Ahoj, díky za nápady na obřady (barunce111, zazulce a astracreek) v TP, UL a okolí. Uvítám další tipy, takže klidně pište.
Sestra má papouška a ten přilítne na ruku jedině, když v ní mám piškot. Ale něco takovýho už jste asi zkoušeli, co?
A Míšo, gratuluji k nové práci. Také jsem se hlásila na tu samou pozici, ale byla jsi lepší! Přeju Ti to! Jen teď nevím, jestli má cenu se tam hlásit na nějaká další výběrka ... A bez práce nejsou koláče (u mě v tomto případě třeba ty svatební :-)
Ahoj, děkuji:-)...no ona tahle štěňátka nevypadají tak rotomile jako štěňata jiných plemen,ale pro nás je krásný! První reakce mamky byla,že vypadá jako malá hyena skvrnitá :-D
S Abbém dobrý,jen musíme mít roztaženou sedačku,prt.se jinak vystrkují navzájem,on je to už stejně psí gauč,pak jim to dáme do té stáje :-) :-x (kéž by už)
Včera si už i hráli,akorát Monča z toho měla málem infarkt :-D
Ale vypadají, mě se líbí :-) Mohla bys mi ty fotky poslat na maila? Chtěla bych je taky vidět! Máš mojí adresu?
No, vidíš, aspoň se s Tebou přestane bát psů ;-)
já už nemůžu,on je šílenec! šla jsem jen do sprchy a mezitím mi tady roztahal připravené oblečení a čisté ručníky s utěrkama, spí tak dvě hodiny denně,tomu nerozumím,už jsem kaput docela :-.
ahoj holčiny, jsem tu jen na skok... nějak mi není dobře. Jen ležím už dva dny, to je děs. Nevíte, co Simča dělala jak jí před svatbou bolelo ucho? Mám totiž ten samý problém.. a k doktorovi nechci, velice dobře si pamatuji co znamená píchání uší... brrrrrr 8-(
Baru, ten Lojza je nádhernej, klobouk dolů před tvou odvahou ;-)
Ahoj holky, tak jsem zase doma a mám chvíli čas. Ještě jsem vás nestihla dočíst, koukám, že jste se docela činily za včera :-) Včera jsme přijeli z Prahy až po 19 hodině, trvalo nám to docela dost dlouho, ale konečně jsme sehnali židle do kuchyně, které by se nám líbily za příznivou cenu a taky lapičky do ložnice, super :-) a tchyně má novou obývákovou stěnu, takže to byl celkem úspěšný výlet, sice jsem se nestihla kouknout na to co jsem chtěla, ale to necháme na jindy. Co se tady dělo jdu vás dočíst :-)
Baruš jsem moc ráda, že vám to s Lojzíkem dobře dopadlo a Zdendovi se líbí a Abísek si na něj určitě taky zvykne :-)
Jé holky on bude nějaký srazík? už se těším nějak jsem to asi přehlédla
Míšo, tak uši... dávala si do nich česnek, taky mám uši mockrát za sebou (18x každý), ale tuhle jsem slyšela, že to vůbec není dobrý ten česnek. Ani kysličník, což byla taky metoda komunismu... Mě česnek teda zabíral, ale nevím nevím ... hlavně ne teplý na to.
Jé, tak nákupy se povedly, super!
OK, ihned informuj ;-)
Takže česnek ne.... tý jo.... fakt nevím co s tím. To je děs. Potřebuju se toho zbavit, ve čtvrtek mám nastoupit do nové práce.... chjo. Ale Zuzi, to jsi velká hrdinka - 18X???!!! umřela bych!