Nevěsty ČERVEN 2021

Zobraz úvodní příspěvek
Ahoj holky. Tak zítra máme poslední květnový den a začíná náš měsíc. 🤗 Pojďme si to čekání na náš den D zkrátit.🙂 Kdo má svatbu příští víkend? Nás to čeká až poslední sobotu ale už začínám být pěkně nervózní. Ještě dořešit a dokoupit pár maličkostí a je hotovo. Hlavně ať se oteplí,tohle je děs.🙄 PS:Vím že už tady skupiny na toto téma jsou ale to se přece jenom víc týkalo řešení Covidu. Naštěstí se karta obrátila, zítra se otevírají restaurace (sice s určitým omezením ale na tu bídu co byla...)tak snad všechno dobře dopadne. 🙏🙂 Držím všem palce a přeji hodně štěstí! 🍀🍾
Odpovědět
@holka2106 @jonasel Jak pisete holky oni to meni ze dne na den a hlavne jsem vykoukala ze pocasi treba na googlu ukazeje jibak nez na seznamu a co mam apku v mobilu tak taky jinak 😉 Zacnu panikarit az tak ve ctvrtek kdyz to bude ukazovat déšť. Mate obrady venku? My teda ve vnitr na zamecku, protoze venkovni uz byli obsazeny 😉
Odpovědět
Profilova fotka
@maculinka13 my právě máme venku 😁
Odpovědět
V klidu holky, nám už to změnili na bouřky.😁🙈 No, počkáme. My to máme na radnici ale chtěli jsme fotky i v parku. No co, buď budou nebo ne.
Odpovědět
@holka2106 beru to stejne, taky jsme chteli fotky v parku ale hlavne ze se vezmeme to ni pocasi neprekazi 🙂
Odpovědět
@jonasel tak treba to klapne 😉 ale i v desti to bude romantika 😉
Odpovědět
@sedmiteckas a co ty? Nějak nepíšeš.
Odpovědět
@holka2106 ahoj, jsem tady 🙂 já bych i uvítala, kdyby nebylo těch 30 stupňů jako teď o víkendu 🙂)) prostě nějakých hezkých 24 stupňů, větřík pofukuje... Svatbu máme na radnici a pak v restauračce s krytou zahrádkou....
Odpovědět
@sedmiteckas to určitě nebude. I když... My to máme úplně stejně. Taky radnice a restaurace. Bude nás oddávat moc milá paní.
Odpovědět
@jonasel máte to venku pod střechou nebo bez?
Odpovědět
Profilova fotka
@holka2106 Bez střechy 😬 😄 no uvidíme, jak to bude vypadat ve středu, kdyžtak Kuba pojede půjčit pártystan. Jinak mám jiný a větší problém a to, že mi nepřišly krámy, takže to vypadá, že je budu mít na svatbu 😒
Odpovědět
@jonasel ony přišly ke mě.😄 Neee, já je měla dostat taky a ráno přišly
Odpovědět
@jonasel tak to me uz dneska odesly 😉 tak nemas zadelany na prcka 😄 😄 Prosimte ber me s humorem joo 😄
Odpovědět
Článek se načítá
Jinak holky Brno hlasi ma sobotu polojasno 22 stupnu a od 17ti hod. Dest, tak to uz by me nevadilo 😉
Odpovědět
Profilova fotka
@holka2106 @maculinka 13 no na prcka zaděláno určitě nemáme 😄 tohle si jistí můj nastávající. Uvidíme no, kdyžtak to budu muset přežít s krví, ale bude to naprd. Hlídat čas, abych měnila tampóny, navíc mi bývá dost blbě.... no uvidíme
Odpovědět
Profilova fotka
@holka2106 @maculinka13 holky sláva, dostala jsem to. A mívám to vždycky 5 dní, z toho ten poslední už fakt skoro nic, takže svatba zachráněna 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Odpovědět
@holka2106 @jonasel no tak já jsem pro změnu v 7.týdnu a břicho mám nafouknuté jako v 5.mesici 😊😊😊 do šatů se ještě vejdu, ale je to prostě nepříjemné. Tím šly veškeré snahy ještě pár týdnů před svatbou se sebou něco udělat, do háje. Ale nevadí mi, že na fotkách nebudu 90-60-90. Hlavně ať jsme zdraví..
Odpovědět
@sedmiteckas jeee,moc gratuluju 😊🤗 Já byla u obou těhotenství na začátku taky strašně nafouklá. A v tom druhým možná i víc.
Odpovědět
@holka2106 já v prvním ne,ale tohle druhé je masakr🙂))
Odpovědět
@sedmiteckas Je gratuluji, to je krasny 😉 tehotenstvi si uzivej a nafouknuti neres. Je pravda ze s nevolnostmi a pak bolestma zad a nateklyma nohama je to des, ale za me je to krasny obdobi zivota, kdy jakmile zacnes citit pohyby miminka nic ti ty pocity nevynahradi 😉 preji hodne zdravicka tobe i miminku.
Odpovědět
@jonasel tak super, to ti to krasne vyjde 😉
Odpovědět
@maculinka13 @holka2106 děkuju moc 🙂 no nafouklá jsem hodně i proto, že prostě teď zadržuju víc plyny (nechci být nechutná, omlouvám se). Musím si zítra zkusit koupit Espumisan, to prý můžu.
Odpovědět
@sedmiteckas měla jsem stejný problém.Kup si ho, pomůže ti.😉
Odpovědět
@holka2106 snad... Já s tím teda mám problém i jako netěhotné někdy. Natož v těhu.
Odpovědět
Hoolkyy pomoc, Svatebni dary, ci obalky... Budete na svatbe rozbalovat pripadne cist ty prani? Porad nevim jestli je to vhodny? Aby vsichni videli co jsme od koho dostali, nebo naopak zase aby se nekoho nedotklo ze zrovna ten jeho dar jsme nerozbalili... Takze jak? 😄
Odpovědět
@maculinka13 obálky. Ví to všichni. Vím o jednom daru co dostaneme od kamarádů a určitě ho tam rozbalíme. Jestli dostaneme nějaké přání nevím a pokud ano tak číst je rozhodně nebudeme. To mi vždycky přišlo takový divný a nikdy jsem to nepochopila.
Odpovědět
@holka2106 zee taky jsem si říkala ze cist je tamje blby, ale babi me rikala ze u nich na svatbe se to delalo a ze je to zvykem.. My si teda o obalky nerikali, dvoji kamaradi se ptali co nam maji dat, ale s diky jsme řekli ze staci kdyz prijdou takze jsem zvedava co z toho bude. Obalku vim ze dostanem od moji pulky rodiny ti na věcný dary nejsou z pritelove strany nevím a kamaradi jsou vtipalci takze cekam panvicku nebo sadu hrncu 😄 😄
Odpovědět
@maculinka13 nee já pořídila takovou truhlici a tam se bude vše házet. Vím, že na svatbách co jsem dřív byla, ale myslím ty, co se konaly už dávno, se četly přání, ale řekla bych, že teď se už od toho upouští.
Odpovědět
Můžu se holky zeptat, jestli vám přijdou všichni, co jste pozvali? Mě teda osobně mrzí, když mi někdo řekne - no, my se přijdeme jenom ukázat kolem 9.vecer....proste mám pocit, že někteří lidi jsou nevím, pohodlní, nezajistí si hlídání, ani když ví o pozvání dva měsíce dopředu.
Odpovědět
@sedmiteckas hele neprijdou uz to vim a muzu ti nebo vam vsem rict ze je par lidi co me sakra primo nas*ali.. Ale prdim na ne. Treba mi jeden rekl ze by mozna prisel az na raut ze na obradu nyt nemusi... O to vic to boli kdyz je to rodina ikdyz vim ze povahove mi tp k tomu dotycnnemu sedi...
Odpovědět
@sedmiteckas jo měli by přijít všichni ale bude nás o dva míň protože se ty páry rozešli takže holky přijdou samy( jsou z moji rodiny). Nic dramatickýho.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?