Svadba 26.6.2010

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
;-) Ahojky, má někdo stejné datum svatby? x-)
Odpovědět
Profilova fotka
LENIEKA: myslíš manžela? :-D jj, je to můj šikula. děkujuu
Odpovědět
Profilova fotka
lucijeta: :-D :-D :-D vůbec mi to nedošlo, pardón :-D
Odpovědět
Profilova fotka
lenieka: mně to taky ještě moc nedochází, je to sranda :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Jako s Rosťou si říkame manželi, ženo má apod, ale jak jsem ti tu psala, vůůbec mě to netrklo :-D Dneska když jsem se poprvé představovala v telefonu novým jménem, jsem to řekla tak rychle, že tomu ani nemohlo být rozumět :-D
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem se dnes v bance ještě podepisovala svým jménem, ono by to asi ani nešlo novým když tam ještě nemám změněný podpisový vzor :-p no ještě nás čeká hodně obcházení, co holky..? my jsme chtěli jít dnes vyřídit nové občanky ale k tomu už prej musíme mít i oddací list a ten zatim nemáme, tak snad ve středu.. tak jsem se zašli aspoň vyfotit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Změna to je:-) včera mi v práci už změnili email a vůbec mi nepřijde, že je můj:-) zítra se chystám na město kvůli změně dokladů, oddací list sice ještě nemáme, ale dali mi takovou kartičku, podle které by mi měli tu občanku udělat. Tak uvidimě:-) Jinak jsem do albíka dala nějaké fotky, tak můžete juknout. Už se moc těším na vaše:-)
Odpovědět
Profilova fotka
No ja sa chystám na doklady dnes, sobášny list nám vypisovali hodinu a pol, lebo môj manžel ako čech je cudzinec tak to trvalo ]-( dnes to dúfam pôjde rýchlejšie poobede prvý krát do práce ako pani 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak ahojte mladomanzelky :-) pozeram, ze vy uz vybavujete doklady? Ja som dnes prisla konecne do prace, a akosi sa este len rozkukavam. Neviem kedy zacnem riesit doklady, ale najprv musi moj muzicek vybavit trvali pobyt u neho v byte a potom pojdem vybavit novy obciansky :-) A inak ake mate pocity po svadbe a hlavne z vlastnej svadby? Poriadne ste si to uzili? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky! My budeme doklady řešit až po dovolené. Oddací list bude až za 10 dnů :-( a na dovču odjíždíme v neděli, takže ani nic dřív vyřizovat nemůžeme... vendy: mně budou mail měnit až na základě OL, jen jsem si dnes vyměnila jmenovku na dveřích... chrumka: pocity - zatím si to pořád neuvědomuju, jen si to užívám, bezva nálada, hlavně ať dlouho vydrží!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Nazdárek jsem pořád v poklusu...už jsem hodila pár foteček :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Lenieka: ano, dnes jsem si zavolala na urad a byla jsem poucena, ze po vyzvednuti oddacího listu začíná běžet 14-denní lhůta na výměnu občanek. Takže zatím nic neřešíme:-) Jinak dneska to bylo v práci moc milé, chodilo mi po emailu spoustu blahopřání, protože mi admini změnili email:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jak se áte vdané paní??? :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Holky, kuk do albíčka ;-) vendy: nám chodí každý den do schránky aspoň jedno blahopřání, je to příjemné. Jsem zvědavá, jestli dneska zase něco dojde :-) abinka: výýýborně :-) jestli by to nechtělo svatbu po určité době vždycky opakovat. Se stejným mužem samozřejmě ;-) A ty, jak se vede?
Odpovědět
Profilova fotka
Nazdárek novomanželky x-) Lenieka jo jde to :-) Holky přihodila jsem pár foteček od fotografa tak jukněte :-) Prosím vás nevíte kde bych našla nějaký pěkný text o tom že jsme byly oddáni??? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Abinko,moc to to slušelo ;-) krásné fotečky x-) ...já stále čekám,až mi fotograf pošle odkaz,at si můžu vybrat 8-( je to nekonečné,nemůžu se dočkat :-N ještě musím kouknout na fotečky ostatních holek,tedy novomanželek :-D
Odpovědět
Profilova fotka
kaliska moc děkuji za pochvalu :-)
Odpovědět
ahojky holky, tak huráá po svadbě :-). A v pondělí nás čekalo stěhování do vlastního bytečku. Jelikož jsem si nemohla vzít dovolenou, tak bohužel můj manžílek musel obstarat stěhování sám s bráchou. Zvládli to na jedničku. Také naštěstí jsou dny volna, tak jej využíváme co nejvíce k malování, úpravě, a také k dobyvaní. Stále nám to kompliku nějaká maličkost 8-(, ale snad to zvládneme. Ještě pořádně jsem si nezvykla, že jsem vdaná :-D :-D - vy už ano???
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, tak mi hráblo a abych se "nenudila"(mám poslední 2 dny dovči) zašla jsem si dnes k doktorovi pro potvrzení a odpo se jdu přihlásit do autoškoly :-D si říkám že už je asi načase, dám si ho k 27. narozeninám které mám v září.. bojim se že už bych se pak nedokopala, ale moc moc bojim :-N a jak jste na tom vy, jezdíte..?
Odpovědět
Profilova fotka
kde jste kdoo? mně dnes končí dovča, zítra "hurá" do práce :-| ještě že už bude víkend x-) asi budu šrotit značky, dnes ráno už jsem měla první jízdy, mazec! ale musím říct že mě to chytlo a už se těším na další :-D a to jsem myslela že si ze strachu ten řidičák snad už ani nikdy neudělám..
Odpovědět
Profilova fotka
=-)
Odpovědět
Profilova fotka
Luci...já byla týden u rodičů...aby si užily malého :-) To je dobrý nápad...měla jsem 3.7. 25 a konečně se dočkám tetování mužíček mi dal poukázku do salonu. x-)
Odpovědět
Profilova fotka
wau x-) a už máš vybrané? já mám dvě, manžel zatím nemá ale chceme si na podzim udělat nějaké spolu, nějaké podobné jakože k sobě patříme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
no vybrané mám,ale nejse si ještě stopro jistá :-) Takže projíždím net a kochám se :-) Kde máš???? Na fotkách to nejde ani vidět...
Odpovědět
Profilova fotka
nejde :-p schválně jsem vybrala takové místa že o nich nikdo nemusí vědět když nechci :-) první jsem si dala k 20tinám, sluníčko na záda na levý bok těsně nad kalhotkama a rok nato jsem si nechala v Tokiu na památku vytetovat 2 japonské znaky znamenajicí štěstí, to mám v pravo z boku na žebrech jakkdyž pod pruhem podprsenky, jde vidět jen v bikinách..
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky:-) tak co se týče tetování, do diskuze asi nepřispěju - to jde úplně mimo mě. Nikdy jsem po něm netoužila, takže ani neřešila:-) My máme za sebou minidovolenou - minulý týden jsme byli v Poličce a bylo to super. Svatební cesta nás čeká až na konci září, ale aspoň se můžeme těšit:-) Včera jsme byli zařizovat nove doklady, mužíček běhal se mnou:-) mám zažádáno o občanku, řidičák, pas (pokud ho budete chtít taky, připravte si 600kč :-p pak jsem byla na pojišťovně, v mBank chtějí vidět až novou občanku a dále jsem již oficiálně Pražanda:-) Stavebko, životko a penzijko vyřídím doporučenými dopisy. Nenapadá vás ještě něco? A lucieto Tobě přeju co nejpohodovější autoškolu, ať se daří:-) Já měla smůlu na jednoho instruktora a díky tomu jsem autoškolu nenáviděla. Předposlední jízdu mě dokázal rozbrečet, naštěstí na zkoušku jsem vyfasovala jiného, což bylo štěstí. Ale stejně jsem se pak nejvíc naučila sama. Tak držím palečky:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Lucijeta dobrý místečka :-) Já to chci nad kotník a potáhne se to až na nárt. vendy: Díky já zapoměla na řidičák.Banku už mám vyřízenou a ještě ten zbytek...taky nevím jestli je to vše.
Odpovědět
Profilova fotka
abinka : s tím tetováním....já se rozhodla až v salonu- mam 2 a tak nějak se to vždycky dotvoří až na místě :-) a ty už máš občanku novou bo ji po tobě v bance nechtěli?
Odpovědět
Profilova fotka
no vendy animi nemluv, my ten poplatek zjistili až na místě a taky že u sebe máme mít rodný list a stávajicí pas takže tam jdem zítra znovu :-| jinak mě napadá ještě mobilní operátor kde to jít změnit.. do banky mám jít taky až s občankou aby si ji okopčili a budem dělat nový podpisový vzor.. to bude ještě sranda, protože se zatím pokaždé podepíšu jinak :-D abinka tak to jsi odvážná, na ten nárt je to prej hodně nepříjemné.. to na zádech mě nebolelo vůbec tak jsem na to druhé šla jak frajerka ale do těch žeber to bolelo jak čert, úplně jsem kamarádovi drtila ruku, naštěstí to trvalo jen 20 minut, to první přes 2 hodiny.. evelp: já si chci nechat přetáhnout to sluníko co už mám 7 let tak si říkám že bych si k němu taky nechala něco dotvořit ;-)
Odpovědět
Po nějakém čase se kouknu na beremko a co nevidím - diskusi o tetování :-D :-D :-D :-D :-D. Tetování se mi líbí, ale sama bych se k tomu neodhodlala :-).
Odpovědět
Profilova fotka
Po mě v bance novou obanku nechtěly :-) lucijeta...je mi to jasné že to na nártu bude bolet ale nenechám si to tam moc jen nějaké zakončení ornamentu. radeckar to ej co??? :-D Myslím že odvaha bude...jen mám bobky :-N
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?