No jo, vy vdávalky tu nejste a co já to tu budu držet s měsíční známostí? :-D
Jinak se mám skvěle, nádherně, dokonale, jsem zamilovanáááá x-)x-)x-). A to jsem se tak bála, že to nepůjde :-(x-).
U někoho děti přišly ještě dřív, že :-D... Já už se taky tak těším na špuntíka x-). Normálně jsem předevčírem dostala kytici lilií :-N, jen tak :-N x-).
ahoj, tak se přidávám :-) Přítel mě požádál o roku ve třetim ročníku střední :) Teď už jsem tedy ze školy pryč a vzhledem k tomu, že jsme si pořizovali bydlení, takna svatbu nějak ,, nezbylo " :-S Takže prej příští rok x-)
Jinak s tou prací to je fakt hrozný :-( v Praze by se ještě něco našlo, ale v Boleslavi, kde teď bydlím? :-| Co si budem povídat .. od června hledám práci a nic |-| Ještě že mě živí přítel teď, rodiče mě neživili ani ze státem stanovenou lhůtou .. |-|
Ahojky :-) tohle téma čtu již delší dobu, ale nikdy jsem zde nenechala zprávu. Momentálně jsem ve 4.ročníku a na svatbu prozatím nemyslím, ale přece jen :-D Kdo by nechtěl :-o
Verunkaaa: gratuluji moc k zasnoubení :-)
Ahoj :-)
Adel, no jo, aspoň se to urychlilo :-D. Za chvilku už budeš vozit x-)x-)x-)
Já jdu až za týden, vůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůbec se teda netěším :-S :-(...
Em, závidím, i když tento týden v podstatě taky ještě nic neděláme, dopoledne máme vždycky exkurzi do nějakého speciálního zařízení a odpolední vyučování nám odpadá...ale jsem moc ráda, že to tak máme, jinak bych vůbec nestíhala všechno vyřídit... 8-(
Adel a co vlastně studuješ?Specku?A co přípravy?Už to máte za chvilinku x-) x-) x-) taky závidím :-x to je krozné, jak jsem závistivá :-N :-D
Brrrrrrrrrrrrrrrrrrr, už nám končí úterý :-( :-| :-S ;-( :-o |-| :-( ]-( :-N . Já se tam fakt děsně netěším :-S.
Dneska jsem prodala šatičky :-). Slečna z nich měla radost (nebo to aspoň dost dobře hrála :-D), tak mám taky radost :-).
Emi, šikulka :-) a už můžeš plánovat druhé, ne? ;-) Zase černobílé?
Holky, já chcu mimi :-( :-( :-( Teď jsem byla se spolužačkou z gymplu, v lednu má termín a má takové krásné bříško |-| Já ji táááák závidím ;-(
Jéé, nějak se zase rozmáhá mládí koukám x-). Moje spolužačky teda nejsou takové rodinně založené :-(. Doufám, že já budu mít mimi první ze třídy :-D. I když ta jedna vdaná to možná trumfne...
Cat, nooo, jako fakt bych ráda černobílé, ale až bude svatba, tak se teprve domluvíme na barvě a tak, můj myslivec už mi vybral šaty, jaké se mu líbí x-), jen jak do nich dostat tu černou :-D...
Emi, spolužačka to jaksi neplánovala...nějak to prostě neuhlídali...ale taky su naštvaná, myslela jsem , že první budu já... ]-( :-D
Ty druhé jsou krásné, a ta barvá, paráda x-)
Veru a co studuješ?
óó, děkuji :-D taky se v ní sama sobě docela líbím, je taková příjemná :-)
Jinak hlásím ukončený první týden školy, i když jsem ve škole ještě nebyla :-D měli jsme zatím jenom exkurze po různých speciálních školách,takže pohodka ;-)
Emi, už se těšíš?Poslední dny nejdelších prázdnin...si to ještě pořádně užij!! x-)
No, netěším se vůbec :-(, poslední dny a zároveň poslední dny s mojí láskou :-(. Včera dostal nabídku od jeho firmy na tři měsíce do Německa, uvidíme se jen na víkend po 14 dnech :-(. Takže já pomažu do školy a doma budu pak samotinká :-(...
nazdar zeny, tak jak se mate?
ja mam ted tyden volno protoze cely nas rocnik odjel na nejaky kurz takze odpocivam a tak :-) nechtela jsem to riskovat prece jen jsem v 11tt takze jeste ne na konci 1.trimestru :-) sice prijdu o 1kr. ale tak co bych pro miminko neudelala ? :-)
zitra jdeme s tatkou na utz :-) uz se straasne moc tesime tak na nas prosim myslete at vsechno dobre dopadne :-)
za 18 dnu je svatba, ty jo toto leti :-)
jinak satky jsou opravene a jsou mooc krasne :-)
Ady,budu na tebe myslet.Jsou to nádherné starosti. Už se těším až to budu prožívat znova. x-)
Já měla minulý týden školu a zase až v lednu tkaže pohoda,jen se teda budu muset učit a dělat rlzné úkoly,ale to snad zvládnu. Bylo to fajn zpestření na mateřské. POkud to tak půjde dál,tak byhc ani kvůli druhému prckovi nepřerušovala