Winery
Take uz o tom premyslim cim dal vic :-|
Muzu se zeptat,kolik jste za ten celi den dali? ;-)
Ja jen ze mame od Horaku video a tam je fotograf zdarma tak ze nevim jestli jich tam nebude az moc :-(
:-D
misoule
Slysela jsem ze na hradku v Rytirskym salu kdyz mas oslavu tak tam musi byt ochranka aby lydi neponicili ten sal,musis si ji sama platit a je to nejak prej drahy,vis o tom? :-o :-.
Ještě hledáš botky? A jaký pak? V Irsku se asi hledá lépe než tady, ne? :-) já mám takový šíleně vysoký, ale příteli se mooc líbili, tak je musím mít ;), ovšem budu ráda, když v nich přežiju obřad ;)
tak to je jasný, mě stály 500,- takže mě to netrápí a už doma trénuju ;)
A na přezutí pak mám takové capáčky, které užiju normálně, beztak nebudou vidět ;)
lulu_28: viděla jsem teď moc pěkné šatky v Pietru filipi, zkoušela jsem si sdvoje smetanové, ale mají jich tam povícero
natalka: Na hrádku už jsme v Rytířáku měli pár firemních akcí a nikdy ochranka nebyla potřeba, vždy bylo kolem 70 lidí, ale myslím si, že našich 80 jejich požadavky nezmění... budu s nima jednat příští pondělí tak uvidím... :-)
Ja bohuzel o nekom nevim. :-|
Koupila jsem si botky :-D :-D ;-) a jsem z nich natsena a taky k tomu takove psanicko,
byl to komplet. Potom je vyfotim a dam do priprav.
Jsem uz skoro sevsim hotova jen sehnat balonky s helien! ;-) ;-) 8-)
natalka.ie: Ty jsi ale šikovná ;o)
Ivelinka: Na Hrádku to jde venku? Nevím o nikom, kdo by ji tam měl venku a my to z tohoto důvodu máme v klášterci na zámku venku...
Na šatky kouknu, díky za tipy..
Ještě mám jednu technickou. Nevíte jak to je, když chci přijmout přítelovo příjmení bez -ová? Matrikářka mi tvrdí, že to nejde pokud není cizinec..
Lulu, jde to, paní matrikářka toho asi moc neví, ale jde to.
A svatby venku, koukni tady, jsou tam tři termíny:
http://www.zamek-cerveny-hradek.cz/za...
Ale v klášterci je to zdarma a na hrádku za čtyřku, ne? :-D
Ahojky holky, bydlim v Klasterci, okolo zamku chodime dost casto, ale kdybych si mela vybrat, tak beru cerveny hradek, prijde mi to hezci a myslim si ze svatba jde udelat kdekoliv, jde spis jen o domluvu
ivelinka. já si také myslím, že to jde, ale jak jí to vysvětlit ;)...
v K/O je to za 1000 to je klasickej poplatek za to že je to mimo oficiální prostory. a termíny maj skoro všechny a ne tři ;).. My už to máme dohodlé tam, i se mi ten park víc líbí.. ale díky za info.
Ahoj, už jsem dlouho nepřispěla. Nicméně, jak řešíte situaci, že na Červeném Hrádku, kde již nejsou Jandovi? Mám dohodnutou schůzku s novou koordinátorkou na začátek května a pravděpodobně budeme vše řešit od nuly:-( Jinak už máme prstýnky, nádhera :-) vybírání netrvalo ani půl hodinky, takže naprostá spokojenost. Ženich si již koupil oblek, vestu a vázanku, takže toť také zařízené. Jakou řešíte v Chomutově kadeřnici?
Také už máme prstýnky - vyšli nás na úžasných 6.300,-- a jsou kouzelné , kadeřnici mám - chodím stále ke stejné, tak to bylo jednoduché rozhodování.
misoule: kde jste sháněli oblek - nechce se mi Jirku tahat po moc obchodech, nemá nakupování moc rád. :-)
Koupili jsme ho v Praze v salonu Kleinod, oběhli jsme snad vše a nic se nám nelíbilo, až nakonec v salonu to klaplo:-) je super, tmavě hnědý... a cena bomba, 15tis i s vestičkou.
Je mozne ze take z oslavou zacnem znova odzacatku,mame nejak problem se poradne na vsem domluvit a porad se na neco vymlouvaj tak zaciname premislet o necem jinem :-|
Kadernici take resim,nekdo mi doporucil salon naproti telekomu v rusky, nebo kosmeticku u detskyho domova?
Tak nevim taky :-( !
Ahoj, po dlouhé době se zase hlásím. Jak pokračujete s přípravami? My už máme konečně oblek a kravatu pro ženicha. Chybí nám pro něj jen košile. Včera jsem byla domluvit kytičky a mile mě překvapili s cenou. Kadeřnici jsem si taky už domluvila, měsíc před svatbou půjdu na zkoušku, aspoň mi stihnou ještě trošku vyrůst vlásky. V pondělí jsme byli dát zálohu do hotelu a překvapila nás nová akční provozní. Domluvili jsme se na krásné výzdobě a udělá mi jí sama. Takže zase o starost míň. Předtím tam ty výzdoby se mi nelíbili, ale teď už mají hezčí, modernější. Každým dnem by mi měla přijít potahovací hmota na dort a dovezu to známé, která nám ho bude péct, nakonec nebudeme mít obdélníkový, ale šestiúhelníkový. Jsem na něj zvědavá. V pondělí jdeme na Hrádek na informativní schůzku. Stále vybíráme písničky, které si necháme zahrát na obřad. Jaké máte vy? Budu ráda za jakékoliv tipy. Připravujeme se i na náš 1. tanec, chceme secvičit nějakou srandovní sestavu na mix písniček. V sobotu jedeme zajistit psí hotel pro tu naší čubinu. Ještě stále nemám závoj a punčochy. Pořád se nemůžu rozhodnout jaký. A šperky mi daruje ségra, svědkyně. No a pořád nemáme prstýnky, pořád vybíráme a vybíráme a nemůžeme se nějak rozhodnout, ale chci to do půlky měsíce vyřešit. Zatím se tu mějte.