Ahoj holky.
Tak zítra máme poslední květnový den a začíná náš měsíc. 🤗 Pojďme si to čekání na náš den D zkrátit.🙂
Kdo má svatbu příští víkend?
Nás to čeká až poslední sobotu ale už začínám být pěkně nervózní. Ještě dořešit a dokoupit pár maličkostí a je hotovo.
Hlavně ať se oteplí,tohle je děs.🙄
PS:Vím že už tady skupiny na toto téma jsou ale to se přece jenom víc týkalo řešení Covidu. Naštěstí se karta obrátila, zítra se otevírají restaurace (sice s určitým omezením ale na tu bídu co byla...)tak snad všechno dobře dopadne. 🙏🙂 Držím všem palce a přeji hodně štěstí! 🍀🍾
@holka2106 muj taky asi neni uplne rad stredem pozornosti ja taky nee ale uz to jednou zazil a mel svatbu veůlkou o 100 lidech a tak asi nejak vi o co pujde, docela dobry je to ze nas oddava priteluv znamej ktereho ja teda znam je malicko ale bude to trochu odlechceny 🙂 doufam 🙂
@jonasel
Tak to bude hezky jak budete netrpelivy a zvedavy jeden na druheho 🙂
My jedem vsichni spolu z domu, saty mi dokonce myslím bude snerovat budouci manzilek 😄
@maculinka13 On si to vymyslel sám, že mě chce vidět až u oltáře, takže i příjezd bude rafinovaný a svědkyně ho bude nahánět dolů, abych rychle utekla nahoru a viděl mě až fakt při obřadu 😄 no bude to sranda určitě 😄
Holky vite co me zajima, ja posledni dobou porad premyslim jak se budu stydet v tech satech a se zavojem... Je to proste neco extra a rikam si jak na me budou vsichni koukat... Nevim jestli mi to bude prijemnyy 😄 teda vim ze spis nebude 😄 mate to taky tak?
@maculinka13 Jó, taky to tak budu mít a já se navíc strašně červenám, takže z toho mám taky hrůzu, že najednou budu středem pozornosti a ty desítky lidí budou zírat jen na mě. A ještě budu mít strach, abych u toho třeba nezakopla, nebo tak něco 😄 😄
@jonasel no prave, cervenam se taky tak spoliham na make up 😄 a taky se budu zaobirat tim jestli tolik cuci protoze mi to fakt slusi nebo protoze to neni zas tak dokonaly.... Me asi caknee z te svatby 😄 si asi zacnu prat aby malej porad neco potreboval a ja nemela cas premyslet o tom zda se libim nebo ne :- D 😄
Já to nám úplně stejně. Já ani nevím jak se tvářit abych nevypadala jako.....😄🙈
Máš pravdu,s dětmi už ta rafinovanost moc nejde. 😂 Já budu ráda když nás zvládnou v klidu oddat.🤦😄Jo,to bude ještě prča.Ale co, nějak to dopadne.😉
@holka2106 hele a holky pujdou s vama za ruce nebo pred vama jako druzicky? Ja porad resim co s detma budeme tam mit pritelovi holky 15let a 11let a nasi dcerku 7let a syna 4roky nevim "kam s nimi" 😄
Rikam si ze nejstarsi by mohla jit s klukem uplne ve predu a za nima holky 11 a 7 a nakonec my, ale myslim teda az budou vsichni ostatni ve vnitr a zacnou hrat ten prichod klasickej pro nevestu.... Ale nevim mno 😞
@maculinka13 😂🙈 hele,v plánu to je ale nejsem takovej optimista. Mladší to určitě sabotuje. 🙆 Chtěla jsem aby se chytly za ruku a šly ale to neklapne. Počítám s tím že mladší bude u mě v náručí. Říkám,bude to prdel.😄
@holka2106 no vidis abych ve finale malyho tak netahla v rukách on ldyz se sekne mehne s nim nikdo 😉 no tak uvidime nastesri jsme posledni obrad tak se muzem zdrzet 😄
Teda holky já doufám že příští týden nebudeme mít na svatbu takový horko. To je děs. Já bych asi chcípla a o přítelovi ani nemluvím. Ten se toho děsí už teď.
Jinak já už v tuto dobu budu vdaná paní.🙈
@holka2106@jonasel
Juju souhlasim s vama holky, zrovna dneska v autě jsem o tom rikala priteli ze dneska v tom vedru bych se vdavat nechtela 😉 me bude stacit jasno 23stupnu a ne moc vetrno 😄