Nevěsty, které měly svatbu 19. 09. 2009

Zobraz úvodní příspěvek
19.09.2009 bude určitě jedno z nejžádanějších datumů roku 2009... Máte toto datum vybrané na Váš velký den "D" ? Pojďme si společně zkrátit chvíle čekaní na "naše" datum, pojďme se společně připravovat, i nformovat, co už máme, co nás čeká, ... Já vím, asi si řeknete,že je to ještě za dlouho, ale ... myslím,že to uteče jako voda :-D
Odpovědět
pouť byla před 2 týdny u nás (ne tady, kde bydlíme, ale kousek od nás) na Václava a drží se tady dost, co vím. Už je mám pečené. Zítra dopoledne budu zdobit.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, jítá - to sem byla já :-D nakonec sem si já i malej nechali manželovo a zatim si zvykám až překvapivě rychle - jen na jednom školení jsem se představila starym jménem a vzápětí se opravila - tak na mě koukali chvíli divně :-D No a já měla dneska při obědě v práci otázku, kdy prej bude druhý - tak sem odpověděla, že co já vim - :-D nezáleží přece jen na mě :-D s tykánim vykánim u nás žádná změna, 10 let Jirkovo rodičům vykám a oslovuji je přijmením nebo babi, dědo :-) , tchýně mě taky vyká, tchán mi tyká; Jirka našim vyká, našio mu tykajái - takhle to funguje dost dlouho, tak nemínim na tom nic měnit - tchýni si tak udržuji dále od těla přesně na tom místě, kde má bejt :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
u nás se nedrží ani posvícení, ani poutě a myslim, že je to velká škoda :-| - sem tam jen v Chebu nějaký trhy nebo slavnosti
Odpovědět
Profilova fotka
tak to u nas je zmena, tchyne s tchanem mi nabidly tykani tak si zvykam ale radsi je nijak neoslovuju protoze nevim jak... jinak mimi bude taky az za rok, teda ja to tak planuju:-) manza rika ze az bude pracovat na plnej uvazek a az to utahnem, no skolu konci v cervnu ale praci na 6 hodin ma uz ted tak pak nebude problem zacit delat na plnej. jinak tady v brne taky zadny posviceni se asi nedrzi, nebo sme to nezaregistrovala..
Odpovědět
Profilova fotka
brundi: no kéž by to tak s tchýní fungovalo i u nás,... moje tchýně mi tyká, já teda zatím ještě vykám, ale bezesporu cennými radami mi kazí život už teď... ne že bych si jí udržela dále od těla, naopak zatím jsem spíš ve stavu, že mě to štve a leze na nervy, ale až má trpělivost přeteče, tak už jí konečně pošlu někam a bude mi jedno jestli mám tykat nebo vykat...
Odpovědět
Profilova fotka
petuni:tak to mě mrzí, my zatím v mezích možností ;-) my jsme si o svatbě potykali všichni, my rodičům, i rodiče mezi sebou, ale taky si teprve zvykáme, hlavně já:-). My slavíme pouť pořád a mám to moc ráda, pečení, návštěvy . . . :-)
Odpovědět
jin9: tak to naši si na svatbě dopotykali :-) . Taťka si s tatíkem tykal už z dřívějška, tak to dohnaly maminy mezi sebou a pak navzájem. Že jsou poutě skvělé, viď??? Koláče, pořádný dlabanec atd.... :-D Jdu okoknout tvoje album :-) nějak mi uteklo Už jsem dala dohromady svatební album, nechali jsme vyvolat fotky(neměli jsme profíka) a v pátek večer jsme je zakládala a od té doby putuje. Nádhera. Udělala jsem i jedno dědovi, ten měl takovou radost, holky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, my včera zkoukli znovu naše videjko u Jirkovo svědka a jeho ženy a jedinej člověk co ho ještě neviděl je moje mamka - tak až k nám dorazí, tak napravíme ;-) jinak to vypadá, že mě zas šoupnou do toho pitomýho Žatce, to zas bude něco :-S na hotelu od rodiny a naučí mě stejně prd a šišky :-D už aby byl listopad - od 16. bych už měla bejt konečně jen v Aši :-)
Odpovědět
Profilova fotka
p.s. - děvčata a uvědomili jste si, že včera sme měli měsíční výročí od svatby ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
brumdi: ja si to urco uvedomila sme si vcera delaly peknej vecer, ale to i protoze sme mely vyroci 5 let od seznameni..ale hned od rana sme si z toho delaly srandu ze uz sme prezily celej jeden mesic spolu :-)
Odpovědět
brumdi: to si piš, že jsem si to uvědomila :-) , manželovi jsem nakázala, že nebude pracovat a bude se věnovat jen mě :-D Já jsem uvařila skvělou večeři, pak jsme si u telky dali sklenku vína a pak......... jsme v obýváku usnuli jak spiťani :-)
Odpovědět
Profilova fotka
brumdi: jestli teda výročí, ale připomněli jsme si to doma, že už je to měsíc :-D ale pořád ještě nevíme o žádné změně, která po svatbě pro nás nastala... snad jen to moje změněný příjmení :-) tuli: taky jsem byla včera večer obskakovaná, ale to bylo z toho důvodu, že jsem se ve škole řízla do prstu a hrála jsem si na chudinku, tak manžel umyl nádobí, uvařil mi čajíček a staral se o mně :-) v pondělí jsme si jen gratulovali, že jsme spolu ijako manželé ten měsíc přežili :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
ahojky, konečně mě sem zase pustili. :-D Na naše měsíční výročí manžel málem ovdověl. Byli jsme využít jeden ze svatebních darů. Vyrazili jsme do lázní a tam mě málem uvařili v zábalu. Přísahám, že jsem myslela, že je to moje poslední hodinka. Sestra mě tam zabalila a nechala a já měla pocit, že se nemůžu nadechnout a bylo mi šílený horko. Začaly se mi dělat mžitky před očima... no prostě na nejlepší cestě ke kolapsu. Naštěstí šla okolo jiná sestra a rozbalila mě. Pak se ta původní sestra strašně divila, kolik jsem toho vypotila... no přes dva litry určitě. Už mě nikdy nikdo nezabalí!!!
Odpovědět
Profilova fotka
tkani - no prosim Tě :-N - no radši už se nenech zabalovat :-) pet - my to měli podobně, tak nám to trochu došlo ;-) a včera, když přišel z práce tak sem dostala kytku - byla sem z toho tak vedle, že sem se furt ptala jestli je fakt pro mě :-N , jelikož Jirka jak dělá v ústavu pro mentálně postižené, tak nakupuje i klientům a občas má některá klientka narozeniny :-D nebo mě i prolítlo hlavou jestli náhodou něco neproved :-D - no prostě dostávám kytky jen na měsíční výročí, k svátku a k narozeninám - tak mě to trošku vykolejilo :-) :-D jinak sem si v pondělí udělala radost a konečně si koupila malinkej zlatej křížek s českýma granátama na řetízku - co už kolem něj snad 2 roky chodim a slintám :-D a dneska jsme použili peníze co jsme dostali k svatbě a koupila sem si tu žehličku, co se mě ptala sestra co chi za svatební dar a nakonec mi koupila skleničky :-D
Odpovědět
Profilova fotka
tak dámy, dnes jsme si udělali příjemný manželský večer, byli jsme si v kině, na večeři a teď jdeme pokračovat :-) jedno odpoledne jsme si vzali pro sebe, ať si odpočnem a máme čas jeden pro druhého, je to super, doporučuji všem :D
Odpovědět
Profilova fotka
petu: tak to zavidim, co zacala skola a ja zacala pracovat na nic nemame cas, do toho porad predelavame jeden pokoj a jde to pomalu a aby toho nebylo malo tak manzel bude od 1.11. taky nastupovat do prace, takze se uvidime denne 8 hodin, ale v noci :-(
Odpovědět
Profilova fotka
tuli - to jste na tom ještě dobře, mě zas šoupou do žatce, 150 km od domova, kde budu sama na hotelu 3 tejdny, s tim že domů se dostanu jen o vejkendech :-p neuvidíme se v podstatě vůbec a ne jen s Jirkou i s malym :-S
Odpovědět
Profilova fotka
tuli: u nás je to dost podobný, manžel věčně v práci, teď jim přiklepli do konce roku udělat 3 čistírny odpadních vod, do toho má ještě dvě další akce a kdy my se konečně odstěhujem, to nikdo netuší... já mu na bytě moc nepomůžu, protože jsme od rána do večera ve škole, pak ještě v práci a o víkendu se musím učit, protože po nás týden co týden chtějí psát nějaké ty písemky... museli jsme na jedno odpolende prostě vypnout, páč jinak bychom z toho mohli taky pěkně brzo zcvoknout, o manželskym sexu se radši ani nevyjadřuju...
Odpovědět
Profilova fotka
petu: to mi povidej, bych rada aby sme se pristi prazdniny zacaly snazit o mimi, ale jestli to bude tak jako ted tak to asi budu muset chytnout ze vzduchu :-), aby sme to do te doby nezapomnely jak na to :-)))
Odpovědět
Profilova fotka
tuli: no tak my plánujem to mimi až tak za dva roky, tak doufám, že se to u nás taky stihne zlepšit a ještě to trošku natrénujem na toho synka :-D
Odpovědět
Profilova fotka
mimochodem, včera mamka dělala sociologický průzkum :-D prý jestli byl o svatební noci nějaký sex :-D tak se ptám davu, jo nebo ne? u nás teda ANO :-)
Odpovědět
Profilova fotka
u nas taky...
Odpovědět
Profilova fotka
petu, tuli, máte můj upřímný obdiv, my padli jak miminka
Odpovědět
Profilova fotka
My ze svatby přišli ve 3 ráno, do 4 jsme rozbalovali dary a pak během minuty padli za vlast. Takže u nás nic nebylo;-) Miminko bych chtěla klidně hned, ale manžel zatím nechce, tak snad mi to projde příští rok. Hned od ledna bych se chtěla začít pokoušet. Den po svatbě mi zašeptal, že teď už jen toho prcka, tak to mě moc zahřálo a byla jsem velice mile překvapená. Jinak nový jméno na papíře OK. Občas spletu podpis, ale představování hrůza - mám taky pocit jako bych si na něco hrála :-) Nemůžu si vůbec zvyknout. Jinak u nás se toho po svatbě moc nezměnilo, připadá mi to spíš tak trochu horší... ale myslím, že je to tím, že jsme spolu trávili nezvykle moc času. 14 dni dovolený po svatbě, teď jsem 10 dní marodila, tak jsem mu asi lezla na nervy. Chodí z práce domů dřív než já a ten klid a pohodlí než příjdu domů po práci mu chyběl. Ode dneška pracuji a rovnou do 17 hod. tak snad si budeme trochu vzácnější. Petu: taky by jsis přála chlapečka? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
nj, máme naplánováno páreček, kluka a holčičku :-) a na Pavlovi je vidět, že by spíš první chtěl synka :-) tak se nebráním :-) navíc když se pak povede holčička, tak jí bude starší brácha chránit :-D ( naivní představa, co :-))
Odpovědět
Profilova fotka
Holky máte manžílky ze stejnýho kraje jako jste vy? My nějak poslední dobou překonáváme jazykový bariéry. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
tkani: jo, vyrostli jsme 6 km od sebe a poznali jsme se až když mi bylo dvacet :-D
Odpovědět
Profilova fotka
tkani: ja jsme z jizni moravy i kdyz sem se narodila v jiznich cechach a tam do 8 let zila a manzel je ze severni moravy a jazykova bariera taky nekdy je.. a ja bych chtela holcicku ale manzela rika ze chce hasice :-) tak sem zvedava co by bylo kdyby sme fakt mely holku..
Odpovědět
Profilova fotka
tuli: bude hasička :-) Jinak koncem týdne očekáváme (jak jás radostí říkám) přírůstek do rodiny. Drahá polovička po několika týdením smutným koukání přistoupila na králíčka. Pak jsme se dva dny dohadovali jestli bude na zahradě nebo doma a nakonec mi objednal i klec do obýváku :-)
Odpovědět
Nazdárek holky, tak to vezmu hezky postupně. Přiznávám se dobrovolně, že o svatební noci žádný sex nebyl :-p Přišli jsme domů po 3 a byli jsme rádi, že jsme ulehli do postele. Mimčo je ve hvězdách, manžel by samozřejmě chtěl kluka, aby ho mohl zasvětit do svého řemesla, ale holka by se mu také líbila, to se mi svěřil. Ale jak píše petu, tak páreček by byl suprový :-) tkani: nás od sebe dělila strašná dálka .............................................................. 3 km, věděli jsme o sobě nějaký ten pátek, ale já měla vztah a on také a pak když jsem byli volní, tak jsme se prostě nějak dali dohromady. Tím mě napadá další otázka: čím vás sbalil, ten váš frajer :-) , co vás na něm učarovalo??? Mě můj manžílek vyprávěl v lehce opilém stavu Popelku a pořád mi vysvětloval, proč jí říkali Popelka :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?