Nevěsty Teplice 2010. Jsou tu nějaké?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Pojďme pokračovat ;-) Je tu nějaká nevěsta přímo z Teplicka a plánuje svatbu na rok 2010? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
U nas je taky nadherne :-) Holky co planujete na rozlucku se svobodou x-)
Odpovědět
Ahoj holky, tak dnešní den měl být původně i mým svatebním. Bývala bych měla fakt krásně :)
Odpovědět
Ahojky, jak jste strávily víkend? Bylo fakt krásně :-) Šári, tak už nás nenapínej a písni ;-) :-D :-p
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my meli dneska hnusne a to jsme chteli opekat na zahrade :-( Uz mam snubni prstynek, ale nechala jsem si kameru u kamaradky. Taky uz se nemuzu dockat, co Sarka napise ;-)
Odpovědět
Ahoj holky. Zdravím vás všechny v novém týdnu. Stále naháním ten papír na jmenovky ... snad se mi dnes podaří ho sehnat ... abych měla o starost méně ... Pokročily jste nějak?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky:-) Verčo já v IKEE pokupila svícny spolu se svíčkama, jinak nic. Budu asi prodávat něco z té zelené výzdoby,tak kdyby jste měly některá zájem, dejte vědět, písnu Vám do IP co všechno mám.
Odpovědět
ahooooj!!! tak už to máme za sebou!! :-) bylo to nádherný a vážně to tak strašně rychle uteklo... :-( než jsem se nadála už jsme měli prstýnky a bylo po.. ale nádhera!! vážně povedenej den!! x-) počasí úplně úžasný, já se tááák těším an fotky!!! 8-) Hostinu nám připravili vážně na jedničku!! nemám nic co bych vytkla, od výzdoby, přes jídlo až po obsluhu prostě super!!! Verčo, papír na jmenovky bych vážně neřešila, když jsem viděla jak k večeru dopadly ty naše :-D .. až bude víc času písnu víc.. ;-) jen nevím jestli pak udělám tady svatební album chodí jsem hrozně moc lidí a nechci, aby to viděl každej.. napadlo mě, máte třeba facebook???
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky Šárko, tak to je super, že Vám to vše vyšlo tak jak jste si přáli:-) Tak hlavně hodně štěstíčka a lásky do manželského života! Tak dej fotky třeba na rajče. Tak to můžeš i zamknout, zaheslovat. Já facebook nemám :-S
Odpovědět
Šárko, my na vás tak urputně myslely :-) Je skvělé, že Vám vše vyšlo a že jste si to užili. Dej fotky na rajče, jak píše Míša ... FB sice mám, ale extra tam nelezu ... Míšo, napiš mi, co tedy máš na prodej, třeba by se něco hodilo :-)
Odpovědět
Gratulace pro Šárku: :-) Dnes se skutečností stává, to co bylo dřív jen snem, on se žení, ona se vdává, společný život začíná svatebním dnem. Ať jste po celý život spolu šťastní!
Odpovědět
Profilova fotka
Teda Veru hezky jsi to napsala:-) Úplně jsi mě dojala. Jinak ti jdu hned písnou do IP.
Odpovědět
Já se poslední dobou dojímám i nad rozkvetlou kytkou ..... nějak na mě vlezlo to jaro :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
:-D :-D
Odpovědět
Ještě nemám botky .... V Deichmannu se mi dvoje líbily, ale když jsem je měla na noze, nebylo to ono .... :-( Neviděly jste někde pěkný za rozumnou cenu?
Odpovědět
Profilova fotka
no ty moje stály 990kč. Jsou krásný. Ale nevím jaký a do kolika si představuješ.
Odpovědět
Ahoj holky, omlouvám se, že vám sem lezu, ale chci se zeptat, jak jste řešily hudbu po hostině? živá hudba nebo pouštění CDéček? nemáte nějaký tip na dobrý hudebníky z okolí? nám právě hudebník vybouchnul a nevím, kde teď na rychlo sehnat jinýho :-( mockrát díky za jakýkoli příspěvek :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Sari super, ze vse vyslo!!! Ja dnes utratila plno penez v papirnictvi a ani sem toho moc neporidila. Whitemouse: my mame zivou kapelu tak do osmi vecer a potom bude disko. Pisnicky si na to vybirame sami a pak je dame na stick :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky:-) whitwmouse: My budeme mít DJ Boryho cca od 17h. Na obřadě živou hudbu. Evičko a co jsi kupovala?
Odpovědět
Zdravím holky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, tak uz mam kameru,tak udelam fotky. Kupovala jsem veci jako bublifuky, kniha hostu atd. ;-)
Odpovědět
Ahojda :-) Evi, snubák je krásnej a kniha hostů a schovka na přáníčka ti hezky ladí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, diky :-)
Odpovědět
Ahoj dámy, tak vás zase po čase zdravím. Tak jak jste na tom? Mám jmenovky, vstupenky na svatbu, speciální svatební web, připravenou tombolu, vymyšlenou dekoraci na stoly a výzdobu obřadního místa včetně kytiček a neskutečného chlapa, který se NAJEDNOU do všeho zapojil a hrozně moc mi chce pomáhat :))))
Odpovědět
Profilova fotka
Hm, to jsi dobra. To ja na takovy detaily nemam. Zatim mam vsechno v hlave, tak doufam, ze se vsechno prevedo do skutecnosti ;-) Hlavni vec co ted musim udelat si napsat menu a plan na den + jmenovky. Uz jsem si koupila staroruzovou ctvrtku, tak to na ni jenom natisknout :-)
Odpovědět
Svatební web Niki? já dělám na našem blogu :-D :-D :-D a dávám tam taky svatební zvyky atd ... Už nám chybí jen vlastní svatební agentura ... :-D
Odpovědět
Verča: jo jo... máme to celé pojaté jako premiéru hry, takže máme speciální web s informacemi o našem divadelním spolku a možnostech jeho sponzorování (dary) - dáváme vstupenky, hosté dostanou do ruky divadelní program (harmonogram atd.) a taaaak :) No vždyť já to říkám pořád, že by ze mě byla výborná svatební Mary. Mám už materiálů minimálně na 10 svateb v různých stylech :))))
Odpovědět
Tak to máte pěkný ... já dělám na těch svatebních novinách, takže tam bude jakoby ten program na den. Jinak všichni týden před svatbou dostanou "instrukce" na ráno ke svatbě ... v kolik a kam přijet, zdobení aut atd ... aby na něco nezapomněli :-N
Odpovědět
Kdybych měla delší svatbu, taky bych udělala celé noviny. Ale doma jsme se shodli na tom, že to bude takový fofr, že na čtení nebude čas... Místo toho uděláme krátkou diashow ("Historie našeho divadelního spolku"), kde představíme "zakládající a současné členy". Oba vyštracháme fotky rodičů a prarodičů - nějaké pěkné vtipné momentky. Pojmeme to jako děkovačku rodičům - opět to bude takové odlehčené... :)
Odpovědět
Dobré ranko ;-) Je pravda, že skoro všechny nevěsty zde píší, že to strašně rychle utíká ;-( Našla jsi Nikol jinou květinářku, místo tý zrušený?
Odpovědět
Dobré ráno, je to tak, navíc mi to budeme mít až od 16h a max. do 01h, takže ještě kratší než vy ostatní... Veru, jestě nenašla. Mám 5 květinářek, na které jsem dostala dobré reference. Na konci měsíce je obejdu, podívám se na jejich vazby, nechám si udělat kalkulaci a pak si vyberu. Ještě si nejsem jistá s těmi svatebními šaty, takže nechci dopředu vše objednávat. Přeci jen ke každým šatům se hodí jiná kytka. Takže až podniknu výlet do Prahy a definitivně se rozhodnu, půjdu si objednat květiny.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?