Různé zkušenosti nevěst vdávajících se 4.7.2009

Zobraz úvodní příspěvek
Kdopak má toto datum, přidejte se :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky,tak se po dešlí odlmce zase ozývám. Prcek totiž dává mocinky zabrat,pořád je mi špatně,teď jsem lítala po doktorech s nějakou alergickou odezvou na ovoce. Jen polehávám a je to děsný :-( ,ale to vydržím. Nejhorší je žaludek,to nemáte ani chuť jíst jak bolí. A co vy holky jak jste daleko s přípravami?
Odpovědět
katuskaa: tak ať je ti lépe.. kamarádka celé těhotenství strávila na nemocenské... rodí za 14 dní tak si asi oddechne... Přípravy stagnují... na nákup potravin je ještě brzo a zbytek se nějak udělá :-D
Odpovědět
Ahojky děvčátka moje, poslední dobou nemám nějak čas :-| malá je ďáblík a vyžaduje neustálou pozornost-a když ji nevyžaduje, tak ji nerada spouštím z očí, aby něco nevyvedla :-D Máme oblek pro ženicha-juchůůů-ve výprodeji za 3500Kč-což mi přijde úplně krásná cena-takže teď jen doladit košily a kravatu a může být svatba ;-) Holky se mnou na ten srazík asi nepočítejte-cestování s malou je na prd-v klidu v autě vydrží nanejvýš hodinku. Ale jestli se sejdete, tak všechno zdokumentovat a vložit do albíček, ať mám alespoň nějakou představu,jak jste si užívali!!!! Katuskaa:držím pěstičky,ať se ti brzo uleví!!!Já si na těhu nemůžu stěžovat-bylo vzorový...za to porod :-S na ten raděj nevzpomínat...
Odpovědět
verun.ka: no ono jestli to takhle půjde dál, tak to vypadá, že bysme se sešly akorát dvě - já a meess :-) takže by to bylo mejdlo ve dvou :-D ti nevím... hlavně že je malá zdravá a má se čile k světu, to je důležitý! gratuluju k obleku! Hele kamarádka comá teď rodit byla na kontrole a její malej v bříšku už má 3,5 kg, což je slušný macík :-x
Odpovědět
lisicko a spo.: vypadá to, že srazík ani nebude :-)) Verunko super, že máte oblek, je to i super cena, halvně vám pak zůstane a nebude se muset vracet a to za skoro stejný peníz.....dětičky jsou radost,co? :-)) Verunko nemáš album na modrykonik.cz?
Odpovědět
meess: už jsem to obrečela :-D ale dobře :-D je to škoda, že se nás nesešlo víc, aby to bylo velký mejdlo x-) ale jak tak na nás koukám, jsme každá z jinýho konce republiky, tak by se asi těžko hledalo i místo, aby to vyhovovalo všem.. Včera jsem si sepsala co všechno mám a nemám a máme toho docela dost zajištěnýho... ale takový ty zásadní věci jako stoly a sezení jsme ještě nevyřešili :-D
Odpovědět
Meess:jo jo ,máš pravdu s tím oblekem-je sice obyčejnej černej, ale třeba ho pak občas někam vynosí. Teď ještě sehnat košili a kravatu. Na modrzkonik album nemám-koukala jsem tam poprvé. To víš, že s Jolinkou je veselo :-) zvlášť když se začne rozčilovat-ona je totiž děsná hysterka (po mamince samozřejmě :-| takže když spustí-to je na zabití... Lisicka: chuděrka kamarádka ;-) ale je fakt, že ono na té váze zas tak nezáleží-Joli měla 2870g a nemohli ji ze mně dostat :-S
Odpovědět
verun.ka: o-ou! chuděra jestli jí páčili :-x no je to její první bejbátko tak se těší, už by ho prý chtěla mít venku, ale i tak je to macík :-N krátí se jí to každým dnem...
Odpovědět
Holkyyyy ahoooj :-) venku je krásně-konečně!!!Pořád chodíme po vycházkách. A už se nám to krátí...letí to jak blázen, už abych tu svatbičku měla za sebou, protože ať počítám, jak počítám, je to s prachama na štíru...doufám, že to nějak uplácáme :-| lisi, Jolinku tahali klešťama-to byl horor, ale už je to skoro rok a všechno je ok 8-) jezdili jsme na neurologii, protože byly hrozný komlikace u toho porodu,ale malá je bojovnice a všechno zvládla!!! Děvčátka u nás se ty přípravy teď jaksi zastavily-všechno důležitý je zamluvený-v květnu akorát skočíme ještě na matriku pro nějaký to potvrzení nebo co.Jak jste na to vy???
Odpovědět
Ahooooj!! Tak kamarádka už porodila x-) jen jí toho malýho Jiříka páčili kleštěma, protože okolo krku měl omotanou pupeční šňůru chudáček... :-x sem si myslela, že už takovýhle náčiní nepoužívaj a asi jsem se sekla :-S Ale jsou oba zdraví a živí a mají se k světu... Pořádně jsme ho zapili, tak bude zdravej jako řípa :-D verun.ka: my jsme s prachama taky na štýru, ale snad to nějak zvládnem... jinak nás ještě čekají dvě sezení s reverendem a domluva detailů, ale platit budeme až po svatbě... A přípravy se budou domlouvat až v květnu, protože jinak je všechno vcelku zajištěný a domluvený :-)
Odpovědět
Jééé,tak to kamarádce gratuluju!!!Miminka jsou víc odolnější a statečnější než si myslíme ;-) Jiřík je šikulka, že to zvládnul a maminka je moc statečná!!! Prožívají přípravy nějak vaše drahé polovičky?
Odpovědět
Ahojky holčiny, gratuluju k mimču...je to krásný :-)) trošičku paradox, když jsem to tu založila, ale my jsme byli nuceni svatbu zrušit (přesunout na neurčitý termín) :-(
Odpovědět
Článek se načítá
verun.ka: vyřídím, jsou to oba hrdinové že to přežili... :-D hele můj nastávající to neřeší - vůbec ho to netrápí... tuhle mi říkal, že jsem skvělá organizátorka ale že bych měla zvolnit... tak jsem řekla tak jo, vyměníme si to... já se budu flákat a užívat si a všechno zařizování bude na tobě :-D ten se lek chudák :-D prej to že ne... ale chce se účastnit, jako že je to i jeho svatba tak chce být u všeho x-) mesinkoooooooo japato že jste si museli odložit? :-o
Odpovědět
No holkyyyyyyyy... přece si tu nebudu psát sama 8-(
Odpovědět
lisicko: no mrzí mě to, ale nic hrozného se naštěstí nestalo, jen jsme to přesunuli na neurčitý termín....máme pro to mnoho důvodů, bylo by to na delší povídání....ale jinak Vás budu moc ráda podporovat a možná i nějak "pomáhat"......
Odpovědět
meess: hlavně že je všechno v pořádku ;-) morální podporu tu potřebujem všichni! :-D
Odpovědět
lisicko: tak to jsem ráda, že z diskuze nemusím odcházet, ostatně jak koukám, tak jsme tu jen my dvě....budeš pak dávat do albíčka nějaký fotky po svatbě? :-)
Odpovědět
meess: hele přemýšlela jsem že je tam na chvíli dám, ale pak je asi stáhnu, co kdyby mě někdo vykoukal :-D no kdyby si odešla tak bych si neměla s kým psát! :-D to mi nedělej... jo a přežila jsem další návštěvu u tchýně hihi... dvakrát jsem jí slušně odpálkovala tak už pak neprudila, ale jako obvykle zabalila příteli jednu porci kachny, aby neměl hlad chudáček malej :-D to je na palici
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj nevěsty, rozšiřuji počet nevěst na 4.7. Bohužel jsem trošku zanedbala přípravy (jsme strašní lenoši) a teďka sháním co se dá. Naštěstí máme oddávajícího - a to je asi to nejdůležitější. A máme malou svatbu cca 30 lidí, tak to nebude takovej horor. Můžu se jen zeptat, kde jste sháněly doplnky? Naušnice, řetízek, náramek? Dá se to někde půjčit?
Odpovědět
rradka: vítej! já myslím, že i teď je ještě času dost, tak to není tak na poslední chvíli... My budeme mít lidí hodně (tedy na můj vkus) ale zase to bude volný grilování na zahradě... Já jsem doplňky kupovala na internetu, ale myslím, že v každé půjčovně šatů budou mít i doplňky k zapůjčení ;-)
Odpovědět
Tak se zase po dlouhé době hlásím,ahooooj,kočenky!!! Meessinečko,to je škoda,že jste to odložili :-( vždyť už jste toho měli docela dost zařízenýho... Lisi,tchýni odstřelit-to ta moje by mi nikdy neudělala.Já mám strašně hodnou tchýni. Raduško,zdravím tě,další z jižní Moravy-to jsem ráda ;-) Já mám zatím jen koupenou korunku a to ostatní si asi taky koupím, ale nemůžu se rozhodnout jaký.. Holky v sobotu jsem byla se ségrou v Praze na Drákulovi-moc se nám líbil!!!Jo a udělala jsem kup století ;-) svatební botičky za 200Kč ;-) sice od ťamanů,ale té ceně se nedalo odolat x-) Dneska zkusím tisknout oznámka, těším se až vám je ukážu :-)
Odpovědět
verun.ka: my už máme oznámka v tiskárně, ale zatím jsem ještě tištěnou verzi neviděla... Dělá to známý tak to trvá poněkud déle.. Chtěla jsem ho sem dát, ale mám ho pouze v pdf podobě a to do alba vložit nelze.. Gratuluju k botičkám! kamarádka si taky koupila u číňanů lodičky na svatbu za 299,- korun a vypadí nádherně... tak proč vyhazovat peníze v drahých krámech... Dej vědět až budeš mít oznámko ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já si vezmu botky, co už se mnou promovali a protancovali dvě svatby ;-) Jen je trošku natřu (přece jenom na špičkách jsou trošku okopané), ale proč bych kupovala nové, když tyhle jsou pohodlné, vím, že v nich vydržím? Největší problémy mám s doplňky - jsou to jen drobnosti, ale i tak dotvářejí celkový dojem. A já chci být ten den fakt nádherná :-) asi jako každá nevěsta :-) Jak dlouho trvají oznámka? Nemůžu si stále vybrat mezi několika variantama, ale už bych asi měla začít tisknout. Přece jen to letí jako voda!
Odpovědět
Ahojky kočky :-)) no, bylo toho už hodně věcí na zrušení, ale šlo to v pohodě....ve svatebním salonu mě dost mile překvapili, počítala jsem, že zálohu mi nevrátí, ale paní mi odepsala, že když jsem se omluvila a mám zájem si tam v budoucnu šaty půjčit tak, že můžu použít tuhle starou zálohu, tak jsem ráda, že mi to nepropadne a na matrice nám zálohu vrátili, asi to bylo dost včas zrušené......trošku Vám "závidím", že pokračujete ve finálních přípravách...ale tak snad to taky jednou zažiju :-D
Odpovědět
Ahoj Holky! tak mám pro vás špatnou zprávu, už do téhle diskuze nepatřím... UŽ JSEM VDANÁ!!! :-D Vzali jsme to nečekaně hopem a na tajno... teda s mými rodiči, protože rodiče mého přítele vydědili... :-( ;-( Byl u nich na návštěvě a oni ho upláceli penězi a slibovali mu dárky, jen aby si mě v červenci nevzal... když odmítl, tak na mou rodinu a na mě začali házet špínu a říkat mu všechny důvody k tomu, proč si mě nemá brát... Je to smutný, obrečeli jsme to oba... :-S Takže jsme se na poslední chvíli rozhodli, že se vezmeme s kamarády, kteří měli taky maličkatou svatbu... Bylo to honem honem na poslední chvíli, ale povedlo se... Fotečky dodám, až to oznámíme všem důležitým osobám :-) Doufám, že se ještě budu moct přijít podívat, že mě taky "nevydědíte"
Odpovědět
No lisicko WOW :-)) ale je to pěkný, tak Vám moc gratuluju a přeju krásné prožité roky......je to super!!!!
Odpovědět
meess: děkujuuuuuuuuuuu ;-) v původním červencovém datu uděláme jen oslavu mých narozenin a toho že jsme se vzali a bude to za náma x-) jen mě děsí manželova rodina... tchýně dokonce volala že odhlašuje manžela z baráku, že nechce aby tam byl hlášenej, tak aby s tím počítal.. :-x tohle nikomu z vás nepřeju
Odpovědět
lisicko: to je fakt úděsný co dokáže lidská hloupost, slušně řečeno...škoda, že Vám to v tomhle směru takhle zkazila.....a kdy jste se tedy přesně vzali a jak to probíhalo? povídej a přeháněj :-D
Odpovědět
No tééééééééééééda,úplně jsem zapomněla dýchat!!!!!!!!!!!!! To je bomba!!!!!!Strašně moc gratluůuju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Já jsem z toho fakt vedle-sice tě znám jen tak z diskuze, ale chce se mi brečet-štěstím x-) a zároveň v duchu nadávám na jeho rodiče. Je mi ho strašně moc líto!Takové chování si neumím představit ani v nejhorším snu :-( jak může báýt někdo tak hnusnej??!!!Nechápu! A napiš všechno,lisiceko-pocity,dojmy,jak se cítíš jako vdaná paní ;-) Tak jsem z té naší původní malé sestavičky zbyla jen já-doufám, že to datum není nijak špatný a alespoň nám všechno klapne 8-) během dopoledne zkusím vyblejsknout oznámka ;-)
Odpovědět
Tak holky moje, oznámko vloženo. Mrkněte-já ho pak ještě smažu, aby ho náhodou neviděl někdo dřív, než předám osobně. Lisi, tvůj manžílek má můj obdiv-je asi hodně těžký ustát takový nápor od rodičů!Přeji vám, ať prožíváte už jen to dobrý!!!A ne že sem přestaneš chodit-musím mít nějakou podporu-mívám už teď noční můry :-D Meessi, to samý-ne že mě v tom necháte ;-) 12.5. jdu konečně ke kadeřnici-jsem u ní nebyla ani nepamatuju. A už se nemůžu dočkat.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?