milunkac: Kvůli tomu papíru jsem byla asi ve 3 obchodech. U nás v Ústí nebylo nic, co by se podobalo tomu Verčinýmu :( Nakonec jsem v jednom papírnictví objevila alespoň podobný - řádkovaný byl za 15,-, vlnky za 19,-.
Já jsem z té 16h nejdřív nebyla nadšená, ale teď v tom vidím pozitiva - nebude už takové vedro a ráno se nebudu honit.
Jedeme v sobotu na svatbu a prý bude obřad, pak jídlo, pak si prý máme jít na 5h prohlédnout město a pak bude večerní oslava :((((
Posílám, ale není to žádný zázrak. Dělala jsem to růčo a nemám prostorovou představivost, tak to vypadá tak, jak to vypadá .... :-D Ale použila jsem barvičky :-D
Vem si krabici, která ti bude velikostně vyhovovat, já vzala větší, kdyby někdo dával místo přáníčka obr obálku :-N
milunkac: Přeju hodně trpělivosti :))) Třeba budeš mít další variantu truhličky. Ačkoli jsem vycházela z Veroničina plánku, teď jsem zjistila, že ten výsledný tvar mám úplně jiný. Kde asi soudruzi z NDR udělali chybu :))))
Veronika: Já myslím, že je jí máš moc pěknou.
Viděla jsem tady v albech truhličku, kterou taky sama ta holčina dělala a měla stejně ty pásky jako ty + tam měla 2 mašličky ve stejné barvě a co mě hodně zaujalo, tak měla ve všech "švech" šnůrku z perliček, takže celá truhlička byla obtažená drobounkými perličkami... Musím to nějde najít a zamyslet se :)
Jsem si chytře vymyslela zlatou, mám ve stejném duchu výzdobu, od včerejška truhlu, ale ouha - oni nemají zlatý papír na jmenovky.... :(
A oni nemívají nějaký vystoupení?
Že bys tam někoho "odchytla" a pozeptala se ....
To jsou tedy děsný ceny. To bych to raději zmákla s CD .... třeba nějaký krásný dlouhý ploužák od Metalici nebo třeba Gun´s Roses ... Nowember Rain ...
Holky, ja jsem studovala Konzervator v Teplicich a taky jdu do vazne hudby, bude mi tam hrat kamaradka. Zeptejte se v Dubi v hudebce pani reditelky Valtove. Je velice ochotna a treba Vam nabidne nejake deti a nebo adepty na Konzervator. Je to levnejsi a holt budou hrat neco jednoduzsiho. Dalsi moznost je se zeptat v Usti v divadle a nebo to dat na nastenku na Konzervator. Moznosti je hodne, jsou pazdniny a tak si kazdy bude chtit privydelat.
Verčo o dortíky a ani o koláčcích jetě vůbec nemáme jasno:-( Chtěla jsem původně koláčky, minizákusky, dort svatební a dorty pro maminky....ale aby toho sladkého nebylo hodně:-(
Dobré ráno :-)
Já chci velký dort, koláčky a minizákusky - s tím, že většina půjde do výslužek pro hosty. Ty výslužky už uděláme v pátek, a buď je stihneme rozvézt, nebo se odvezou na bowling a hosté je dostanou v sobotu na svatbě, až půjdou domů, a nebo v neděli :-D podle oslavy ;-)
Ale nevím, jak velký ten hlavní dort. Snad v curkárně poradí.
Dorty pro maminky dělat nebudeme. To už by bylo hodně, v létě jestli bude vedro, tak by se to akorát roztejkalo ...
Neustále výmýšlím a výmýšlím nějaký dárek pro maminky, ale nemůžu na to přijít.
Jinak koláčky necháme 100% dělat u paní Černé na ELE ... má je dobrý a nejlevnější 1,50.-/ks.
Zatím jsem výslužky počítala takto, do rodiny nebo do páru ...
30 výslužek a do každé krabice:
Koláčky - 20ks (celkem 600ks)
Minizákusky - 5ks (celkem 150ks)
Svatební víno - 1ks (celkem 30ks)
a pak tedy ještě sladký na stůl a to tedy nevím kolik =-)
Já je budu dávat jen svatebčanům. Kdybych měla dělat výslužky ještě pro ostatní lidičky, tak mě to bude stát 10tis ... a na to my nemáme ...
Ale záleží na vás ...
Jsem si vzpomněla na Šárku, jak se opaluje a užívá si moře x-)