19.09.2009 bude určitě jedno z nejžádanějších datumů roku 2009...
Máte toto datum vybrané na Váš velký den "D" ?
Pojďme si společně zkrátit chvíle čekaní na "naše" datum, pojďme se společně připravovat, i nformovat, co už máme, co nás čeká, ...
Já vím, asi si řeknete,že je to ještě za dlouho, ale ... myslím,že to uteče jako voda :-D
tuli - takže je to přesně jak píše pet - fakt dobrý 8-( kam sme to dopracovali, jinak pet já ti řeknu jak to skončí - válkou |-| jinak pet to se teda moc nevidíte :-N ale má to určitě i své výhody :-D no chtělo by to dovču, vid ;-)
tuli: dík za radu, včera jsem se snažila najít něco aspoň na last minute a všechno špatně, do Tunisu se mu nechce, prej tam jsou arabové a kdesi cosi, a do řecka za ty samý prachy bez jídla nejedu zas já, nehodlám ještě na dovolený vařit jak ta krá***
včera jsme se kvůli tomu zhádali, až jsem mu řekla, že se mi nikam nechce a budu radši třetí léto po sobě sedět doma na prdeli ... :( ani pořádnou svatební cestu jsme neměli ... :(
petu: tak to je jak u nas, do egypta, tuniska , turecka nechce. aspon ze na to recko sem ho ukecala, protoze to kvuli stavkam taky odmital. Tak ted cekame a hledame a radi by sme v prvnich dvou tydnech v srpnu nekam odjeli. Ale na dyl nez na 8 dni ho nikam neodstanu :-(
my jsme dneska zaplatili dovču :) Bulharsko na týden :) první naše pořádná společná dovolená :) tak snad to bude stát za to :-) letíme 19. srpna :D
docela jsme se večer o tom pobavili a dneska ráno oběhli cestovky po Hradci a vybrali a zaplatili a je vyřešeno, teď už se jenom těšit, balit a radovat se :D
petu: sama tomu nemuzu jeste uverit, ale dneska sme zaplatili dovolenou :-) v sobotu letime na 8 dni do spanelska a uz se silene tesim, nejak to na me posledni dobou vsechno padalo tak konecne relax..
tuli. taky gratuluju, tak si to moc a moc užijte :) já osobně to ještě beru taky trochu jako svatební cestu, první společná, vysněné moře :)
u nás se snad už taky blíží lepší časy :-) nějak si manžílek začal konečně uvědomovat co chce a řeší se mnou teď podstatně víc než předtím :-) asi jsem v jeho očích nějak "dospěla" nebo nevim, co se děje, nicméně je to příjemné :-)
ahoj holky, jak se všechny máte?
já už pomalu v práci střihám metr, končím 11.8. a do konce srpna mám dovolenou a pak 1.9. nastupu na mateřskou, utíká to jako voda
miminko roste jako z vody a mé bříško taky, barbu, tulik s tím přibíráním na váze bych Vám mohla něco povyprávět
jinak se máme dobře
mějte se tu krásně
ahoj holky :-) jak to jde v tomhle nečase?
u nás se chýlí k závěru práce na novém obýváku, pomalu to finišuje a snad do mých narozenin už bude hotovo, aby se mohla pozvat rodinka na oslavu a omrknutí bytečku, kromě rodičů tu totiž ještě nikdo z rodiny nebyl ...
Tuli. Jakpak dopadla dovolenka? my už pomalu začínáme balit :-)
tuli: hlavní je, že jste si to užili spolu :-) a že jste si odpočinuli :-) já jsem zvědavá, jak to bude s počasím ... ale většinou jsme měli štastí ... tak snad to bude dobrý :-)
tak co vy, dámy, jak si uvědomujete, že už se blíží naše první výročí ... já přesmýšlím, jak překvapit manžílka ... :-) tak kdyby nějaký tip, tak sem s ním :)
Ahoj holky,tak jak proběhly oslavy?My jsme byli na večeři v sobotu a ten můj ,,novo,,manžel si zapomněl prstýnek...sem myslela,že mě z něj klepne:o)
Ale jinak jsme to moc neprožívali,dostala jsem kytičku a den byl prakticky jako každý jiný....
Jinak u mě nic nového.Mimi zatím nic,ale aspoň kila co jsem měla navíc jsem úspěšně dala dolů..tak že se už těším na vánoce:o))))
PS:my jsme měli v loni krásnější počásko,vzpomínáte:o)
tak pa pa mladé rok staré paní....
musím říct, že u nás žádné extra oslavy také nebyly, naši nás pozvali na oběd, pomáhala jsem mamce s pečeným čajem a manžel se povaloval, odpoledne pak sami doma, ale jsme poslední dobou nějaký zahlcený prací, že jsme to víceméně přešli ...
Ahoj holky dlouho jsem tu nebyla
u nás oslava 1. výročí proběhla asi tak, že jsme jeli na zámek Chýše a šli tam na večeři, byl to hezký den, ale nějak jsme to nehrotili
Jinak už máme holčičku, jmenuje se Tina, a narodila se nám 11.10.2010 tak ani nevím jestli jsem první nebo ne
Mějte se krásně, já se sem zase někdy juknu...teď nemám moc času
Páček
Ahoj,
lowe, moc gratuluju :-)
Chyše jsou moc pěkný, byli jsme se tam podívat v červenci, byla jsem úplně unešená.
Jinak nám se taky zadařilo a jsem v 11tt :-)
Lowe a Tkani: moc vám oběma gratuluji u nás nic, zatím se ani nesnažíme, přestoupila jsem na jinou školu, začínám od začátku a pomalu zařizujeme byteček ... jinak se motáme pořád v jednom kole - škola - práce- doma .... však to znáte :)
holky všem Vám moc děkuji
tkani: gratuluji, a přeji jen štěstí
holky udělala jsem tu album s pár fotkama, ale nevím jestli mi adminy nesmáznou když to není k svatbě ;-)
Jani:ani nevím co napsat...malá je vážně nádherná!!!!Kdo Vám poradil/dělal ty fotečky?To je luxus!Samozřejmě bez modelky by to nedalo ani 50% ;-)
Ještě jednou gratuluji!!!!
Ahoj všem,tak se Vám už mohu také pochlubit:o),jsem v sedmén týdnu!!!
Rodičům to řekneme až 24.12.,tak se moc těším.
Jsem ťak moc šťastná.Vánoce dostávají úplně jiný smysl a bude to hzčí a hezčí!
mějte se krásně a kdybych se sem nedostala,tak krásné svátky!
Holky, spolunevěsty, přeji Vám všem krásné prožití Vánočních svátků, ať je večer plný pohody, radosti z překvapení, která jsme s láskou pro své milé připravily :) a nenechte si krásný večer nikým a ničím pokazit, tak jako jsme si nenechaly pokazit náš den svatební :)
ahojky nevěstinky, jak se máte? na mně začíná lézt solidní zkoušková depkonálada, nic nestíhám a přitom v pátek první zkouška byla za jedna ... :) za to dnešní skore prý nic moc, dost spolužáků odešlo ze zkoušky, bez zkoušky, já jí mám až ve čtvrtek, tak doufám, že budu mít další starost z krku :)