Já si vysokou nějak neumím představit, vůbec se nedokážu učit sama doma :-(. Nejsem studijní typ a postrádám paměť, co neslyším a nevidím, to nevím |-|
Ahoj holky
Evi nenapsala jsem protoze jsem se byla jen objednat, jdu zitra, ale stejne asi nic neuvidime, jsem pravdepodobne 4+4tt...
uz abychom meli srdicko,pak uz budu klidna |-|
Evi nejsem těhu... :-| :-D :-D :-D
Ale dostala jsem skvělou nabídku, volala mi vrchní z nemocnice kam nastupuju a nabídla mi něco úžasnýho... x-) x-) x-) :-D :-D :-D
holky tak jsem doma z prace, dnes to bylo super :-) popapali jsme a za chvilku se jdeme podivat na miminecko :-) sice asi nic neuvidime,ale treba nam vezmou aspon krev.
pak dam vedet
holky, tak sliznice je krasne vysoka,ale jinak tam nic moc videt nebylo, mudra rikala,ze se tam uz rysuje plodovy vacek,ale ja jsem ho nevidela, byl to jen takovy svetlejsi flicek :-D
Jinak na me jdou tehotenske chute, kazdy den zboucham jeden cely kompot, strasne mi chutnaji kysela jidla :-D
dalsi kontrola 31.8. asi to do te doby nevydrzim.
Adél, já šmejdím na koníka, abych se něco dozvěděla :-D. Super super, dokud to jsou chutě a ne nevolnosti, tak si můžeš pískat :-D. 31. bude co nevidět ;-), to je už 3. pondělí od teď :-D. Kdy to řeknete vašim? A co svatba? Už zařizujete?
evi, tak hodnota HCG je 780 coz odpovida, mame velkou radost, doma jsme to uz rekli,probrali s knezem :-) a v nejblizsi dobe zacnem zarizovat svatbu, asi zitra zajedeme na tvrz,kde bude hodtina, zitraa rano jedu do salonu upravovat satky a tak,no. jen doufam,ze se Verunka bude mooc snazit a vydrzi s nami az do konce. Moc se na ni tesime vsichni, babicky dedeckove tety :-)
Verunka? A co když to bude klučík? :-D Neboooj, silná holka ;-), určitě vydrží :-). Zase se tomu koníkovi nesmíš moc poddávat, ty matky tam jsou některý lehce zdegenerovaný :-N... A datum svatby? Ten říjen zpátky?
jj, Evi bude to asi 17. rijna nebo az 7.listopadu.
Babicky byly v soku, nejlip to vzal nas tatulda, ten se zacal rechtat. Nasa mamca uz vybira jmeno a tchynka je taky super, porad se o me stara a na vnoucatko se uz tesi.
mas pravdu,ze na MK to je nekdy hodne zajimave
Ahojky holky moje, nějak vás zanedbávám od té doby co jsem v Praze. :-D :-D Dneska v noci u mě poprvé Ondra přespal na ubytovně. A zítra mě čeká první šichta. Nechali mi ještě volnej víkend. Trochu se bojim. Hele měla jsem z tý ubytovny strach a je to tu fakt krásný,mám docela dost fotek. Jsem tu vlastně od pátku a svojí spolubydlící jsem ještě neviděla. :-D :-D