Nevěsty, které měly svatbu 19. 09. 2009

Zobraz úvodní příspěvek
19.09.2009 bude určitě jedno z nejžádanějších datumů roku 2009... Máte toto datum vybrané na Váš velký den "D" ? Pojďme si společně zkrátit chvíle čekaní na "naše" datum, pojďme se společně připravovat, i nformovat, co už máme, co nás čeká, ... Já vím, asi si řeknete,že je to ještě za dlouho, ale ... myslím,že to uteče jako voda :-D
Odpovědět
Já teda doufám že tohle bude stačit a kdyby fakt chtěl někdo něco jiného tak se to uvaří, no problémo :-D
Odpovědět
teda to se nezdá ale nějak to začlo utíkat
Odpovědět
no ono to hlavně uteče... si pamatuju když mi minulý rok na jaře řekla kamarádka že se bude v září 08 vdávat, jsem si říkala jak je to daleko a on už jim nezbývá ani měsíc :-D
Odpovědět
já zas od osmi let asi tak do 15let říkala,že se nikdy nevdám a ono to nějak nevyšlo :-D
Odpovědět
Hááááááááá.... to já zase néééé... já si pořád říkala "až mi bude 18 tak se hned vdám" noooo... 18 jsem nějak prošvihla :-D :-D :-D
Odpovědět
asi jsem pako,že se vdávám tak brzo,že :-D
Odpovědět
proooč???? já mladejm fandím, té mé kamarádce je taky 18 a já v den svatby taky nebudu nejstarší, bude mi 20, no po měsící a 5 dnech 21 ;-)
Odpovědět
mě bude v tu dobu 18let 2měsíce a 6dní :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Mě bude v den svatby přesně 22 a deset dní ;-) Přítel chtěl, abychom se vzali na narozky což by bylo 9.9. 2009, ale já jsem odmítla, páč mám v ten den ještě svátek a navíc je to středa, takže kvůli dovolený ostatních,abychom byli tolerantní...
Odpovědět
No tak vidíte jak jsme mladý buchty :-D :-D :-D
Odpovědět
hele mamka se vdávala na narozky a řekla,že udělala blbost...ale říká to je ze srandy :-D
Odpovědět
Profilova fotka
já bych si nechtěla ukrást další příležitost dostat kytí... stačí, že mám narozky a svátek v jeden den.. ne že by mě to vadilo, ale ...
Odpovědět
Článek se načítá
Já se tak těšííííííííííííííím,teda ale nevím jak to udělám..budu vám držet všem celej den pěsti..snad jednu někdo nechytí :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
jéé to já jsem proti Vám stará baba :-D
Odpovědět
jsme tak staré na kolik se cítíme v tuhle dobu mi je tak něco kolem 50let :-D
Odpovědět
kdy si budete dělat oznámka? Jo a sehnala jsem mini vína v Kauflandu za 20kč
Odpovědět
Tak oznámka budu nechávat dělat až tak někdy v červnu, je to za týden hotové...
Odpovědět
Jdu s přítelem na večerní prochajdu..páčko zítra a dobrou noc ;-)
Odpovědět
Určitě totiž ještě změním názor a pak by mi to bylo líto ;-)
Odpovědět
pa pa
Odpovědět
jen co přijdu, vy utíkáte ]-( :-D treisi, měj se :-)
Odpovědět
Dobré ráno :-)
Odpovědět
Dobré ráníčko.... tak copak děláte??? Já už byla na nákupu, salát mám hotový, oběd připravený, akorát ohřát a osmažit.... Dneska razím na svatbičku kamarádky tak se těším :-D
Odpovědět
No téééda... ostudy, nikdo nikde a ja se dala do úklidu :-D
Odpovědět
Ti dám ostudy :-D Kamojda se také dnes vdává..Teda teď už je na druhé straně mezi vdanejma :-( :-D
Odpovědět
No my za chváli taky razíme... se děsně těšíííím :-D
Odpovědět
bohužel kámoška je moc daleko a známe se jen z beremese..ale budu mít od ní fotečky a to mi stačííí :-D
Odpovědět
Tak já se s touhle mojí kamarádkou seznámila na Koňovi, potom jsme přišli na to že se znají s mojí "tetou" a bylo... hodím sem její albíko z MK ;-)
Odpovědět
http://www.modrykonik.cz/album/album.... http://www.modrykonik.cz/album/album....
Odpovědět
Profilova fotka
Teda ahojda holky:) jo, na oznámka bude dost času po školním roce, který se nám pomaloučku blíží... kdby někdo chtl začít s anglinou trochu jinak než klasickým doplňováním slovíček do cvičení tak sjem tu pro vás s Callanovou metodou:) učím v HK:)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?