Ahoj, poradil byste mi prosim nekdo, vdavat bych se chtela nekde kolem Melnika,ale nejak se mi nedari vyhledat zajimava mista pro obrad. Hostinu bych si pak predstavovala spise venkovni (klasicky obed + grilovani a zabava na zahrade.) Nemate nejaka doporuceni? Diky moc.
Leka
blue: přemýšlela jsem proč to tak je. Kdybys mě viděla jak sedim v chatě, čumím na totálně mokrou terasu, z které crčí voda, vykládám si pasiáns a vždy, když mi vyjde (má se něco přát) jsem si přála, aby vám přestalo pršet. Uvažovala jsem také o Marině, prostředí je nádherné, lákavá je ta vyjížďka lodí, ale nás bude hodně málo. Jak už ti děvčata psala, ber to tak, že vám pršelo štěstí a že počasí neporučíš. Moc se těším na zbytek fotek od Zuzky. :-)
ahoj nevestinky a mlade pani!!! Hlasim se opet po dlouhe dobe x-) ... Jsem dosti na nervy, pac mam pocit, ze vubec nic nezvladam...ufff
Bluejay, moooc gratuluju!!! Meli jste nadhernou svatbu a ohromne se ti to sluselo, opravdu, klobouk dolu =-) ;-) ... Koukam, ze jste byli v Marine spokojeni. Ja uz se snad taky konecne prestanu bat, ze to nevyjde. No, pocasi podle vseho taky nebude nic moc a tak se necham inspirovat a nachystam nejake balicky pro deticky, aby se zabavily :-)
Nastesti se uz konecne vejdu do satu, sundala jsem 10 kilek, ale byla to prace... To vite, ze se na hostine konecne radne najim :-D
Kjajule, jak ty jsi na tom s nerviky? ;-)
jeste bych mela prosbicku. Uz tyden marne shanit MP3 Motiv Panny od Petra Hapky :-( Sim, nemate nektera link na stazeni ;-), pisnete mi do IP? Byla bych neskutecne vdecna ;-)
fotonka: jsi hodna ze sis na nas v tom destli vzpomela :-)
dituu: ahooj! Neboj pocasi vam vyjde, pry se do Cech vraci tropy :-N ;-) Jsi sikula, 10kg je super! Ja se taky tesila jak se pri hostine najim,ale nejak to moc neslo, jedla jsem to jo, ale zadny prejidani se nekonalo, to az den dva po svatbe a ted nemuzu prestat :-D
V Marine me potesilo,ze mi to nazdobili presne jak jsem chtela, to bylo super..Byl tam fajn kuchar Jirka, ktery mi ferove rekl, ze jsem treba objednala zbytecne moc gulase, a ze ho delat nebude, pac by se nesnedl a zbytecne bysme vyhazovali penize a tak.. to jsem fakt ocenila..
ale zenich byl nastvany na obsluhu na salu(jsou to cisnici pouze na akce, ne stali zamestanci)protoze si asi 3krat objednal pivo, trochu upil, sel si zatancit jednu pisnicku a oni mu to skoro plne pivo odnesli a vylili..musela jsem za nima jit a rict at to nedelaji.. :-| ale jinak tam byly vsichni vazne moc fajn :-)
bluejay, takze kuchar Jirka, to si budu pamatovat ;-) . Musim se te optat na svickovou. Kdyz jsme byli platit zalohu, meli jsme "stesti na pani majitelovou" a ta nam neprimo rekla, ze svickovou neumeji delat a trochu ji uteklo, ze ji delaji ze zadniho =-) . Tak tady porad spekulujeme, zda si radeji nevybrat tu kachnu, ci vepro-zelo.
Jaky byl kanci gulas? ;-) Myslim, jak chutnal pri snidani? :-N
Jinak tropy prijdou, ale skonci ve stredu a pak studena fronta. Snad vyjde alespon ta lod ....
dituu: toho Hapku si stáhni ze zdejšího beremese hudebního mailu - tam jsem si ho stáhla taky (a je to fakt nádherný). email je hudbasvatba@seznam.cz, heslo beremese. Je tam toho spousta, stačí si to projít.
10 kilo dole, to seš fakt hvězda!! Máš asi silnou vůli ;-)
dituu: u nas mela vetsina ceskych hostu svickovou, a musim rict, ze jsem docela litovala, nebyla nic moc, byly tam 4 knedliky ale ne dost omacky.Kdybych delala svatbu znova, tak ji urcite vynecham a objednam tu veprovo-kureci rolku se stouchanyma bramborama. Meli jsme ji jako jednu z moznosti a kdyz to prinesli tak to fakt vypadalo suprove! pak jsme meli pro deti a svagrovou kureci rizky s americkyma bramborama a to taky bylo moc pekne..takze i kdyz jsem chtela klasiku, tak svickova fakt nebyla nic moc..
blue, dituu: já třeba svíčkovou miluju, a když jsme o tom takhle mluvili s lidmi z rodiny tak každý byl pro klasiku. Nakonec jsme dali panenku s dvěma druhy brambor a měla ohromný úspěch. A co třeba si to jídlo tam nechat přímo udělat na zkoušku? My to tak tedy udělali a jsem ráda, že jsem věděla do čeho jdu ;-)
Ahoj holky, ja sice nejsem z Melniku ani jeho okoli, ale o v nedeli jsem se tam toulala a nevim kde jinde se zeptat. Nahodou jsme zamirili i do vesnicky Hořín a prohlizeli si zdejsi opusteny zamek. Co vim tak patri Lobkowitzum. Nemate nektera o nem i nejake jine zpravy? Treba jestli se planuje nejaka oprava a pod.? Je to neco tak nadhernyho ze by byla silena skoda to nechat spadnout....a ten park to je taky dobra dzungle.... diky moc za kazdy info. moc se mi tam totiz libilo!
selmice: pokud vím tak patří Lobkowitzum ,ale plánují se jen nutné opravy, bohužel žádná vetší rekonstrukce nebude, zámek udržují jelikož je to jejich jedno z původních sídel ,ale nejsou peníze na opravy je možné nechat se oddat třeba v zahradě po domluve ale jinak není veřejnosti bohužel otevřen...:-( Je opravdu nádherný, je to škoda...
dittu: už jsem trochu nervozní a třeba o klidném spánku si mužu nechat snít... :-(
selmice: podivej se na tyto stranky, Lobkowicz ma velke plany na opravu tohoto krasneho arealu, doufam,ze to uskutecni protoze projekt vypada uzasne:
http://www.royalmelnikpark.com/
jj plány jsou , ale loni Lobkowtz prodal pár cenných obrazů aby měl na nutné opravy střechy apod...zatím peníze na rozsáhlou rekonstrukci myslím nejsou...:-(
no pokud by se to podařilo bylo by to úžasné, ale to je asi daleká budoucnost, dost často jezdíme přes hořín na kole, a už jsem se na ně ptala manžela kvůli svatbě, kdybych věděla, že tam v zahradě oddávají asi bych neváhala.-)
kjaju: už to máš za pár viď?.-) ale měla bys mít nádherně ne?
jj ž to mám za cvilku no nad se to arílové počasí nějak vyvrbí...
přítel si dělal legraci , že jsme měli na oznámení napsat "konání pouze za příznivého počasí" :-D
selmice: zahrada je veřejnosti přístupná, ale jestli jsi tam byla a je tam džungle, tak by tam asi venkovní obřad udělat nešel :-| Víš jako aspoň se vzít tam a mít zámek v pozadí ;-)
Lobkowizové ten obřad v zahradě nabízejí takže asi kdyby měl někdo zájem aspon tu trávu by řeba posekali... :-)
Zahrada přístupná je ,ale já sem vždycky byla zvědavá co je uvnitř a to bohužel přístupné není...jednou jsme zkoušeli ukecat ty lidi co tam bydlí a staraji se asi o to ale bohužel...:-(
Hm, selmice už svatbu měla, tak to jsem ji moc neporadila :-D
Zaměstnavatel zařadil beremko mezi sociální sítě, takže mám už přes den utrum :-S
Doufám, že aspoň vyjde od zítřka to zlepšení počasí, přeji vám hezky prožitý víkend 8-)
lucija: držím na zítřek palce, ať vám to všechno vyjde podle představ a plánů!! Vypadá to, že počasí nakonec bude dobré. Hezky si to užij a žádné zbytečné nervy!! ;-) Jo, a ty šaty si taky užij, co nejdéle to půjde :-D
fotonka: clovece tak si najdi novou praci :-D nam taky byvaly zamestnavatel omezil uziti internetu. Ted mam novou praci a tam jsou uplne v poho :-D
lucija: myslim na tebe, at se vam zitrek vydari tak jak sis vysnila!!!! :-N :-) Posledni vecer jako svobodna slecna :-N
holky jak to vubec vypada na spicce na soutoku?kdyz jsme tam koukali z vyhlidky pred tydnem tak to bylo napul zaplavene :-| ukazovala jsem to nasim anglicanum a povidala jim o Luciji,ze tam bude mit svatbu..snad voda ustoupila!
díky holky, je to tam připravený, už se tším, žádná voda tam není, cesty jsou vysypaný pilinama :-D teď jsme si šly s holkama lehnout, byli jsme společně s chlapama na večeři a teď jsme u nás :-) nějak mi nejde usnout... :-D
luci: týjo, takovejch hodin a ty si ještě vzhůru :-D Dneska je nádherně, na nebi ani mráček, nebude ani moc vedro, takže myslím, že máš svatbu v zatím nejhezčí srpnový den!!