Nevěsty maturantky. Je tu ještě nějaká kromě mě?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahojky holky, myslím, že nejsem jedinná, která se s tímto problémem potýká. Svatba po maturitě... x-) snad se někdo najde :-N
Odpovědět
Profilova fotka
gs: myslela jsem to v tom pozitivním smyslu ;) pokud člověk má výchozí dispozici, tedy určitý inteligenční základ, tak to prostě jde... a myslím, že holky, které už žijí s muži a mají víc "starostí" než jen studium, vědí proč to dělají (třeba protože po škole se chtějí vdát nebo mít mimčo) a když je třeba, tak se prostě naučí... Ale takový vážný úvahy jsem sem zatahovat nechtěla 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Adélka je šikulka ;-)
Odpovědět
Já třeba těch poviností navíc ke studiu mám docela hodně..a je to taky dost o tom to zvládnout psychicky..každej večer lehám do postele totálně chcíplá a to člověku hodně vrtá hlavou, jestli ještě studovat nebo ne. Ale naštěstí mám skvělého přítele, který mi moc pomáhá, tak to jde trošku líp..jen se prostě celý den nezastavím
Odpovědět
Profilova fotka
Jak já ti rozumím. Je to hodně o podpoře lidí v tvém okolí. Taky jsem poslední dobou myslela na to, že toho nechám nebo minimálně odejdu na jiný obor. Ale pak se člověku povede test nebo něco a dodá mu to sílu bojovat dál 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
prisci diky :-) tolik chvály :-) holky možná to vypadá tak, že máme krásně vysperkovanou domácnost :-) no neni to tak uplne pravda :-D cely tyden jsem se nutila k tomu utrit prach a udelala jsem to az vcera a cukrovi budu pect taky az dnes :-D kdyz zacal ten nejvetsi maraton, tak to bylo fakt docela slozite, nestihala jsem varit vecere a zaroven manzelovi obedy do prace, chodila jsem domu v osm vecer apod. ale mate pravdu je to ghlavne o podpore tech, se kterymi zijete. Muz mi moc ppomaha, kontroluje mi seminarky, dela ukoly do informatiky a tak :-) a taky je dulezite stanovit si co je pro nas prioritni :-) kdyby Mirek netoleroval to, ze proste tyden neni uklizeno, protoze mam zkousky, tak by to bylo slozitejsi, kdyby se neumel chopit vysavace ted kdyz jsem tehotna, tak nemame ani vysate :-D zvladne to kazdy, ja jsem sice musela trosku prehodit sve hodnoty na zebricku, ale bez toho by to asi neslo.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to můj přítel je co se úklidu týče natolik tolerantní, že když kvůli škole neuklízím, tak mu to prostě nevadí a klidně si v té "špíně" lebedí, ale když řeknu, tak vysaje, to zase jo ;-) A když nestihnu navařit večeři, protože dělám nějaký projekt do školy, tak se spokojí s topinkama nebo objednáme pizzu a rozhodně z toho nemáme vrásky :-D
Odpovědět
Páni, asi tu mám nejlepší školu :-D, jezdím tak na dě hoďky denně většinou, moc tam nemusím :-p. I když to cestování je dost namáhavé, dlouhé a složité, ale pořád jsem na tom časoě dobře a strašně se těším na domácnost, kde se pořádně vyblbnu :-D. Jinak mám zápořet z práva, jupí x-):-D. Ale zatím teda jsme moc testů ještě neměli, až tento týden...
Odpovědět
Profilova fotka
evi gratulujem :-) prisci: jj presne o to jde, muj manzel jeste taky studuje, do skoly teda uz nechodi jen dodelava diplomku a bude mit statnice takze uplne chape jak to ve skoel chodi :-D kdyz neni navareno a lednice prazdna tak jdeme na veceri :-) a jsme spokojeni :-D
Odpovědět
Můj přítel se teď učí vařit x-) ...chodím ve čtvrtek domů až kolem půl osmé večer, tak abych pak nemusela ještě vařit..je to zlatíčko :-)
Odpovědět
ahoj holky, muzu se pripojit? ja teda nejsem maturantka, nicmene jsem dost mlada - doufam, 21 :-D a svatba bude v zari, jeste stale mi bude 21. Jinak ja studuji vysokou a pritel pracuje na plny uvazek, k tomu ma o vikendech pres noc brigady, zaroven rozjisdi vlastni podnikani a navic dela dalkove Ing. Pokud jde o uklid, obcas ho v 11h vecer chytne rapl a zacne tu smejdit a uklizet. Jinak ale ma taky obdobi jako ted, kdy jsme oba byli skoro mesic nemocni a lebedili jsme tady v silene spin :-D a jinak vari vyborne, skoro me to az demotivuje
Odpovědět
upřímně řečeno-můj přítel vaří líp než než já. má maminku kuchařku, takže jeho chuťový buňky jsou dost vybíravý. já se nikdy do vaření doma moc nehrnula, tak se sice snažím. Takže víc vaří on, protože mívá hodně hlad, tak než čekat, až se mi bude chtít jít uvařít, uvaří sám. Navíc nemáme moc společných oblíbených jídel, tak si často děláme každý svoje jídlo. To se ale musí změnit, cenově se to moc nevyplácí... Co byste dělali, kdyby vám cvičící nezapsal do intranetu do určený termín zápočet a vám hrozilo, že vám díky nezapsanýmu zápočtu zkoušející neuzná splněnou zkoušku? Fakt jsme zoufalí... Jiným zápočet zapsal, ale naší skupině ani jednomu. A to nám zápočty udělil už v pterý a doteď tam nic není...
Odpovědět
no muj nastavajici sice nema maminku kucharku, nicmene jeho maminka se ve vareni vyziva, nejen ze vari chutove luxusne, ale pokazde si i s tim vzhledem vyhraje...takze kdyz ja pak plesknu na talir bramborovou kasi, tak mi oznami nze za vzhled je to za tri :-D ale jako vari stokrat lip nez ja, hrozne si s tim hraje, klidn ehodinu, ja na to kaslu, me to neba, vzdy neco narychlo splacam dohromady :-D aurinko: no napsala bych mu minimalne mejl!!! a pak taky na sekretariat daneho oboru-predmetu, popripade na studijni oddeleni
Odpovědět
Článek se načítá
on nám právě za celý semestr nereagoval na žádný mail. prostě se chová strašně povýšeně. no snad uvidímě, přeci nemůže nedat 25lidem zápočet, to přece nemůže. já jsem na to vaření taky strašně líná, ani mě to nebaví... =) na koleji máme kuchyň na patře, tak se snažím. ale je to taková odstrčená místnost, tak když vím, že to jídlo nemusím hlídat, odskočím si na telku. akorát se mi už několikrát stalo, že mi třeba utekly brambory nebo se připálilo maso a tak. prostě na to nemám vlohy. přítel si taky s jídlem vyhraje, neudělá dvakrát stejné jídlo. akorát by pořád jedl fazole a ty já nesmím... to si vždycky udělám rybu, kterou zase nejí on =)
Odpovědět
aurinko: no napis vazne na sekretariat i studijni, musi to resit, kdyz je ot kreten... mi nastesti mame oba stejne chutove bunky
Odpovědět
Profilova fotka
auri nemate treba nejaky problem s registraci? U nas se stava, ze predmet je zapsany,ale z nejakeho duvodu neni u daneho studenta zaregistrovany a cvicici jej potom nema ve svem seznamu :-)
Odpovědět
s tím problém není. v intranetu ho máme zapsaný jako otevřený termín, datum zapsání 18.12. navíc to tak má celá skupina. ptala jsem se jedný holčiny z jiné skupiny, co ho měli taky jako cvičícího a těm zápočet zapsal. i když jim dělal taky celý semestr problémy, jako nám.
Odpovědět
aurinko: no prote napsat na sekretariat pod ktery obor spada a na studijni oddelni, oni to musi vyresit, kdyz je ucitel....
Odpovědět
aurinko: Když si podáte stížnost u vedoucího toho ústavu, pod který ten předmět spadá, tak by s tím měl něco udělat... K tomu vaření: já vařím strašně ráda, hrozně se v tom vyžívám..dělá mi to strašnou radost, když můžu příteli něco uvařit x-)
Odpovědět
Profilova fotka
auri: souhlasím s mitote, když si nebudete stěžovat, tak to takhle potáhne "frajer" pořád dál... A co se u nás vloh mého milého k vaření týče, tak umí bramboráky a krupičnou kaši, tak jednou měsíčně se s tím "vytáhne" ale jinak radši než vařečku vezme do ruky telefon a objedná pizzu 8-)
Odpovědět
priscila: tak ymoznost, muj tvrdi proad jak neumi varit, jak uvari v restauraci a ja zase kdyz ho balila tak natajnacku mi vzdy mama neco supla no sporak nez prisel a ja machrovala jak varim :-D ted vari on protoze ve skutecnosti umi varit vyborne a ja strkam pizzu do trouby :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Mit: tak s tím jídlem od mámy jsi mě fakt pobavila :-D To je dobrý!
Odpovědět
mitote: mamča kuplířka, to je dobrý! jinak ráno jsem ještě rozespalá koukla do intranetu a co nevím, zápočet zapsán! ten zmetek si prostě udělal volnej víkend. a to to měl zapsat už v pátek o 12. hrozný způsoby. no ale hlavně, že už to máme zapsaný. a tím pádem i první zkoušku letos. super. jedu za přítelem, a vrátím se tak ve středu. chci si alespoň do vánoc pořádně zalyžovat, po vánocích se začínáme učit, tak ať na chvíli vypneme. přítel bydlí na horách a navíc je instruktor, tak můžu bejt u nich v teple. jeho maminka vaří přímo ve středisku, tak nám nechává oběd, takže jsme tam téměř zadarmo =). jinak bych asi na hory nejezdila, je to na mě moc drahý!
Odpovědět
priscila: ale fak tot ak bylo, bydlime kousek od sebe, tak mama zaskocila, uklidila, strcila jidlo do trouby a na plotnu a zas odbehla...a ja pak machrovala... aurinko: ja chci taky na hory ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
Tak dneska jsem měla zkoušku z marketingu, v deset dopoledne. Tak 9:20 nakráčím k autu, že teda vyrazím a ejhle, auto si usmyslelo, že je moc zima, že se nikam nepojede a prostě nenastartovalo... Tak úprk na tramvaj a na trolejbus, do školy jsem se jako červený zmrzlík přihnala 10:15 na zkoušku, na kterou je 20 minut, takže už čtvrt hodiny uběhlo, naštěstí mě to nechal ještě spustit tu zkoušku (na PC) a v polovičním čase jsem to úspěšně dala 8-) A další zkoušku mám až příští rok :-D Tak jestli ještě taky blbnete tenhle týden se zkouškama, tak přeju taky tolik štígra jako jsem dneska měla... Jinak co se hor týče, my pojedem asi v únoru na 3 4 dny, vezmeme synovce, vloni jsme je naučili jezdit na prkně a jinak by je na hory nikdo nevzal, takže do jeseníků nebo tak... A přelom březen duben vyrazíme asi do egypta, jak jsem dneska omrzla cestou do školy a pak do práce, tak už se do tepla ohromně těším!
Odpovědět
Čau vánočky :-D, jak se máme? Už měte nakoupeno, zabaleno, uklizeno? Já ještě zítra budu dělat velký úklid u nás v pokoji, protože miláček jde i zítra do práce. A pak nohy na stůl a čekat na Ježucha, poslední jsem dobalila teď. Jo a za chvíli si jdeme vykopat stromeček k nám do pokoje x-), tak ho musím zítra ozdobit x-). Pak už spíme u jeho mamky a na štědrý den nestíháme... Adélko, prosila bych si jeden čerstvý pupíček do alba na koníka :-N. x-)x-)x-)
Odpovědět
jo tak mi darky dokupovali este dnes, nejaou elektroniku rodicum a mega klec kralikovi, tak vecer zabalit, ted jsem vykoupala psa at vypada na stedry den jako zvire a zitra uklid...jinak stromecek asi taky uz dnes zasadime
Odpovědět
Profilova fotka
Evi :-D doplnim, ale neni o moc vetsi nez ten minuly :-) mam novy fotak dostala jsem od muzicka pod stromecek (22.12. jsme meli Stedry den v Brne :-) tak vyfotim :-)
Odpovědět
Krásné vánoe a bohatého Ježíška, holky :-). Adél, ty se tedy máš x-).
Odpovědět
Krásné vánoce a bohatého Ježíška, holky :-). Adél, ty se tedy máš x-).
Odpovědět
Taky přeju krásný a spokojený Vánoce. Obaluju kapra a zapomněla jsem ho nasolit. to to hezky začíná! ale jinak je tu klid. akorát mi chybí sníh... ale on už moc není ani na horách (na sjezdovkách jo, jinak moc ne..)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?