Ahoj, poradil byste mi prosim nekdo, vdavat bych se chtela nekde kolem Melnika,ale nejak se mi nedari vyhledat zajimava mista pro obrad. Hostinu bych si pak predstavovala spise venkovni (klasicky obed + grilovani a zabava na zahrade.) Nemate nejaka doporuceni? Diky moc.
Leka
holky nejak se nam pred svatbou nedari, zrusili nam 2 hoste kvuli nemoci..bratranek je tezce nemocny tak to chapeme.
jen jsme vcera nahodou prisli na to ze je v sobotu na melniku pred zamkem nejaky košt!! tak jsem volala na zamek tam rekli ze vse bude v pohode, ze nevesta bude moct projet.
jenze co svatebcani?Parkoviste na namesti je vzdy narvane i bez kostu..ach jo!
katty: jenze my to mame na zamku, tak nevim,jestli by nas nechali pred radnici.
chci se zeptat, jak je to s parkovanim na prasecaku?je to tam na parkovaci listek? neni to nahodou na povoleni pro rezidenty?
Blujay: at vam to vsechno dopadne! Prosim pak o referenci k dortum od pani Krupickove, budeme od ni mit zakusky. A taky z Jasmine, jestli byly saty v pohode. Dik.
kramelka, ať vám zítra vyjde váš velký den a těším se na fotky... ;-)
blue: už jste nějak vyřešili parkování? :-| Ale neboooj se, všechno dobře dopadne a v sobotu si to náležitě užij, držím palce a taktéž se těším na vyprávění a fotky... x-)
A už jste se dohodli kvůli OL? Co nehty, vydržely ty Tvoje? ;-)
kramelka: taky zitra drzim palce!! :-N
denda: tak nakonec jsem volala na mestky urad, pan Hukes byl super, pomohl a domluvil to pro nas s mestskou policii ohledne parkovani v Husove a i na namesti miru u radnice.. :-)
jsem strasne unavena, dnes jsme uklizeli, ted jdu jeste delat peeling a fake bake samoopalovaci..
nehty mam porad jeste vsechny! :-N
jé kramelka už je asi vyšňořená...nějak se sem pořádně nemůžu dostat...poslední dobou toho mám nějak moc :-( ale ať to dneska vyjde ;-)
a blue: Tobě zítra taky ať všechno vyjde na 1 s * ;-) Bohužel jsem zjistila, že manžel domluvil na zítra návštěvu, tak se k zámku na to, jak Ti to sekne, nepřijdu podívat :-S Ale budu se těšit na fotky :-)
kramelka, blue: holky i když vám nevyjde počasí nenechte se otrávit i tak to udete mít jistě moooc krásné držím pěstičky a tfuj tfuj... ;-)
já jsem včera byla na zkoušce líčení a dopadlo to super až na pusu kterou jsem měla moc výraznou na to nejsem zvyklá to bylo dobré, vydrželo to netknuté od 13:00 do cca 22:00 než jsem to odlíčila...a to mi ještě říkala že na svatbu mi tam přidá ještě nějakej gel proti lesknutí...pokaždém nanesení čehokoliv mi to fixovala nějakým sprejem a fakt to vydrželo...sem moc spokojená foto mám jediné a to v mobiul až bude chvilka dodám ;-)
tak jsem holky dnes byla na svatbě kamarádů v liblicích.-) pamatuju si dobře, že to má Kramelka tam?
blue, kramelka: držím palečky ať vám ten váš den vyjde ;-)
Blue... :-( moc držím pěsti... všechno dobře dopadne, Havlíčková určitě dorazila a počasí neovlivníš... ale jak říká lucija PRŠÍ VÁM ŠTĚSTÍ... ;-) Viděla jsem fotky když pršelo a měli své kouzlo, tak si to hlavně užívej a budeme čekat na podrobné vyprávění...
jj, holky...kramelka to měla v Liblicích a fotila jí pí Borlová, také se těším na fotky a vyprávění. 8-)
blue: už jsi určitě nalíčená a natěšená, přesně jak píše denda fotky z deště jsou úžasný a co se týká počasí na svatbu, tak budete mít aspoň příjemnou teplotu a ten déšť taky nakonec ničemu nevadí, známým včera lilo celý den a byla to krásná svatbička.-)držím palečky a hlavně si ten svůj den krásně užij, je jen váš a nenech si ho ničím zkazit, vždyť vám od rána napršelo moře štěstíčka.-)
tak jsem čekala na blue u zámku, ale zima mi vlezla za nehty a vzdala jsem to... navíc nevím, jestli nakonec neměla ten utajený příchod.. svatebčani chodili, ale blue ne a ne přijít... tak aspoň ty fotky...
a byla jsem se podívat na špičku, kde máme mít svatbu a ještě metr a je zatopeno :-S
Ahojky, tak jsem zpět - a jsem trochu v šoku, co to počasí zase vyvádí. V Chorvatsku bylo luxusně, celý týden sluníčko a teplota moře kolem 26 :-) Klídek, pohodička, relax - klidně bych tam vydržela dalších 14 dní.
Luci: neboj, teď zase snad bude chvilku slunečno a vaše svatební místečko bude uchráněno!
Blue, kram: věřím, že i přes ten déšť jste si svatební den náležitě užily, pršelo vám štěstí! Už se těším na fotky a reportáže :-D
mrsblack, ono to nějak dopadne, už jsem koukala na bílý holinky :-D
jo a včera jsem si našla, že Y je taky samohláska, takže se zítra jdu hádat s matrikářkou o jménu :-D
ahoj holky!! tak jsem taky uz vdana pani! To je krasny pocit x-) x-) jsem stastna jak blecha!
Sice nam cely den prselo a temer nic nebylo tak jak jsme planovali :-( ,ale i tak to vyslo paradne :-N
Kvuli desti a vysoke vode jsme nemeli projizdku lodi po obede, zadne posedavani v altanku v Marine..
Ale obrad na zamku byl uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzasny!!!!! Byla to fakt nadhera, skoro vsichni slzeli..
Hlavne teda zenich, ted bulel, kdyz me ten den videl poprve prichazet k oltari x-) x-)
Na zamku se o vsechno suprove postarali, fakt jsme byli vsichni nadseni :-)
Se Zuzkou jsme se tam po obrade fotili asi 45minut..kvuli hnusnemu pocasi mame holt jen fotky zevnitr na zamku..
Tak budu bez -ová!!! sice teda mě přítel překvapil,, když jsme stáli před okénkem čekala jsem na formulář a on mi říká, buď jako máma s -ová... tak jsem otevřela pusu, vůbec jsem nevěděla, co mám dělat, měsíc tady řeším, jestli to půjde nebo ne a on mi na poslední chvíli tohle... ale napsala jsem to bez -ová... prostě nechci být Yová.... fakt mě tím rozhodil... no taky jsme řešili tu špičku, je to dokonale zatopený, takže fakt nevím, co budeme dělat. Snad ta voda opadne a bude to dobrý....
jinak holky jsem ráda, že Vám to vyšlo a těším se na fotky :-D