Ahojky, také už máme hudbu:-) Mini band z Mostu.... neviděl jste je někdo někde hrát živě? Teď už nám chybí jen oznamko a prstýnky...a je to vše....:-) Vlastně ženichův oblek, ale to už není tak hrozný:-) se vlítne do obchodu a je to:-)
Ahojky, Mini band bohužel neznám - nám bude hrát pan Karger - mám z toho velkou radost, vím jak hraje a líbí se mi to.
Jinak opravdu závidím, že již máš skoro hotovo... my máme zatím hudbu!!!, vybrané místo hostiny U Rybníčku v Březně (jídlo, dekorace atd. zajistí skvělá paní majitelka) a vybrali jsme si fotografa (zálohu budeme skládat v březnu), jinak nic - ještě nám toho moc chybí. Už jsi řešila květiny - nechce se mi obíhat všechny květinářství v Chomutově, abych zjistila ceny. Budeme chtít jenom svat. kytici, korsáž pro ženicha a myrty do klop. Víc bych to nepřeháněla - stejně uvadnou. :-)
S vlítnutím do obchodu pro oblek to také nebudeme mít jednoduché, vzhledem ke kulatěší postavě ženicha a jeho nechuti cokoliv zkoušet. Bude to opravdu zábava :-)
Ahojky tak mi oblek pro zenicha uz mame a dj mame ,kvetiny mi zaridi segra ona dela vyzdoby na svatby a td. tak me to zaridi akorat vyberu kvety a jak to asi chci,jsem moc rada neco usetrim. Za tyden zacnu satama,pozvankama ,dortem a td. to bude fofr! fotografku mam Sebestovou a video zamluvene jen zaplatit zalohy! ;-) Ja bych prave chtela jit nakonec sama do obradni sine! Ja asi tam pristi tyden zajdu na Hradek co a jak. :-D
Simik: díky moc:-) hned se víc těším:-) Kytky - přemýšlela jsem o dvou možnostech, v zahradnictví u Škůty nechat výzdobu na stoly, auta, atd.... a v květinářství u Delvity (nevím jméno, vedle svatebního obchodu) bych nechala dle fitky vytvořit kytí pro mě, maminy, svědcuši a ženicha:-)
Ahoj, můžu doporučit květinářství na Palacké vedle Planea. Vždycky nám paní uvázala nádhernou kytici, ve stejné kvalitě, ne-li lepší, jako např. v Kopretině (naproti Delvitě), ale za poloviční cenu. Takže já si nechám všechny kytky udělat tady. Ještě stále nemáme kameramana...nevíte o někom? Jo a o víkendu jsme v Globusu sehnali supr cylindr na auto za 80,- Kč :o) Je normálně filcový (chlupatý), ne plastový hladký. Takže ho nazdobím a nikdo nepozná, že to není pravý cylindr, ale karnevalový :) Nechce se mi zbytečně vyhazovat 200,- za cylindr, kterej bude jeden den na autě a pak už ho nepoužiji. Jinak v pátek dorazily oznamka, který jsem objednávala z netu a jsou super, některý už jsou rozdaný.
Byli jste se někdo mrknout na veletrhu v Diplomatu o víkendu? Vystavovala tam Delta a rozdávali poukázky s 10% slevou. Jednu jsem dostala, takže se chystáme do Mostu na šatičky.
Vedle Planea jsem nikdy nebyla...Od Vendy mám zakázáno řešit květiny, jen chce vědět, co se mi líbí a kytí vyřeší sám....ale jelikož chodí jen do Kopretiny, tak to bude 100% tam:-) Za 5 pěkných kytiček zase tolik nedáme a zbytek uděláme u Škůty... má šikovnou paní, vázala teď babí a dědovi kytičky na zlatou svatbu a super....hlavně to tam je čerstvé. Paní jezdí dle zakázky vybírat kytky do Německa a hned ten den je váže..babí vydržely od 12.12 do 10.1. .... :-) A veletrh jsme nestlihli, chtěli jsme jen očumovat prstýnky a oznamka ....oznamka už mám vymyšlené, jen sehnat dobré copy v CV a prstýnky budou od Rýdla, tak si uděláme někdy o víkendu výletík a pokoupíme:-) máme furt ještě 6 měsíců :-)
Tak prstynky mame objednany,jeden mame z podpodlubi u bati a druhy klenoty u kostela sv.Ignace. Mame kazdy jiny ,ja mam male prsty mam vel.47a proto jsme se rozhodli pro tuto variantu,uz se na ne tesim za14 dnu budou hotove! :-)
ahojky potřebovala bych poradit svatbu máme 24.4 2100 na hrádku,šaty už mám,prstýnky taky,oznámka taky ale vůbec nemám hudbu a dort,poradte koho na hudbu a kde si mam nechat udělat dortík
No a k tomu ještě šaty, oblek, prstýnky, květiny, fotografku, kapelu, sladké.... si ten den budeme za ty many muset pořááádně užít:-) a hodně fotit, ať je na co vzpomínat...
Pokud vím, tak ta kamarádka jim taky řekla představu a bylo.. jsou hodně šikovný, a cenově asi normálka, protože ona taky hodně vybírala a vybrala si je.
Já si tedy vybrala paní Věru z Nechranic, jak výše uváděly holky.. a ta mi to podle předlohy taky udělá.
Já si nějak extra vybírat nechci, mám taky plno tipů i známou, co krásně peče www.dortiky.com , včera mi říkala skorotchýně, že má taky známou. Všichni mají známé, ale jak se rozhodnout..... tot otázka. Zase nechci aby to byla ta klasika van. krém máslový, to nee, Spíš nějaký svěží, né tak těžký, ale jak vybrat .....