Máte doporučení k obřadu a venkovní hostině u Mělníka?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahoj, poradil byste mi prosim nekdo, vdavat bych se chtela nekde kolem Melnika,ale nejak se mi nedari vyhledat zajimava mista pro obrad. Hostinu bych si pak predstavovala spise venkovni (klasicky obed + grilovani a zabava na zahrade.) Nemate nejaka doporuceni? Diky moc. Leka
Odpovědět
Profilova fotka
kjaju: neděs se, všechno to zvládneš na jedničku.-) a nechci být cynik, ale svatba není moc o ženichovi a nevěstě, ale o těch ostatních-je to prostě jen "šaráda" pro příbuzné a tím nechci říct, že to není krásná šaráda.-)ale kdybych si chtěla užít opravdu svatební den jen pro sebe a manžela resp. ženicha tak se vezmeme jen se svědky ;-)
Odpovědět
katty: já jsem to myslela spíš ve smyslu že si nikdo moc neuvědomuje že tam jsou všichni jen kvuli tem dvoum , že to není žádná věřejná párty kde se najedí a napijou... :-p asi sem naivní když si tohle myslim co... :-D
Odpovědět
Holky, lidi jsou prostě pořád nespokojený a stejně se jim pořád nebude něco líbit. My pozvali jen velice úzkou rodinu...rodiče a sourozence + naši svědkové. A všechny tetičky a další kecalové měli smůlu...a jak mě teď s manželem pomlouvají...ale víte co? Je mi to fuk...jestli mi to řeknou do očí, tak je pošlu někam, že to bylo moje rozhodnutí a když to neumí respektovat, tak se nemusíme stýkat...beztak se vidíme tak na Vánoce a Velikonoce...ale drzost některých lidí nezná hranice. Každopádně si tím nenechte zkazit celou svatbu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak koukam, ze vsichni mame neco.. kjaju: jak rikas, malokomu dochazi ze tam jdou kvuli nam, ne my kvuli nim, je to nas den a oni by meli respektovat nase prani a bavit se s nami.. uplne se i bojim jet domu po tom co mi otec napsal.. ;-( ach jo, neodpustim mu ze mi tohle dela pred svatbou..
Odpovědět
blue: to je přesně ono kurna tohle mě rozčiluje ... jak ti muže napsat táta takovou sms pár dní před svatbou...to je na zabití!!!
Odpovědět
Profilova fotka
přesně, holky, není to o tom, co já chci a jak si to užiju, ale pořád, jak s těma babičkama a tetičkama, aby jim se to líbilo, aby oni byli spokojený a ne já... přítel mě v těch mých depresích moc nepodrží, on to tak nevnímá, prý to moc řeším... ale mě to opravdu nebaví řešit....
Odpovědět
s chlapama je to v tomhle hrozný přítel byl minulý týden hotovej jak si chudák musel domluvit sám zkoušku obleku...no strašná práce to holky byla...jak se chudák nadřel na tu svatbu... ]-( "a to vám povim jak ta schuzka co nám domluvila skorožena s restaurací kvůli rautu a já tam seděl jako pecka a čučel...to bylo náročný teda... neumíte si přestavit co dá práce sdět a kejvat... :-D " tak asi takhle nějak...to u nás ted funguje... 8-(
Odpovědět
Profilova fotka
vystavila jsem na web nase svatebni noviny: http://www.mrnousek.net/download/pebe.... vim ze tu porad nekdo schanel inspiraci..
Odpovědět
pebe nejde mi to otevřít... :-(
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.mrnousek.net/download/pebe... - to ta tecka na konci ;-)
Odpovědět
pebe: noviny super!!! fakt jsou výborný ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
dik. a dost se ujali. ja si toho pri tom frmolu ani nevsimla, ale na fotkach jsou lidi pristizeni, jak to cetli a dodatecne jsem zjistila, ze si je i brali domu :)
Odpovědět
Článek se načítá
je to je parada a koli jsi jich dělala pro kolik lidí? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
hosti cca 50 a novin cca 25-30 . tisknul to manzel a sam si nepamatoval kolikrat :-D
Odpovědět
jj tak to jo já jen abych zhruba věděla kolikrát to mám tisknout...a jak si to svazovala?
Odpovědět
Profilova fotka
pebe: vase noviny jsou bombasticky!! Ja uz jsem z novin upustila, uz na to nemam cas a byla by to otrava delat je dvoujazycne.. :-|
Odpovědět
blue: to se ti nedivim ve dvou jazycích byh to taky dělat nechtěla... :-p
Odpovědět
Profilova fotka
blue: ja s nima zacala, nez mi zacal nejvetsi fofr v praci. pak chybely jen ty bulvarni clanky a fotky. to byl srumec. delala jsem to v utery a ve stredu pred svatbou, ve ct se to tisklo a v patek uz se to vezlo na misto :D. Kjaju: jen jsme to sesili sesivackou. nebyl cas neco vymyslet a navic se mi nechtelo moc investovat. ani maslickou jsem to nezdobila ...
Odpovědět
pebecka: noviny skvělý ;-) My je nedělali...pro těch našich pár hostů to nemělo ani smysl a stejně bych nevěděla, co tam dát... blue: myslím, že na taťku působí přesvatbení stres a určitě se uklidní, akorát to teď musíš být Ty, kdo bude nad věcí, on si svatbu určitě ujít nenechá, ať teď říká cokoliv...jsi jeho dcera a to tatínkové prostě špatně snáší, že najednou už nebudeš jen jeho ;-) luci: no chlapi, co bysme od nich čekali...ale víš, co babičkám a tetičkám se to buď líbit bude nebo ne...na tom to tolik nezáleží...hlavní jsi Ty a Tvůj skoromanžel...abyste si to užili vy dva...a jestli pak bude někdo mít kecy? Kašli na ně a nekaž si svatbu... ;-)
Odpovědět
Ahoj holky, přidala jsem další foto... :-) admini zatím nic... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
tak jsme konecne dostali fotky, jsou perfektni. nechtelo se mi je zlouhave nahravat sem, tak prikladam odkaz: http://fajnofky.rajce.idnes.cz/
Odpovědět
Profilova fotka
pebe: nádhera, jsem unešená, krásné fotečky, opravdu úžasně Vám to slušelo, byla jsi krásná nevěsta, a měla jsi naprosto originální a krásnou kytičku-prostě vau ;-)
Odpovědět
denda, pebe: krásný fotečky...holky já cííí taky takový... :-) snad se zadaří.... :-)
Odpovědět
pebe: supeeer, moc krásné fotky... x-) Ty černobílé fotky jsou božííí... ;-) Slušelo Ti to... x-) kjaju: také budeš mít krásné... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky! tak jsem od soboty v Cechach a jeste jsem se poradne nezastavila!! Je to mazec! V nedeli jsme objeli Ikeu, Kiku a Mobelix a koupili rozkladaci pohovku a zbytek dne jsme stehovali. Vcera jsem si byla vyzkouset saty v Jasmine a predtim byly o dve cisla mensi a ted jsou skoro vetsi! :-o Taky jsme byly vcera domlouvat detaily v Marine. Dneska jsme byly zkouset akustiku s CD prehravacem na zamku Melnik a je to tam fajn,tak jsem rada.. Ted davam dohromady kosicky na vysluzku a za hodinu jedem vyzvednout snoubencovi rodice na letiste,odvezt je do apartmanu na malostranskym namesti a v osm zpet na letiste,vyzvednout svagra s rodinou atd... holky to je mazec!!!
Odpovědět
Profilova fotka
dekujeme. to mi to tak sluselo diky zenichovi ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
kjaju: koho mas jako fotografa?
Odpovědět
pebe : jednoho známého co fotil svatbu moj tete je moc šikovnej a fotí pěkně tak snad...uvivdíme... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
blue: žádný stresíky, užívej si ještě poslední dny svobody.-)a v sobotu má být krásně :-D ideální počasí :-p Jinak já jdu v pátek na svatbu známým do liblic na zámek a pak do zelčína, tak jsem docela zvědavá ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
kjaju: tak kdyz jsi videla fotky, vis jak foti a asi se ti i libily ne. to bude v pohode. ja jsem rada, ze jsem nakonec ke kamaradce jeste prizvala profika, protoze bych byla asi hodne nestastna... a za ty penize mi ta pamatka stala. Co vlastne ze svatby zustane? Nove jmeno, prstynky, vetsinou hezke vzpominky na pekny den a fotky.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?