Ahoj, poradil byste mi prosim nekdo, vdavat bych se chtela nekde kolem Melnika,ale nejak se mi nedari vyhledat zajimava mista pro obrad. Hostinu bych si pak predstavovala spise venkovni (klasicky obed + grilovani a zabava na zahrade.) Nemate nejaka doporuceni? Diky moc.
Leka
kjaju: neděs se, všechno to zvládneš na jedničku.-) a nechci být cynik, ale svatba není moc o ženichovi a nevěstě, ale o těch ostatních-je to prostě jen "šaráda" pro příbuzné a tím nechci říct, že to není krásná šaráda.-)ale kdybych si chtěla užít opravdu svatební den jen pro sebe a manžela resp. ženicha tak se vezmeme jen se svědky ;-)
katty: já jsem to myslela spíš ve smyslu že si nikdo moc neuvědomuje že tam jsou všichni jen kvuli tem dvoum , že to není žádná věřejná párty kde se najedí a napijou... :-p
asi sem naivní když si tohle myslim co... :-D
Holky, lidi jsou prostě pořád nespokojený a stejně se jim pořád nebude něco líbit. My pozvali jen velice úzkou rodinu...rodiče a sourozence + naši svědkové. A všechny tetičky a další kecalové měli smůlu...a jak mě teď s manželem pomlouvají...ale víte co? Je mi to fuk...jestli mi to řeknou do očí, tak je pošlu někam, že to bylo moje rozhodnutí a když to neumí respektovat, tak se nemusíme stýkat...beztak se vidíme tak na Vánoce a Velikonoce...ale drzost některých lidí nezná hranice. Každopádně si tím nenechte zkazit celou svatbu ;-)
tak koukam, ze vsichni mame neco..
kjaju: jak rikas, malokomu dochazi ze tam jdou kvuli nam, ne my kvuli nim, je to nas den a oni by meli respektovat nase prani a bavit se s nami..
uplne se i bojim jet domu po tom co mi otec napsal.. ;-( ach jo, neodpustim mu ze mi tohle dela pred svatbou..
přesně, holky, není to o tom, co já chci a jak si to užiju, ale pořád, jak s těma babičkama a tetičkama, aby jim se to líbilo, aby oni byli spokojený a ne já... přítel mě v těch mých depresích moc nepodrží, on to tak nevnímá, prý to moc řeším... ale mě to opravdu nebaví řešit....
s chlapama je to v tomhle hrozný přítel byl minulý týden hotovej jak si chudák musel domluvit sám zkoušku obleku...no strašná práce to holky byla...jak se chudák nadřel na tu svatbu... ]-(
"a to vám povim jak ta schuzka co nám domluvila skorožena s restaurací kvůli rautu a já tam seděl jako pecka a čučel...to bylo náročný teda... neumíte si přestavit co dá práce sdět a kejvat... :-D "
tak asi takhle nějak...to u nás ted funguje... 8-(
dik. a dost se ujali. ja si toho pri tom frmolu ani nevsimla, ale na fotkach jsou lidi pristizeni, jak to cetli a dodatecne jsem zjistila, ze si je i brali domu :)
blue: ja s nima zacala, nez mi zacal nejvetsi fofr v praci. pak chybely jen ty bulvarni clanky a fotky. to byl srumec. delala jsem to v utery a ve stredu pred svatbou, ve ct se to tisklo a v patek uz se to vezlo na misto :D.
Kjaju: jen jsme to sesili sesivackou. nebyl cas neco vymyslet a navic se mi nechtelo moc investovat. ani maslickou jsem to nezdobila ...
pebecka: noviny skvělý ;-) My je nedělali...pro těch našich pár hostů to nemělo ani smysl a stejně bych nevěděla, co tam dát...
blue: myslím, že na taťku působí přesvatbení stres a určitě se uklidní, akorát to teď musíš být Ty, kdo bude nad věcí, on si svatbu určitě ujít nenechá, ať teď říká cokoliv...jsi jeho dcera a to tatínkové prostě špatně snáší, že najednou už nebudeš jen jeho ;-)
luci: no chlapi, co bysme od nich čekali...ale víš, co babičkám a tetičkám se to buď líbit bude nebo ne...na tom to tolik nezáleží...hlavní jsi Ty a Tvůj skoromanžel...abyste si to užili vy dva...a jestli pak bude někdo mít kecy? Kašli na ně a nekaž si svatbu... ;-)
pebe: nádhera, jsem unešená, krásné fotečky, opravdu úžasně Vám to slušelo, byla jsi krásná nevěsta, a měla jsi naprosto originální a krásnou kytičku-prostě vau ;-)
ahoj holky!
tak jsem od soboty v Cechach a jeste jsem se poradne nezastavila!! Je to mazec!
V nedeli jsme objeli Ikeu, Kiku a Mobelix a koupili rozkladaci pohovku a zbytek dne jsme stehovali.
Vcera jsem si byla vyzkouset saty v Jasmine a predtim byly o dve cisla mensi a ted jsou skoro vetsi! :-o
Taky jsme byly vcera domlouvat detaily v Marine.
Dneska jsme byly zkouset akustiku s CD prehravacem na zamku Melnik a je to tam fajn,tak jsem rada..
Ted davam dohromady kosicky na vysluzku a za hodinu jedem vyzvednout snoubencovi rodice na letiste,odvezt je do apartmanu na malostranskym namesti a v osm zpet na letiste,vyzvednout svagra s rodinou atd...
holky to je mazec!!!
blue: žádný stresíky, užívej si ještě poslední dny svobody.-)a v sobotu má být krásně :-D ideální počasí :-p
Jinak já jdu v pátek na svatbu známým do liblic na zámek a pak do zelčína, tak jsem docela zvědavá ;-)
kjaju: tak kdyz jsi videla fotky, vis jak foti a asi se ti i libily ne. to bude v pohode.
ja jsem rada, ze jsem nakonec ke kamaradce jeste prizvala profika, protoze bych byla asi hodne nestastna... a za ty penize mi ta pamatka stala. Co vlastne ze svatby zustane? Nove jmeno, prstynky, vetsinou hezke vzpominky na pekny den a fotky.