Máte doporučení k obřadu a venkovní hostině u Mělníka?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahoj, poradil byste mi prosim nekdo, vdavat bych se chtela nekde kolem Melnika,ale nejak se mi nedari vyhledat zajimava mista pro obrad. Hostinu bych si pak predstavovala spise venkovni (klasicky obed + grilovani a zabava na zahrade.) Nemate nejaka doporuceni? Diky moc. Leka
Odpovědět
Profilova fotka
blue: fotky jsou úžasný, děsně moc ti to sluší!! Kam se hrabou ty fotky ze zkoušek, tohle je fakt bomba!! Ani se nedivím, že ženich brečel ;-)
Odpovědět
blue: nádhera!!!!!!!!!!!!! a fotky v dešti nemají chybu... strašně Ti to slušelo... x-) Těším se na další fotky, paní Williams. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
holky moc vam dekuji :-) x-) jste zlaticka :-)
Odpovědět
Blue, moc jsem na Tebe celý den myslela a jsem ráda, že i přes nepřízeň počasí byla svatba nádherná. Napiš, co taťka? A jak se líbilo Angličanům na české svatbě a jak jim chutnalo?
Odpovědět
Profilova fotka
ahoooooj vojtesko! Dekuju za prani. Den nam vysel vyborne, tatka se choval uplne vzorne!!! :-. :-N par dne pred svatbou jsem doma rekla, ze bych rada, aby se aspon ten jeden den kvuli me chovali slusne a tak to bylo. Jsem strasne rada x-) Anglicanum se tu naramne libilo, moc jim chutnalo, vsem i detem :-) Vyborne se bavili, vetsina svatebcanu se snazila mluvit anglicky a nasi anglicani byly moc fajn, manzeluv bracha zas porad rikal : dobry! :-) Byla hrozna sranda, plno lidi zpivalo karaoke, ostatni tleskali do rytmu a tancili, zpivali se anglicke i ceske pisnicky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jeste jsem tam pridala jeden portret, nejak mi tam predtim nevlezl. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
blue, já nemám slov!!
Odpovědět
Profilova fotka
moje nejoblibenejsi je asi ta druha fotecka, manzelovi se nejvic libi ten muj portret x-) uz se tesim na dalsi fotky, budou asi za 2 tydny, doufam. Holky ted jsme si koupili prodlouzeny vikend v Rime, letime v patek 27 srpna :-) na 4 dny, uz se moc tesim :-N
Odpovědět
Profilova fotka
blue: krásný fotky, už je ta ochutnávka, nádherná je ta s těmi deštníky.-) moc ti to slušelo, a tvůj popis dne mě úplně dojal, měli jste to krásně romantické!
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, dneska je tu nejake ticho..tak kdo je dalsi na rade? Lucija a pak Kjaju?Nezapomela jsem na nekoho?
Odpovědět
Profilova fotka
já myslím, že ne.-)
Odpovědět
Profilova fotka
BlueJay: gratuluju. I z těch pár fotek je vidět, že jste si to užívali :) Užívejte i nadále. Co cimbál? co na ně říkali manželovi příbuzní? :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
blanche: cimbalka nakonec nebyla, chteli jsme je jen tak na hodinku, ale i tak byla cena 6tis, coz bylo trochu moc. Samozrejme chapu, ze kdyz uz se tam vsichni dporavi a postavi nastroje, tak je jim jedno zda hraji hodinu nebo tri..no ale bylo to vic, nez jsme pocitali..
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, tak mame dnes tydenni vyroci svatby :-D a zase prsi co? Teda aspon to mamka rikala rano do telefonu.. jeste jsem chtela rict, ze jsem mela kytky z kvetinarstvi na namesti Karla IV na Melniku. Mela jsem myslim 9 ruzi v moji kytici a dvakrat 3 ruze v kyticich pro maminky a jednu korsaz pro zenicha, vyslo to na 1100kc, coz je slusna cena, jen ty ruze nebyly vylozene bile, meli malicko zelene okraje..Tatka je dovezl v den svatby v 8 rano, uz mi to bylo nejak jedno, nic se nedalo delat a zas tak zle to nevypadalo, jen to byly spis kremove, ne bile ruze..
Odpovědět
Profilova fotka
blue:krasna cena,a musim rict ze na foto vypadaly ruze bile,ja mela stejny problem a kvetinarka mi tvrdila ze ty ruze jsou bile a ze jine se sehnat nedaji,samozrejme je to blbost a za tyden po svatbe jsem mela narozky a dostala jsem od rodicu ciste bile ruze z toho sameho kvetinarstvi.
Odpovědět
Dobré ráno, co se týče bílých růži - já na své první svatbě šla tak daleko, že jsem je chtěla tak moc, že jsem si koupila umělé :-D na fotkách a videu a na dně skříně vypadají úžasně :-D Prostě jsem se nechtěla smířit s tím, že budou tak trochu do žluta, do zelena, do růžova. Čistě bílé růže pěstuje maminka na zahradě, ale já se nevdávala v sézoně a květinářství čistě bílé růže neměly. Připomíná mi to kytky od Starkla. Ten taky v časopise na fotkách mění barvy a pak vám namísto modré kytky, vyroste fialová. Tímto zdravím všechny nevěsty a vdané paní z Mělnicka a Anglicka a doufám, že mi to admini nesmažou, když píšu o kytkách ;-)
Odpovědět
blue: nádherný fotky x-) moc Ti to slušelo x-) Se nedivím, že ženich plakal, když Tě uviděl ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
fotonka: ahojky!! jeste aby te smazali, tady se preci muzem bavit o vsem :-) hanyz: dekuju x-) luci & Kjaju: holky tak jak vam jdou pripravy!? :-N makkis: kdepak jsi?Uz to mas taky za sebou? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Blue, No já jsem vytočená, v pátek a v sobotu jsme jezdili s koláčkama, všichni řešej kraviny a nikdo neřekne, jak se těší... co když bude pršet... a babky kolik je schodů na hostinu, jestli to vylezou... bývalá švagrová odmítá přijít kvůli bývalýmu manželovi, mají teď spolu tahanice, strejda neví, jestli bude mít dovolenou... takže jsem na prášky, člověk se snaží a pak je tak znechucenej... jako těším se, ale spíš na to, že to bude za mnou :-(
Odpovědět
Profilova fotka
foto: jj Starkl je dobrej.-) já vím, že jsou odrůdy bílých růží dozelena, dožluta atd. a přímo jsem na to upozorňovala, když jsme kytku objednávala. Teď jsem se dokonce dozvěděla, že prostě jen ten týden nebyly k sehnání čistě bílé (taky je pěstuju na zahrádce), každopádně přesvědčovat mě, že žlutozelená je bílá bylo od květinářky fakt vtipný.-)
Odpovědět
já jsem ve fázi kdy už nic neřešim ted mi zase dva lidi odřekli...ale nemůžou za to tedy...jeden je voják a je povolanej k povodním a drhej hald nedostane v práci volno...no nic...ted mi leží na poště balíček s organzou tak si pro ně musím skočit...a jestli nevyjde počasí tak mě asi šlehne... :-N
Odpovědět
Profilova fotka
lucija: my to meli stejny, 4 lidi nam nemohli dorazit kvuli nemoci, ale i tak to nakonec bylo super, jen ten tyden pred svatbou to cloveku prijde, ze na nej vse pada a nic se nedari, vid..
Odpovědět
katty: chápu to, takový zákon schválnosti. Jestliže ale kytka nevypadá podle představ, resp. objednávky, mělo by to květinářství být solidní a říct, že když nesehnali požadovaný odstín, sleví třeba pětikilo. Někomu to může přijít jako malichernost, ale většinou právě té nevěstě záleží na tom, aby jí to barevně vyšlo, když půl roku shání ubrousky, kravaty, svíčky a pak když se jde vyzvednout kytka, už je pozdě, už se jde na obřad a není nálada ani čas se s někým přít. Před lety bylo možné kytku leda tak usušit a to bych měla neměla bílé růže na památku. Nejhezčí usušené bývají růžové. Příště bych ráda investovala do usušení tuším že mrazem a zarámování profesionálně od firmy. Ne potmě v kůlně. Někdo to měl v albu. Doufám, že to nedělají jen na Mauriciu :-D
Odpovědět
Profilova fotka
foto: to zmrazování se dělá, mám pocit, že chtějí za větší kytku kolem 1500,- Holky všechno vám to vyjde.-) žádný strachy.. Jinak jsem včera zjistila, že kramelce byla na svatbě sestra mé velmi dobré kamarádky.-) no jak je ten svět malý :-D Povídáme si u vínka a kamarádka mi popisuje jak byla její sestra na moc hezké svatbě v liblicích až z toho vypadlo podle popisu, že to byla kramelka :-D
Odpovědět
Profilova fotka
blue: další krásné fotekčy, fakt ti to hrozně moc slušelo a dort vypadal úžasně! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
katty: dekuju, shanim fotky od kamaradu a rodiny :-) dort byl pekny macek ze? :-D jeste mam kus doma v lednici a jim ho kazdy den po veceri :-D uz se tesim na Kramelku jake to mela :-)
Odpovědět
katty: to jsi mne potěšila s tou cenou. Ráda bych konvalinky a jak bude kytka velká, zaleží na tom, kolik jich urvu mámě na zahradě nebo u nás v lese :-) blue: jak dlouho v mrazáku vydrží ? ;-) Četla jsem, že ikarkulka si ho tam nechala rok a měli ho k 1. výročí. To je tak romantický x-) Nám byl určitě vypli proud :-D
Odpovědět
Profilova fotka
foto: ja mam taky kus dortu u nasich v mrazaku, rekla bych se ten rok tam vydrzi ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
foto: tak to si myslím, že konvalinková kytička bude i levnější.-) jinak my si taky kousek zamrazily na první výročí.-)
Odpovědět
Likvidovala jsem v mrazáku loňský rybíz, když je letos čerstvý, skoro už po sklizni a objevila jsem kus dortu z dubna. No, nebylo to uplně luxusní, ale ke kafi to potěšilo :-N
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?