Verco, v tech C.Lazni delaji vsechno co se pleti a tela tyka ;-) dokonce i botox. Premyslela jsem o nem, ale asi by to nebyl dobry napad tyden pred svatbou :-)
Ahoj devcata, tak jsem dneska zrusila svoji objednavku na dort, nejak se mi prestal libit. Ale ted panikarim, ponevadz nevim, kde sehnat lepsi. Pomoooooc
Nebuď zklamaná, je to zbytečné - stejně ses potřebovala jen od něčeho odrazit a základ je myslím velmi pěkný. Zbytek se došpekuluje a bude to krásné!!! :)
milunkac: papír je z normálního papírnictví. Co se týče celofánu vzala jsem si různé velikosti pytlíčků + asi 2 celé archy celofánu na velké dárky. Na to, abych ho stříhala z role jsem líná - špatně se to stříhá :) Takhle jsem to jen šoupla do pytlíku a dala obyč mašli - chtěla jsem na to dát alespoň dárkovou zlatou mašli, ale když jsem si spočítala, že bych jich kupovala 42... Nejšou peníšky :)
:-) to ja panikarim se vsim. Jsem dneska pani volala a ona mi rekla, ze si neni jista, zda ten dort bude tak hezkej jako na obrazku. Ze se pry uvidi az to bude hotovy. Ale na to ja ji nejsem zvedava. Ja si myslim, ze dort je dulezita vec na svatbe a musi ladit. Asi uz blaznim. Tak jsem se hned objednala do Cisarskych Lazni na cely den na procedury, snad od nich vyjdu jak z znovuzrozena ;-)
Dámy, tak Vás pobavím. Byla jsem teď za floristkou, se kterou jsem se domluvila, že mi udělá nějaké návrhy květin podle fotek šatů, kalkulaci atd. Nooo přijdu tam a prodejna nikde.... Takže jí patrně zrušili. Teď mi to přijde ještě hrozně vtipné, ale s přibývajícím časem mě ten humor asi opustí :)
Ahojky holky:-)
Šárko tak zítra budeš první vdaná paní ;-) Moc si to užijte, ať Vám vše klapne na jedničku. A do manželského života vykročte pravou nohou ;-)
Dobré ráno holky.
Niki, to je děs ... ještě, že jsi tam neměla zaplacenou zálohu nebo něco ...
Já se "zamilovala" do hortenzií, ale včera večer jsem zjistila, že jedna ta kulatá "hlava" stojí 100-150kč =-) To je tedy mazec ... takže musím vymyslet na stoly něco jiného ....
ahooooj,
jdu se na Vás kouknout ještě jako svobodná.. :-D jsem nervní jako blázen a už se těším až bude aspon po obřadu.. :-N
dneska jsem byla nechat upravit nehty a snad teda máme všechno.. uáááá, tak na mě zítra myslete!! x-)