19.09.2009 bude určitě jedno z nejžádanějších datumů roku 2009...
Máte toto datum vybrané na Váš velký den "D" ?
Pojďme si společně zkrátit chvíle čekaní na "naše" datum, pojďme se společně připravovat, i nformovat, co už máme, co nás čeká, ...
Já vím, asi si řeknete,že je to ještě za dlouho, ale ... myslím,že to uteče jako voda :-D
no ono to hlavně uteče... si pamatuju když mi minulý rok na jaře řekla kamarádka že se bude v září 08 vdávat, jsem si říkala jak je to daleko a on už jim nezbývá ani měsíc :-D
Mě bude v den svatby přesně 22 a deset dní ;-) Přítel chtěl, abychom se vzali na narozky což by bylo 9.9. 2009, ale já jsem odmítla, páč mám v ten den ještě svátek a navíc je to středa, takže kvůli dovolený ostatních,abychom byli tolerantní...
Dobré ráníčko.... tak copak děláte??? Já už byla na nákupu, salát mám hotový, oběd připravený, akorát ohřát a osmažit....
Dneska razím na svatbičku kamarádky tak se těším :-D
Teda ahojda holky:) jo, na oznámka bude dost času po školním roce, který se nám pomaloučku blíží... kdby někdo chtl začít s anglinou trochu jinak než klasickým doplňováním slovíček do cvičení tak sjem tu pro vás s Callanovou metodou:) učím v HK:)