19.09.2009 bude určitě jedno z nejžádanějších datumů roku 2009...
Máte toto datum vybrané na Váš velký den "D" ?
Pojďme si společně zkrátit chvíle čekaní na "naše" datum, pojďme se společně připravovat, i nformovat, co už máme, co nás čeká, ...
Já vím, asi si řeknete,že je to ještě za dlouho, ale ... myslím,že to uteče jako voda :-D
no to ji neznas ;-) ale ne, asi to nakonec bude dobry, akorat jsme se chteli s Petrem nejdrive domluvit na zakladnich vecech - jako kde a kdy, kolik lidi a tak az pak to rict rodicum jako hotovou vec, prave aby od zacatku vedeli ze o nekterych veci nebudeme diskutovat ;-) no uvidime, ale stejne myslim ze to bude docela sranda a zkouska nervu :-D
No tak to bude holky v každym případě... my si taky všechno chceme dělat sami, Pavlovi rodiče jsou v pohodě a naši nedostanou šanci nám do ničeho kecat, páč když s námi nemluví, tak my nebudem mluvit s nima... je to hodně nadnesený, mrzí to, ale jednou se tak rozhodli a budu to respektovat, navíc, když vím, jak mě máma jen uráží a obviňuje a táta je ten typickej podpatoflák, kterej jí všechno odkýve, tak možná dobře, že si jdeme každej svou cestou...
petunia, tak to je hustý, to by mě zase na druhou stranu hrozně mrzelo, já mám zase mamkou pěkný vztah, ale za to s tátou dost pokulhává, ale vím, že mě má rád to je, ale jen s ním nemám co říct asi tak
no my si to taky uděláme podle svého,
holky, nějak upřímně mi je líp bez nich, moje máma je typ člověka, který neumí pochválit, za to, když se něco nepovede to od ní " pochvalu" uslyšíš a tohle já nechci, mrzí, mě, že když mě vyhodila tak se se mnou nebaví a dál na mně hází špínu... Myslela sjem, že nám takhle bude líp, teda našemu vztahu, je to moje máma, ale asi je nám líp, když si jdeme každý svou cestou bez té druhé...
Ahojda holky...Včera m vyhořel počítač tak jsem si přehodila net na starej kde je WIN98 takže je to nádherně pomalé ]-( Jinak včera jsem po 5hodinách v lodičkách řekla,že na svatbu budu mít bílé tenisky a NIKDO mi to nevymluví :-D
ahojky holky co se týká botiček, tak já budu mít určitě na to nejmenším podpatečku jak jen je možný, to ne že bych neměla podpadky ráda, ale přítel je jen 5 cm vyšší než já, takže bych pak byla vyšší já a to nechci, takže já témeř nulové a jemu koupíme na 10cm podpadku :-D :-D :-D
lowe: já budu muset mít taky menší podpatek, páč přítel je asi o tři cm menší než já, ale hlavně, že se máme rádi a je nám spolu dobře, ne? ať si říká kdo chce co chce, na velikosti nezáleží... :-D
Ahojky... řešíte škrampíčky ju??? Já mám v albíku botky na menším podpatku... nemůžu mít nic velkýho protože bych byla větší než přítel, taky v tom neumím moc chodit a chci hlavně pohodlné botky, stejně se ale na hostině přezuji do balerínek
ahoj, ja boty jeste resi, sice uz jedny mam ale jsou mi v nich kratke saty...tak nevim, jestli zmenit boty...nebo prodlouzit saty...nebo zmenit saty ;-) ale zatim se drzim verze zjistit zda by sly prodlouzzit saty :-D a na podpatky moc zvykla nejsem, urcite budu mit i nizsi na prezuti, ale asi ne uplne bez
treisi: a co balerinky? ty ted docela frci ;-)
Kámoška mi dnes psala,že mají termín 19.9.2008 tak jsem jí řekla,že za rok se budu opičit :-D
Jinak kapela je teda vybraná je se musíme přesněji domluvit
Tak včera jsem dala dohromady celé naše meníčko:
Přípitek: cinzano
Předkrm: ??? (ten ještě nevím,možná že ho vypustíme)
Polévka: knedlíčková
Hlavní jídlo: (dle výběru hostů, menu se bude posílat se svat. oznámením)
1. Svíčková + 5 knedlíků
2. Uzené maso + 4 brambor. knedlíky, 3 housk. knedlíky + zelí + špenát
3. Plněý kuřecí řízek (sýr, šunka, broskev nebo ananas) + hranolky nebo brambor. kaše, americké
brambory nebo klasické brambory
4. Ryba-pstruh + brambor = dietní jídlo
5. Sladké knedlíky plněné ovocem nebo palačink = dětské jídlo
Dezert: banán v čokoládě, 2 kopečky zmrzliny, šlahačka
Večerní raut: prase, grilovaná kuřata, guláš, kuřecí a vepřové rolády, sýrové a salámové mísy, ovocné a zeleninové mísy, klobásy, jitrnice, ovar, mimiřízečky (krůtí, kuřecí, vepřové), minibramboráčky, minipalačinky, minipárečky, minizákusky, rolády, koláčky...... k tomu ještě různé pomazánky, saláty (ovocné, zeleninové, těstovinové), drezinky, kuřecí a vepřová směs.
K tomu ještě bude otevřená kuchyně takže kdyby si někdo chtěl něco objednat tak nebude problém!
Tak snad si každý přijde na své!