Já si vybírala všechny dosavadní školy podle toho, aby tam nebyla matika :-) Já vyrábím prezentaci o rozdílech mezi muži a ženami, tak se docela bavím :-) Máme na víkendové akci o tom workshop, tak ať to je k něčemu :-)
ahoj holky! jo já taky zkoušela studovat vysokou a kvůli matice jsem odpadla po druháku... a teď mi to pořád šrotuje že bych studovala při práci dálkově...
goretti: však říkám slečna diplomovaná blondýna :-D když si i titul dá před jméno :-) já sem sice taky blonďatá, ale něco ze zdravého rozumu by se u mě našlo :-) co ty studuješ, že tam není matika? já našla obor angličtina překladatelství což bych brala všema 10 ale jde to studovat pouze prezenčně :-( hele ceny šatiček jsou faaakt dobrý!
meess: třeba je to tajnej veletrh jen pro zvané :-D já mám v kytí celkem jasno, vyhrály bílé lilie, jsou nádherný k tomu nějakou tu zelenou hortenzii a šmitec... nic se nemá přehánět :-D
Lisi: Ahoj! Studuju sociální pedagogiku na PedF - před tím jsem dělala sociální patologii a ještě před tím zdrávku (z tý jsem ta DiS.:-)) Měli jsme teda statistiku a demografii - tam se počítá, ale dá se to... (to se to kecá, když mám po zkouškách - před nima jsem říkala něco jnýho :-)))
Já bych chtěla kopretiny a i do vlasů a všude...
goretti: já třeba zkoušku ze statistiky na PEF zvládla bez problémů, výpočty a matice jsem zvládala... u matiky to bylo horší... tojsem zvládala když jsme brali derivace a parciální derivace... to ještě jo ale pak přišly integrály a já šla do kytek :-D a když přišly předměty jako mikro a makro ekonomie a Ekonomicko matematické metody, tak jsem na hodinách čuměla jak puk a total ale fakt TOTAL sem nevěděla o čem je řeč... :-N trošku mě to mrzí ale tohle fakt nebylo pro mě...
ta angličtina v překladatelství už by mě chytla, bo vím co chci... (tedy ve studiu :-D )
jo jo... taky chci mít lilii ve vlasech a vypadat jako rusalka :-D
Holky, já se asi picnu... Dnes jsem řekla polovičce, že mám krásnej účes vymyšlenej a on začal držkovat, že chce, abych měla rozpuštěný vlasy a proč a co a kde... Já myslela, že se picnu... Ještě jak nežeru, tak jsem poněkud dekompenzována a tak jsem začala brečet jak trubka (podotýkám na Národní třídě :-)) No krása... Kurníííík!!!
meess: asi tak nějak no.... taky nemám na takhle drahé studium...
goretti: na Národní třídě? tam jsem včera taky byla a žádnou plačící slečnu jsem tam neviděla, takže to nebyla zase taková ostuda ;-) máš mu přichystat překvapení a nebavit se s ním o tom... Já taky některý věci radši řeším s kamarádkama a ne s přítelem... On je sice vstřícnej a chápavej, ale přeci jen jde o to, abych se já cítila v den D dobře.. a když bude dobře tobě tak bude dobře i jemu, to mu řekni :-)
Jo jinak hubnutí jde pomalu a těžko (nahoru to šlo samo a lehce) :-D už mám z původních 68 kilo, 64 kilo! aspoň se mi to nevrátí zpátky, když je to tak vydřený :-D
goretti: pochlub se s účesem, jsem zvědavá jako opice :-D
holky já bych na hlavě chtěla něco jako má tahle krásná nevěsta:
http://www.beremese.cz/album/album.ph...
Goretti: souhlasim s lisickou, některý věci se přeci jen mají před chlapama utajit :-D řeš to tady s náma :-D
Lisicko: moc hezkej, už jsem na něj koukala, nevšední :-)), já holky marodim, včera jsem měla 38,5 :-. myslela jsem že to nedám....
No, když my si prostě řikáme tak ňák všecko... vlásky jsem našla tady a hodím je do alba.. .-) Tak kukněte.
A meess - brzký uzdravení - hodně čajíčků, parelének, medík a tak.. :-)
Goetti: njn, prostě mužský... :-)) ležim, už mam v sobě asi dva litry čaje s medem....už je to o něco lepší, ale nejela jsem na tu zkoušku z matiky :-(
ojoj... Mě to tady (v práci) tak se*e..... Šéf debilně prudí, pro blbniny... jdu si chystat přednášku (měla to bejt jen ta vtipná prezentace a ho*no ho*no slavný soude... :-(
meess: mě taky, a celej víkend jsem v práci, v pondělí hlídám děti, odpoledne a v noci musím ještě hejbnout s diplomkou, nebo se mnou v úterý vyrazí dveře :-( :-S
meess: tak to jsi šikula že jsi to zvládla! gratulujem! mě to skolilo v neděli a ten můj domácí léčitel do mě nalil horký čaj se slivovicí a horečka zmizela - zázraky se dějí :-D
goretti: účes je krásnej! myslím že to je kompromis - část vlásků budeš mít rozpuštěnou ;-) a uvidíš že se to nakonec bude příteli líbit... s tou upřímností to máme stejně, taky si říkáme všechno... jsem za to ráda, protože vím, že můžu přijít a říct cokoli a nemusím se bát... a lhaní nesnáším... myslím, že to do vztahu nepatří.. ale každý to má jinak, znáte to..
lisicko: taky si říkáme vše, mám štěstí, že přítel je tolerantní, není to se mnou pokaždý jednoduchý :-) to víte, býk :-D přišel mi včera ten náhrdelník a už zase přemýšlím, že bude něco jiného, ale ještě uvidíme...
Ahooooooooj děvčátka, jsem si udělala zase čas-tak poslední žhavou novinkou je změna hospody a moje milá sestřička udělá výzdobu-takže nemusím nic kupovat, ona mě bude jen kasírovat :-D
Výše jsem se dočetla, že jste chytrý hlavičky-samý studentky ;-) tak já abych nebyla pozadu :-D -zkusím v květnu příjimačky na specku-dálkově...nedělám si iluze,že se dostanu, ale já bych si pak vyčítala, že jsem to apoň nezkusila...
Holky, já jsem taky ,,huba nevymáchyná,, :-N a Peťánkovi musím říct všechno-já kvůli tomu nemůžu kupovat ani dárky brzo, protože pak furt chodím a ptám se ho, jestli už ho nechce a tak... takže vás všecjny chápu :-)
Lisicko, ten účes je fakt mazec-kdybych měla krátký vlasy,určo bych ho chtěla!!!
Meess,koukala jsem do albíčka na náhrdelník a je moc pěknej!
verunko: ahojky mamino :-))), to jsem ráda, že se ti líbí náhrdelník, akorát nevím jestli tam ty lanka v černé barvě nebudou rušivým elementem.....no my jsme taky změnili restauraci, za 100% lepší a hezčí,hlavně budeme moct být na terásce venku :-)) tak snad nebude deštivo
AHoj holky, tak přeju pěknou sobotu, vylezla jsem brzo, abych se mohla v klídku "vyvstávat" a tak - máme tu ke 20 lidem - nezadanejm a tak tady s nima kašpárkujem... Ale jsou fajn, myslím...
Meess: no jasně - my makáme velkou část víkendů - pořádáme akce a kurzy pro mládež a tento víkend máme Víkend pro nezadané a jsou tu až do neděličky odpo ... :-)