceme je nejdřív všechny nasbírat a pak z nich necháme udělat fotky:-) Abinko při stěhování si aspoň uděláš generální úklid:-) mě čeká v srpnu, kdy už tak nějak tradičně uklízíme byt od podlahy a po stropy:-)
Odpovědět
Profilova fotka
abinka: já myslela že už jsem to tady psala že mám mladšího manžílka :-) jak jsem ti psala o bývalých že byli sice starší ale nespolehliví výpitci :-| Míla i když je mladší je rozumově úplně jinde.. Poznali jsme se v práci, byla jsem v té době zasnoubená, jemu bylo 20 mně 24, jen tak jsme si v práci začli mejlovat teď je nám o dva roky víc a už jsme manželé x-) lenieka: díky :-) joo? takže jsi taky ročník 83, fajné... co kromě autoškoly.. uvažuju o změně povolání :-D vendy84: jj, ta hudba dělá hodně a myslím že k těm fotkám skvěle sedí, fakt se mu to povedlo x-) díky
Odpovědět
Profilova fotka
Lucijeta: Vím že to tu někdo psal ale nebyla jsem si jistá :-N :-N :-N Jste krásní pár....jsen jsem zvažovala jestli je mladší nebo vypadá tak mladě :-)
Odpovědět
Profilova fotka
obojí :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky ženy :-D Tak já se taky hlásím po pidi svatební cestě,dala jsem si s manžílkem dvakrát na otočku Chorvatsko ;-) teď podruhé jsme brali i nejmladšího kluka,moooc se mu moře líbilo,až jsem litovala,že nemůžem pár dní zůstat,nejlépe napořád :-D Tak vy tady probíráte tetování :-D mám jedno malinkaté ;-) dole na zádech-spíše nad zadkem ,oko boha Ra :-D ..chtěla bych ještě jedno-no možná časem,pak mám ještě piercing v jazyce a měla jsem i pod spodním rtem,ale začaly s mi odhalovat krčky na zubech,tak jsem ho vyndala :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Kaliska.....dvakrát to se vám chtělo??? ty cesty jsou hrozný :-| :-| Já mám taky pierc. v jazyku a v nose....no a poslední dobou mi to začíná obojí vadit a to už mám dlouho
Odpovědět
Profilova fotka
já už nemám šaty ;-( ;-( ;-( Kurnik to bylo rychlý...už mají novou majitelku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
=-) =-) =-) kde je kdo :-|
Odpovědět
Článek se načítá
Já jsem stále v práci - buď doma nebo v práci :-) Příští týden máme dovolenou 8-) , tak teď vybíráme nějaké místo pro pár výletů, protože potom jedeme na chatu s kamarády na Vičanov (chatová osada mezi Tesákem a Trojákem). Mezitím umývám, pulíruji, uklízím po malování :-S
Odpovědět
Profilova fotka
abinka: už máš tetování? :-) jak jsem psala že kromě autoškoly mám v plánu najít si novou práci tak už se zadařilo :-N vyšel mi hned první pohovor což v této době považuju za neuvěřitelné ale jsem moc šťastná, včera jsem dala výpověď x-) a od října nastupuju na nové..
Odpovědět
Profilova fotka
kde jsteee? =-)
Odpovědět
Profilova fotka
|-|
Odpovědět
Profilova fotka
Tadyyyyy :-D lucijeta: gratuluju k nové práci! Jsi dobrá, v dnešní době to opravdu není jednoduché... My už máme po dovolených, takže se vracíme do starých kolejí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my teprv za 10 dní odlétáme na svatebku tak jsem ráda že jsme si to tak rozložili a je se ještě na co těšit :-D jinak po návratu mě čeká zkouška v autoškole tak na to už se těším méně :-N a od října nová práce takže ze začátku asi nebudu vědět co dřív ale už to po těch téměř 3 letech chtělo změnu takže se i těším x-) a kde že vy jste byli na dovči?
Odpovědět
Profilova fotka
:-D tak hlásím,že mám konečně v albu fpotky od fotografa,včera jsme si je vyzvedli,pořád nebylo kdy :-N minulýtýden jsme byli na dovolené na Ukrajině :-D byl tam nádherně x-)
Odpovědět
Profilova fotka
lucijeta: my byli na Sardinii a 14 dnů na to v Českém Švýcarsku. Manžel (zní to pořád tak divně :-D) by si v srpnu dovču vzít nemohl a v září možná taky ne, tak proto jsme jeli tak po sobě... Teď všem, co je dovolená čeká, akorát závidím :-p Kam letíte vy? No, nudit se rozhodně nebudeš ;-) kaliska: pěkné fotečky - ta s malým a koláčem je správňácká 8-) Na Ukrajině jste byli na kolech nebo cestovat?
Odpovědět
Profilova fotka
Názdárek vdané paní ;-) Lucijeta...na tetování ještě nějak nedošlo...nějak není čas....už jsme přestěhovaní zabydlení a po dovolené aby toho nebylo málo tak hned do další novoty.V září nastupuju do práce :-D :-D :-D :-D Tady je to zázrak najít praci.Já mám juchůůů. Lucijeta tobě taky gratuluji k novému místečku ;-) Teď se uvidím jak budu mít směny a pak se můžu objednat na tetování. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Koukám, že sehnat si práci jako vdaná je snažší než za svobodna :-D Holky jste šikulky obě dvě, moc gratulujiiii x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Lenieko,můj manžel je řidič a vezl tam turisty,tak jsem jela s ním,aby se tam celý týden nenudil a rozhodně to stálo za to....chodili jsme po horách-jsou tam jiné než u nás a opravdu krásné a ta příroda x-) Gratuluju k sehnání práce,v dnešní době to je fakt zázrak ;-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
díky moc holky...jak jinak válčíte?? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky:-) to je sileny jak jsem dlouho nenapsala, celé léto jsem někdě poletovala, tento víkend jsme v Praze po 2,5 měsících! Naposledy jsme byli o víkendu v Praze 14 dní před svatbou:-) To je fakt šílený. Tak jsem se pustila do velkého gruntování, přes týden jak chodím do práce, tak toho moc nestihnu, jen pošolichám to nejnutnější. Svatební cesta nás teprve čeká - původně jsme měli jet do Nice, ale manžel :-) dostal nabídku přednášet v Číne, tak do nice pojede sám - také přednášet a 27.9. vyrazíme na 14 dní do Číny:-) na 3 týdny mě bohužel zaměstnavatel neuvolní. No a pak už se začnu pomalu těšit na Vánoce:-) v půlce října se už jistě začne Praha plnit vánoční výzdobou a tady v tom jsem fakt jak dítě, akorát se netěším na dárečky, ale na tu krásnou atmosféru, nakupování dárečků, svařené víno, pohádky, pohodu...fakt jak malá:-)
Odpovědět
Profilova fotka
vendy tak to musíš napsat jak se vám tam líbilo :-) Taky jsem pořád v jednom kole pořád zabydlujeme a začala jsem chodit do práce a manžel má druhé zaměstnání no hrůza do toho malý do školky :) Dejte vědět jak válčíte manželky :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Teda tady ,mrtvo... holky,žijete? jak se vede? Hlásím,že náš pokládek se narodil 11.12. :-) je to holčička a jmenuje se Timea :-D
Odpovědět
Ahojky holky, také se hlásím po delší době - v práci to byl zápřah a pracovali jsme na bytě, aby do Vánoc bylo malování a úprava stěn už definitvně hotová. Povedlo se - i když ještě den před Štědrým dnem jsem umývala okno a rám dveří po malování :-). No a mám také novinku :-D - další sen se mi splnil - jsem těhotná :-D. Dle ultrazvuku 14 týden. Museli jsme to tajit všem, abychom budoucím prarodičům darovali radost (fotečku) pod stromeček a aby jim to nikdo dřív nepověděl. Už mne tím pádem ani v práci tak nenaštvou jako dřív - už se jen směju těm dalším nesmyslnostem, které po nás chtějí. Jen mne štve, že porodné nedostanu - hold naše vláda VŽDY utahuje opasek tam, kde nemá a sama sobě zase pořádně nic!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
@lucijeta @radeckar @abinka @lenieka Holkyyyyyyyy,právě je to rok :-D
Odpovědět
Také jsem si na to v neděli vzpomněla :-). Chtěla jsem, aby to vyšlo na rok přesně, ale bylo to o trošku dřív. V nedělí 19. 6. se nám narodil syn Mareček. Po roce jsme už tři :-D.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?