Nevěsty ČERVEN 2021

Zobraz úvodní příspěvek
Ahoj holky. Tak zítra máme poslední květnový den a začíná náš měsíc. 🤗 Pojďme si to čekání na náš den D zkrátit.🙂 Kdo má svatbu příští víkend? Nás to čeká až poslední sobotu ale už začínám být pěkně nervózní. Ještě dořešit a dokoupit pár maličkostí a je hotovo. Hlavně ať se oteplí,tohle je děs.🙄 PS:Vím že už tady skupiny na toto téma jsou ale to se přece jenom víc týkalo řešení Covidu. Naštěstí se karta obrátila, zítra se otevírají restaurace (sice s určitým omezením ale na tu bídu co byla...)tak snad všechno dobře dopadne. 🙏🙂 Držím všem palce a přeji hodně štěstí! 🍀🍾
Odpovědět
@holka2106 muj taky asi neni uplne rad stredem pozornosti ja taky nee ale uz to jednou zazil a mel svatbu veůlkou o 100 lidech a tak asi nejak vi o co pujde, docela dobry je to ze nas oddava priteluv znamej ktereho ja teda znam je malicko ale bude to trochu odlechceny 🙂 doufam 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
@maculinka13 Nojo, oni to ty chlapi mají jinak 😄 ten můj bude nervózní až tu příští sobotu a to u toho nebudu, protože mě uvidí až u oltáře 😄
Odpovědět
@jonasel Tak to bude hezky jak budete netrpelivy a zvedavy jeden na druheho 🙂 My jedem vsichni spolu z domu, saty mi dokonce myslím bude snerovat budouci manzilek 😄
Odpovědět
Profilova fotka
@maculinka13 On si to vymyslel sám, že mě chce vidět až u oltáře, takže i příjezd bude rafinovaný a svědkyně ho bude nahánět dolů, abych rychle utekla nahoru a viděl mě až fakt při obřadu 😄 no bude to sranda určitě 😄
Odpovědět
To je roztomily 😉 no my s detma uz te rafinovanosti moc nenadelame 😉 ale to nevadi stejne se tesim 😉
Odpovědět
Holky vite co me zajima, ja posledni dobou porad premyslim jak se budu stydet v tech satech a se zavojem... Je to proste neco extra a rikam si jak na me budou vsichni koukat... Nevim jestli mi to bude prijemnyy 😄 teda vim ze spis nebude 😄 mate to taky tak?
Odpovědět
Profilova fotka
@maculinka13 Jó, taky to tak budu mít a já se navíc strašně červenám, takže z toho mám taky hrůzu, že najednou budu středem pozornosti a ty desítky lidí budou zírat jen na mě. A ještě budu mít strach, abych u toho třeba nezakopla, nebo tak něco 😄 😄
Odpovědět
@jonasel no prave, cervenam se taky tak spoliham na make up 😄 a taky se budu zaobirat tim jestli tolik cuci protoze mi to fakt slusi nebo protoze to neni zas tak dokonaly.... Me asi caknee z te svatby 😄 si asi zacnu prat aby malej porad neco potreboval a ja nemela cas premyslet o tom zda se libim nebo ne :- D 😄
Odpovědět
Profilova fotka
@maculinka13 Myslíš, že přes make-up to nebude vidět? Já právě nevím 😄 😄 😄
Odpovědět
@jonasel tak doufam, ze ne tolik 😉 ale zkusenost s tim vlastne nemám 😉
Odpovědět
Profilova fotka
@maculinka13 Já taky právě ne 😄
Odpovědět
Já to nám úplně stejně. Já ani nevím jak se tvářit abych nevypadala jako.....😄🙈 Máš pravdu,s dětmi už ta rafinovanost moc nejde. 😂 Já budu ráda když nás zvládnou v klidu oddat.🤦😄Jo,to bude ještě prča.Ale co, nějak to dopadne.😉
Odpovědět
Článek se načítá
@jana17721 no jo ale my jdeme spolu. 🙂
Odpovědět
@holka2106 taky jdeme spolu 😄 to je gol 😄 uz si prijdu jak kdyby jsme byli jedna pod dvouma prezdivkama 😄 Nee to samozrejme prehanim 😉
Odpovědět
@maculinka13 😄😄😄😄
Odpovědět
@holka2106 hele a holky pujdou s vama za ruce nebo pred vama jako druzicky? Ja porad resim co s detma budeme tam mit pritelovi holky 15let a 11let a nasi dcerku 7let a syna 4roky nevim "kam s nimi" 😄 Rikam si ze nejstarsi by mohla jit s klukem uplne ve predu a za nima holky 11 a 7 a nakonec my, ale myslim teda az budou vsichni ostatni ve vnitr a zacnou hrat ten prichod klasickej pro nevestu.... Ale nevim mno 😞
Odpovědět
@maculinka13 😂🙈 hele,v plánu to je ale nejsem takovej optimista. Mladší to určitě sabotuje. 🙆 Chtěla jsem aby se chytly za ruku a šly ale to neklapne. Počítám s tím že mladší bude u mě v náručí. Říkám,bude to prdel.😄
Odpovědět
@holka2106 no vidis abych ve finale malyho tak netahla v rukách on ldyz se sekne mehne s nim nikdo 😉 no tak uvidime nastesri jsme posledni obrad tak se muzem zdrzet 😄
Odpovědět
Profilova fotka
@maculinka13 My jsme taky poslední svatba. V kolik to máte? My 13:30 🙂
Odpovědět
@maculinka13 po nás jedou ještě na nějaký hotel oddávat ale tuším že až na 13h.My to máme 10:30.
Odpovědět
@jonasel @holka2106 My to mame ve 14.30hod. Proto jsme neresili ani ten klasickej obed 😉
Odpovědět
Profilova fotka
@maculinka13 My taky nebudeme mít klasicky oběd. Bude jen polévka, protože babička chce vidět, jak se krmíme 😄
Odpovědět
@jonasel 😄 moje mamka taky rikala aspon polivku kvuli krmeni, ale neproslo ji to 😉 to uz by te pozornosti bylo presprilis 😄
Odpovědět
Teda holky já doufám že příští týden nebudeme mít na svatbu takový horko. To je děs. Já bych asi chcípla a o přítelovi ani nemluvím. Ten se toho děsí už teď. Jinak já už v tuto dobu budu vdaná paní.🙈
Odpovědět
Profilova fotka
@holka2106 no já taky doufám, mně bylo na chcípnutí už dopoledne 😁😁😁
Odpovědět
@holka2106 @jonasel Juju souhlasim s vama holky, zrovna dneska v autě jsem o tom rikala priteli ze dneska v tom vedru bych se vdavat nechtela 😉 me bude stacit jasno 23stupnu a ne moc vetrno 😄
Odpovědět
Co se dívám na počasí tak u nás by mělo být příští sobotu krásně a 24 stupňů. Takže dobrý. Pokud teda nekecají.
Odpovědět
@holka2106 Tak jsem koukala a u nas to vypada ze bude celej den prset 😢
Odpovědět
@maculinka13 fakt? 😔To mě mrzí. Snad to nebude pravda. Oni to pořád mění. U nás může být nakonec taky škaredě.
Odpovědět
Profilova fotka
@maculinka13 tak u nás to zatím ukazuje 23 stupňů, a spadnout max. 0,3 mm srážek. Takže zatím to vypadá dobře, ale oni to mění ze dne na den kolikrát
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?