Ahoj holky.
Tak zítra máme poslední květnový den a začíná náš měsíc. 🤗 Pojďme si to čekání na náš den D zkrátit.🙂
Kdo má svatbu příští víkend?
Nás to čeká až poslední sobotu ale už začínám být pěkně nervózní. Ještě dořešit a dokoupit pár maličkostí a je hotovo.
Hlavně ať se oteplí,tohle je děs.🙄
PS:Vím že už tady skupiny na toto téma jsou ale to se přece jenom víc týkalo řešení Covidu. Naštěstí se karta obrátila, zítra se otevírají restaurace (sice s určitým omezením ale na tu bídu co byla...)tak snad všechno dobře dopadne. 🙏🙂 Držím všem palce a přeji hodně štěstí! 🍀🍾
@maculinka13 my taky nic neříkali. Ale všichni to pochopili. Řekli sami... chcete určitě peníze, že? Nepřijde mi to divný.Jen jsem vždycky odpověděla že to by pro nás bylo nejlepší.
@holka2106 me to taky prijde v poho, hlavne ai myslim ze v dnesni dobe je to tak nekak uz zavedeny, jen nekteri ze "stare skoly" radeji koupi sklenicky nebo pribory 🙂
@maculinka13 taky dobrý teda 🙂 dojdu jen na raut 🙂) no já pozvala 5 kamarádek s partnery, co jsme se před dětma hodně stýkaly, a když u dvou z nich vidím jejich postoj, popravdě jsem si i říkala, že jsem se na to pozvání nevys*rala. Ale co. Jsem ponaučena.
@sedmiteckas tak my mame opacnej problem spis z rodiny, a ikdyz vztahy nejsou uplne koser prislo nam slusny je pozvat a oni se na nas vykaslali.. To kamaradi az na jednoho kterej se ani neozval ze doslo oznameni, tak prijdou vsichni, nekteri si i upravili svuj program kvůli nam 😉
@sedmiteckas taky se přikládám ke gratulantům 🙂 já se teda strašně moc těším na těhotenství, i když žádný děti zatím nemám, takže nevím, jaké to je 🙂 už teď Kuba říká, že bude muset víc vydělávat, protože budu nakupovat tuny oblečků 😄
Tak holky, dneska naposledy v práci, zapisovala jsem předběžko a prasklo mi pero v ruce a mám je černé. A nejde to lihem, ani pískem, co tady v práci máme. Tak to bude nehtařka nadšená až tam příjdu jako špindíra 😒
@jonasel@holka2106 holky hodně štěstí! Moc moc si to užijte o víkendu 😍 závodům vám to, nemůžu se dočkat za rok! At vše vyjde jak si přejete! A ať svědkyně nezlobí 🤗
@te_ssiinka_nelova Také děkuji 🙂 čekala jsem, že budou třeba nervy, ale ne, jen taková ta pěkná nervozita.
@holka2106 to snad dám. Kuba je automechanik a má nějaké své přípravky a když umyje ty své černé pazoury, tak to taky nějak musím dostat dolů 😄 😄 😄
@jonasel já už jsem si vzala dovolenou, uklízím byt a mám různé popojizdky, zítra vlasy a koetika a pátek bude zabitý rozvozem zákusků, koláčků atd... Neboj, to bude dobrý ....
@sedmiteckas jo bude, nervovat se kvůli tomu určitě nehodlám. Největší strach mám asi z toho, že mi chce pomáhat s výzdobou manželka svědka a ta má tendenci všem do všeho kecat a dělat si to podle sebe. Aby jsme se nakonec ještě nezhádali den před svatbou.
@holka2106 no ona se mě nezeptala, ale oznámila mi to 😄 😬 ale můj nastávající jí kdyžtak utne tipec, kdyby nějak moc zasahovala 😄 je to můj velký obránce 🙂
@jonasel to je dobře, že se tě zastane. Já bych si do toho kecat nenechala. Jo možná před pár lety ještě jí, ale teď se klidně pohádám, pokud je potřeba, sice je to nepříjemné, ale parádně se pak vyčistí vzduch.
Ahooj holkyy 😉 tak uz se to blizi coo 😉
My dneska jedem pro prstynky, konecne.
Jen zlatnik nas chce natáhnout na cene asi o 3.000kc tak jsem zvedava jak to dopadne 😞
@holka2106 To mi povidej, nejvuc me stve ze k nemu chodime uz dlouha leta.. Dodali jsme mu i nejake nase zlato, porad mel cas a ted tri dny pred svatbou je teprve dodělal a jeste si napsal vysi cenu, vi ze je potrebujeme a ze narychlo sezeneme tezko jiny...
Holky mám dotaz. Jak máte dořešený focení? Kde se budete fotit? Vevnitř? Venku? A co když bude pršet? Nebo třeba nebude pršet v ten moment ale bude mokrá tráva atd?.
@holka2106 To upřímně dořešená nemáme 😄 prostě nesmí lejt jak blázen no 😄
jinak děvčátka už mám i ty nehty hotové, takže má osoba je na roli nevěsty už připravená. Pak už jen konečná úprava v den svatby 😄