Nevěsty z Chomutova 2010. Je nás dost?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Já začínám plánovat, tak se přidejte a debatujte, doufám, že nás je dost :-) !
Odpovědět
to je teda jednání - ale neboj, nakonec to budeš mít super. Baladalová je vážně skvělá. Také jsme jí chtěli, ale na náš termín měla bohužel plno. Pak přišel známý s tím, že jim vše fotí pan Chmel z Jirkova. Nejsou to žádné umělecké fotky, ale má super ceny a fotí dobře, na internetu toho moc nemá, tak uvidíme u něj. Jdeme k němu 29.3. :-)
Odpovědět
teda tak to je síla - držím palce, ať Vám to výjde alespoň s touto fotografkou - má dobré reference, tak snad i jednání. My pořád sháníme kameramana. Nevíte o někom? Chceme jen na obřad. Na hostině budou mít stejně někteří kameru, takže natáčet budou. Stačilo by nám, kdyby to někdo jen natočil, ten film si z toho pak uděláme podle nás, nebo si ho necháme udělat u známýho.
Odpovědět
To Sonca007 Me se na tobe moc libi ty druhe. Jak uz tady bylo psano, ten srdickovy tvar vypada krasne, nezne :-) Ale libi se mi i ty treti, se spustenymi raminky. Myslim, ze ti delaji super postavu.....vim, ze je to tezke rozhodovani, ale dej na svuj pocit, musis to citit :-) Ja jsem konecne take sehnala saticky, ale mela jsem opacny problem. Vyzkousela jsem vice salonu, more satu ale zadne nebyly prave, v zadnych jsem se necitila vyborne, zadne nebyly ty ONY. Uz jsem byla trosku zoufala Ale vybrala jsem v Delte v Moste....Jupiii :-D Jinak koukam, ze jednani s nekterymi lidmi je nevyzpytatelne... Ja budu fotografa teprve resit :-( tak snad to jeste stiham...
Odpovědět
Profilova fotka
bluejeansbaby Ja mam Horakovi jsou uzasne privetivi a mili :-D a taky super ceny
Odpovědět
natalka.ie: nejsou to ty z Krupky? tam jsem volala už v lednu a mají náš termín skoro rok dopředu zarezervovanej, takže to neklaplo :(
Odpovědět
bluejeansbaby: kamera - my budeme mít pana Jecha - také pouze na obřad, víc toho snad ani nedělá cena je super 1.300,- mám od něj šaty, tak máme 10% slevu (takže 1170,-). Což mi připomíná, že mám už rezervované šaty - budou to ty s vlečkou a srdíčkovým výstřihem. Nakonec to rozhodl pan Jech s mou mamkou a já jsem naprosto spokojená s výsledkem. Půjčovné (teď se držte) 1.500,- :-) to je naprosto skvělé. Rovnou jsem domluvila i oznámení. Nechtěla jsem žádnou divočinu a nakonec ani zlaté písmo - takže jsem dostala od pana Jecha tisk zdarma a budou už 23.3.2010 :-) Až tam půjdeme tak rovnou domluvíme na prstýnkách a pak už budu mít z větší části hotovo. :-)
Odpovědět
sonca007: tak to jsi rychlík, hezky už to máš skoro všechno, docela závidím :-), i když mě už taky šaty visí doma, prstýnky budou vyrobené co nevidět.. ted je hlavní úkol oblek - to bude bojovka ;)
Odpovědět
lulu_28: také nám chybí oblek pro ženicha a ženich se do nákupů moc nehrne :-|. Nechám ho chvíly dýchat a oblek budu řešit až bude venku pěkně. Pak bude mít snad lepší náladu na shánění.
Odpovědět
sonca007: takže jsme na tom podobně.. Já už když ho do nějakého krámu dotlačím, znechutí mu to ty prodavačky.. Je pán je hubenej a bla bla, pak zjištujou, že co mu nosí mu není přes ramena a je to.. Odcházíme z krámu :-) ... a nemám představu, kolik stojí oblek ušít na míru, radši ani nechci vědět ;)
Odpovědět
Profilova fotka
lulu Tak co vim tak kolem3000kc az5000kc,zalezi z jake latky! :-)
Odpovědět
Kde v Chomutove na krasne saty? Rozhodne nechci nic levneho.
Odpovědět
a co je to "nic levného". Tak každý má určitou mez někde jinde. Já mám šaty za 4tis. a nic levného to pro mě není, na to že v nich budu ani né 1 den. Ale pokud chceš třeba za 10 tis. tak to asi v CV nikde nemají. PS: krásné jsou i levné, jako ošklivé jsou i drahé .......... můj názor ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
ivanka2010: naprosto souhlasím já mám šaty za 1.500,- půjčovné a naprostá spokojenost. :-)
Odpovědět
1500 je fakt málo, ale trochu to zavání secondhandovou cenou :-( , Já jako nevěsta chtěla kvalitu. Nejsem snob, ale na svatbu jsem se odbýt nechtěla ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
rozhodně bych neřekla, že šaty za 1500 = secondhand. Ostatně fotky mám v albu a jsou překrásný. for vista: a taky si opravdu nemyslím, že šaty jsou na svatbě to nejdůležitější. S Jirkou se bereme po 8 letech spokojenýho, společnýho života, milujeme se a proto to chceme udělat a co se mě týče, klidně bych si ho vzala i nahá nebo v pytli od brambor, těším se na to, že spojíme svoje životy a je mi jedno, co budu mít na sobě nebo kolik to bude stát. Společný štěstí ti drahý šaty nezaručí. Pro mě je nejdůležitější, aby ten den byli všichni naši známý a rodina s námi, a aby byli šťastní jako my. To mi bude stačit, protože já nedoufám, že Jirka je ten pravý ... já to už delší dobu vím.
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlasim ze saty nejsou nejdulezitejsi ale na lasce dvou. Take chapu ze pronekoho je to moc vyznamny den a chce to nej. Mi se budeme brat v roce 2010 a spolu budeme10 let :-N :-) a porad je to laska jako tram,saty mam mozna moc princeznovske ale takove jsem vzdycky chtela a touzila ;-) . Tak ze kdyz nekdo najde ty sve saty za 1500kc tak ma velke stesti a nemyslim ze je to nejaky sekac :-|
Odpovědět
Sonca nechci ti kazit nadšení ze šatů a určitě jsi s nimi spokojená, ale ten bordel jaký je okolo tebe když si je zkoušíš na fotkách, ten si myslím, že není ani v secondhandu. Svrbí mě celé tělo když si představím, že bych si tady něco zkoušela :-|
Odpovědět
Simik86: tak mi to nedalo a koukla jsem se na "ten bordel" a nějak ho nevidím. Vidím kolem pouze šaty a zřejmě odložené věci slečny, co si šaty zkouší. Pokud se ji šaty líbí, asi ano, když si je vybrala, tak bych to nijak nekomentovala. Myslím, že je to docela nevhodné! A jsou důležitější věci, než si vybírat šaty ty nejdražší! A pokud některá chcete nejdražší s představou, že josu nejkrásnější, není vám přeci bráněno ve Vašem výběru. A věc, kterou si nemohu odpustit, je, že mi to přijde "snobské a nafoukané" hledat šaty dle ceny. To zase ať se na mě nikdo nezlobí! Toť můj názor.
Odpovědět
Simik86: nikdo tě nenutí, aby si tam chodila něco zkoušet. Tak nechápu, co ti vadí. Jsem zvědavá na tvé fotky ze zkoušení, neměla by si posouzovat něco o čem nic nevíš. Všechny sem píšeme, co je u nás nového a pokud se chceš jen do někoho navážet. Myslím, že by si si měla najít nějakou jinou diskusi... zkus třeba "jsem velký snob"
Odpovědět
Holky, klid - přece se tu nebudeme hádat a urážet kvůli šatům - každá máme jiné požadavky, možnosti a vkus. Toto forum slouží přece k něčemu úplně jinému. Jak tu už někdo psal - některá najdeme své vysněné šaty za 1 500, některá za 15 000. Ani ty nejdražší šaty a vůbec celá svatba nám nezaručí spokojené a šťastné manželství. Asi si někteří myslí, že vysoká cena = vždy to nejlepší, ale ne vždy to platí. Nechápu třeba, že si někdo jede půjčit šaty za x tisíc do Prahy, když ty samé sežene např. v Mostě na polovinu. Ale neberu jim to, když si myslí, že budou mít něco extra, já nepotřebuju každému pak vykládat, kolik nás to stálo a hrát si na haura. Na svatbě budu mít to, co se mi líbí a na co budu mít finance. Jsou přece důležitější věci, než cena svatebních šatů. Důležité je, že se v nich budete cítít skvěle a padnou vám.
Odpovědět
Profilova fotka
Presne tak ;-) ;-) Ja ted dumam nad fotograkou,napsala mi mejl ze prijede ve13 45h a pak odjede ve15 30h a cena je4500kc plus cesta400kc.Tak premislim ze mozna bude lepsi a vyhodnejsi si vzit balicek za6500kc a bude tam od rana do krajeni dortu asi 5hodin,co myslite? poradte :-|
Odpovědět
natalka.ie: ten cenový rozdíl je docela znatelný - za 2 hodiny 5000 a za 5 hodin 6500 - záleží ale taky, jestli chceš, aby tě někdo fotil, když se budeš oblíkat, líčit atd. Nám to vychází podobně. Já jsem na dopoledne fotografa nechtěla, ale ten náš měl přímo balíček obřad-skupinky-další fotky s námi-krájení dortu a řekl nám, že když budeme chtít pak dál, že se u něj dají přikouit hodiny. Taky to můžete tak řešit - třeba vám pak bude stačit dokoupit jen hodka a stihne se i ten dort. Záleží, co výjde líp.
Odpovědět
tak koukám, že se nám tu debata posunula někam jinam ;)... natalka.ie: díky za tip, doufám, že nebudeme muset oblek nechat šít, ale nějakej seženeme :-|, i když já mám šaty ušitý na míru z výrobny a jsem spokojená, jen je čeká pár do úprav, nebudu se vyjadřovat k ceně, aby to někdo nepochopi, že jsou ze sekáče, ale jsou takové jaké jsem chtěla a cítím se v nich a to je to podstatné, ne? Sonča007: šaty jsou hezký, i kdyby ti je někdo půjčil zadarmo.. Nic si z toho nedělej, hlavně, že ty jsi spokojená!!!
Odpovědět
natalka.ie: Zvolila bych asi taky tu dražší variantu, budeš pak mít z čeho vybírat.. a nebude řešit, jestli tam byla přesně ten vytýčený čas... Já zas našla ještě jednoho úžasného fotografa, co má zatím volno, tak se rozhoduji mezi dvěma, ach jo...
Odpovědět
Profilova fotka
lulu Dekuji asi to tak udelam :-)
Odpovědět
Profilova fotka
simik86 Tak za prve, toto forum je pro nevesty na rok 2010 a ty jsi mela svatbu v roce 2009! Misto toho aby jsi nam poradila a pomohla, tak tady jenom kritizujes, kdyz pises, ze saty za 1500 jsou ze secondhandu, proc zde nemas fotky z tve svatby [tvych satu]?? Abychom se mohly vsechny tady pokochat tvou predstavou drahych satu!!! A pokud chces jen kritizovat, tak sem uz dal nepis [dekuju za pochopeni].
Odpovědět
natalka.ie: SOUHLAS !! Máme tady držet při sobě, poradit si, pomoct... A ne se urážet!!
Odpovědět
Profilova fotka
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?