Nevěsty z Chomutova 2010. Je nás dost?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Já začínám plánovat, tak se přidejte a debatujte, doufám, že nás je dost :-) !
Odpovědět
natalka.ie: Díky moc za tipy, projednám to s budoucím manžou a uvidíme, pro co se ještě rozhodnem. Mě by stačil dj, manža by chtěl živou hudbu, tak uvidíme. Záleží asi taky, kolik si kdo řekne peněz. Jj, týden před Váma, líbilo se nám 10.7., protože 10. jsme se seznámili, ale to jsou na Hrádku slavnosti, tak jsme to posunuli o týden a to má moje mamka svátek, tak bude mít k svátku svatbu a ještě mě povede k oltáři, protože taťku už nemám. No, v pátek jdeme s rodičema na véču, tak pak se plánováním a zařizováním plně zaměstnám. A do jaké barvy to budete mít sladěné, už víte? Nám se líbí klasika, bílo-vínová.
Odpovědět
bílovínová je nádherná :-)
Odpovědět
ahojky - tak to vypadá, že na termín 28.8.2010 jsem stále sama, nebo zase špatně koukám? Také fandím bílo-vínové je to super kombinace. My budeme asi do růžova - pořád jsme nevěděli a nakonec to tak nějak vyšlo všechno do růžova. jestli zjistíte ceny za hudbu tak mě prosím napište - ať tam nechodíme po jedné každý týden. moc děkuji :) Jinak se mi ozvala paní od Nechranic s kalkulací na zákusky, koláčky a dorty, tak pokud máte zájem - zašlu. pa
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky My budeme mit svatbu v bilo-zlata a je strasne moc doplnku ,coz jsem se moc divila :-. =-)
Odpovědět
To Natalka.ie, koukam ze mame stejny termin :) Jinak bilo-zlata kombinace je super, taky se mi libi ...ono vlasne vsechno vypada hezky, kdyz se to sladi... :) My asi budeme fialovou.
Odpovědět
Ahoj holky, tak jak probíhají přípravy? My jsme zvolili bílo - zelenou svatbu, ani nevim vlastně proč, přítel to tak řekl a mě je to v podstatě jedno. Je pravda, že každá kombinace je hezká, když to pěkně ladí.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky Jake budete mit auto po obrade,ja jsem chtela kone ale slysela jsem ze je to pekne drahe? :-(
Odpovědět
Hmmm, kone by byly moooc pekne, jedna moje kamaradka se vezla z obradu na hostinu v kocare a byla to nadhera (darek od rodicu), ale kolik to muze stat, to netusim. Jedni nasi znami kone maji, ale zatim jsme to neresili...nakonec ani pene ozdobene auto neni spatne ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky Sonca: Já bych měla zájem o tu kalkulaci:-) na stránkách to vypadá moc pěkně:-) Jinak autíko moc řešit nemusím, páč zůstáváme na Hrádku... i na noc:-) Ale já jedu bílým BMW X6 a přítel pojede asi bílým Aston Martinem... auta jsme posbírali po známých:-) takže nemusíme řešit půjčovny limuzín atd:-) Svatbu máme modro-bílou.. Jen řešíme, jestli jet všichni ve špalíru, protože to je cca 30 aut... tak asi budeme muset někoho vyslat hned na Hrádek, aby na nás čekal:-) V sobotu si jdu zkoušet šatky, tak jsem zvědavá, co mi nakonec padne do oka:-) Stále nemám fotografa a hudbu:-) Už to musím začít řešit:-)
Odpovědět
Ahoj tak hudbu taky docela řešíme - zatím se nám nic sehnat nepovedlo. Snad bude líp. Co se týče aut - neřešíme to. Každý nějaké auto má, tak se jen ozdobí. Pak si vyberu a s někým se svezu. Bude nás pár, tak by bylo zbytečný to nějak řešit. Ale ta hudba mě docela děsí - stále nic
Odpovědět
Profilova fotka
A jakou hudbu si představujete? Kapelu + - kolik osob..do jakého prostoru?
Odpovědět
Chtěli bychom, tak jednoho max. dva hudebníky, kteří by zpívali a občas pustili i nějaké CD - máme to tam opravdu tak akorát pro 20 - 25 lidí, aby zbylo místo i pro taneční parket. Budeme tam mít i babičky, tak nechci DJ ani žádnou divočinu, aby si to užili všichni. Možná by stačil i jeden šikovný člověk s dobrým výběrem CD a nemusel by ani zpívat - chceme Michala Davida, Vondráčkovou, občas nějakou polku... ať se vyblbneme. :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
No, to bych ti možná doporučila manžele Hurníkovi, jsou z Chomutova, pani zpívá, pán hraje na klávesy...a nejsou předražení... my hledáme něco kapku jinčího, ale podle tvého popisu by vám mohli vyhovovat... Hrají na různých zábavách, svatbách, večírcích... A hrají do kdy chceš...nejsou třebas jen do půlnoci a ende...
Odpovědět
Ahoj holky, tak se taky přidám. Jinak chci sonce poděkovat za kalkaluci, vypadá vše výtečně :). Jinak fotograma máme vybraného, jsou to manželé z Krupky, dělají foto i video, za super cenu. Meil a info můžu zaslat do IP pokud budete chtít. Fotili mou kamarádku a byla nadmíru spokojená, takže jsme je taky objednali a nebudeme nad ničím špekulovat. Výhoda při rozhodování pro mě byla i to, že fotili na zámku v Jirkově, takže znají prostory a už ví co a jak. Jinak odkaz na fotky kamarádky je http://www.beremese.cz/album/album.ph... . Nám na svatbě budou hrát jedni manželé (rodiče bráchovo přítelkyně), dostaneme je sv. darem :). Hrají takové ty základní písmičky. Kontakt mohu taky dát. Jsou tedy dva a hrají bud na klávesy a sand bubínek nebo na harmoniku a ještě něco, mají prostě dvoje provedení, jak na modernější, tak na dechovky. No modernější "Eva a Vašek" - já bych řekla klasika :)
Odpovědět
misoule: můžu tě prosím poprosit o kontakt na manželé Hurníkovi. Velice děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
sonca007: Poslala jsem to do IP, ať tady nezveřujňuji telefon.
Odpovědět
Profilova fotka
Dneska jsem se pověnovala fotografům.... a je to BÍÍÍDA ... Teď se modlim, aby mi to potvrdila pani Borlová z Tisé... má krásné fotky....ale asi jako jediná v blízkosti CV :-/
Odpovědět
Profilova fotka
Píšu si tu sama se sebou:-) Ale mááám úúúžasnou fotografku:-) a ještě má 10% slevy po Ústeckém kraji:-) Hurááá
Odpovědět
ahojky :-) můžu doporučit nasi fotografku Ladu je z Loun a spoluprace s ni byla úžasna :-) myslim, že naše foto mluvi za vše !!
Odpovědět
my máme předběžně domluveného pana Chmela z Jirkova web: http://fotoatelier-jirkov.wz.cz/. Skvělá cena. Teď sestavujeme předběžně seznam hostů - je to zápřah vybrat. Máme hodně známých, ale jen omezený rozpočet. Domluvily jsme se na 20 lidech max. 25. Víc se nám jich tam vecpat nepovede. už jste byly zkoušet šaty - asi to nechám až na březen - do srpna mám čas a možná pak objevím ještě jiné, ale lepší vrabec v hrsti než holub na střeše. Budu klidnější. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem sehnala fotografku, která asi není z nějlevnějších, ale má přeně takové fotky, jaké si představuji http://www.borlova.cz/ ... No jsem nadšená, bereme si balíček na polodenní ficení, což je 4-5 hodin:-)
Odpovědět
Tak se taky připadám ....... my máme manž. Horákovi http://www.videofilm.cz/ Také jsem nadšená a hlavně se těším na celou svatbu :)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak super:-) taky krásný fotečky...a co prtýnky holky, kdy je budete řešit? Já mám zásnubní od Lukáše Rýdla a asi tam nakoupíme i snubáky...ale je to pálka..Snad stihneme 14.2. ještě veletrh a tam něco okoukneme, nemáte typ na prstýnky někde tady poblíž?
Odpovědět
Ahoj holky, já řešila prstýnky ve svat. salonu. Měli velký výběr od mnoha firem. A ceny tam byli o x% levnější než přímo u dodavatele. Např. Primossa má své prstýnky na svých obchodech velmi drahé, kdežto v salonu je nabízí o mnoho levnější. Mám je objednané již 14 dní a v úterý by měli dorazit. My tedy nemáme Primossu, máme bez kamínku, kombinace bíého a žlutého zlata, ručně ryté a vešli jsme se v pohodě do 10 tis. za oba prstýnky (vel. 56 a 65). A ještě nám vyrejou zevnitř datum a jméno, za jeden znak jsme připláceli 3,-. Tak jsem zvědavá.
Odpovědět
Ahoj holky, zatím máme jen domluvenou restauraci (Kavalír v Jirkově) a o víkendu jedeme domluvit muziku. Fotky se mi moooc líbí od Lady Baladový z Loun, Kateřiny Dolejšový a teď od paní Borlové. To je přesně styl,co se mi líbí, takže budu vybírat mezi těmito třemi. Sháním ještě kameramana, tak uvidíme. Šaty jsem ještě nebyla omrknout, asi je ještě čas. Snubáky taky ještě neřešíme, jen víme, že chceme žlutý zlato. Oznámení ale máme už vybraný, asi ho objednám na internetu, ale uvidíme, až obejdeme svatební salony, jestli ho tam nebudou mít levnější.
Odpovědět
Zdravím holky, tak jsem se k vám přidala.. Plánujem to na 28.8.2010 v Klášterci a pak v Droužkovicích. Fotografa mám, šaty mám objednané.. Na veletrh do Diplomatu jedem omrknout prstýnky. Ale z toho hlavního mi chybí muzikant.. Někdo kdo hraje sám, nechci celou kapelu, tak kdyby Vás někdo napadl budu ráda, vlastně budu ráda za jakoukoli radu, protože nejsem zrovna "plánovací" typ ;-) Hezký den
Odpovědět
lulu zkus DUOMANE jsou z Teplic a hraji bezvadne
Odpovědět
vwponorka: Díky za tip ;)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, z nostalgie k vám nakukuji. Za fotografku já mohu doporučit Katku Dolejšovou. A co se týče prstýnků, tak jsme využili nechat si je udělat na zakázku podle přání. Vybrali jsme si prstýnky od Hejrala, ale na Blatenské je šikovná zlatnice, která vyrábí šperky na přání a podle nich nám je udělala. Ušetřili jsme asi 5 tis. oproti originálu, ale i díky tomu že jsme dali zlaté šperky, které mi tu leželi na protihodnotu. A jsou opravdu kvalitní.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj:-) tak mám vybrané šatky..:-) jsou naprosto dokonalé... Byla jsem ve dvou salonech v Praze, salon Magie byl docela šílenej....ušmudlaný šaty, nedostatek místa, i když jsem byla objednaná, tak měla paní prodavačka čas až za 20 minut...a spíš jsem jí obtěžovala...půjčovné je od 12 do 16tis. ale většina šatů za to obpsavu nestojí - špinavé, potrhané atd... Vybrala jsem si tam dvoje možné, ale nikterak jsem z toho šťatsná nebyla... A potom jsme s maminou šly do salonu Kleinod....a byla jsem naprosto nadšená.... udělali kafíčko, měla jsem pro sebe své podium, pani byla milá, navlékla na mě 20 šatů, až jsem se zamilovala do třech, ze kterých jsem nakonec vybrala ty pravé:-) 2,5 hodiny jsem se mohla procházet, fotit se, atd... Opravdu tento salon doporučuji... a půjčovné je 14 900
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?