Zdravím všechny, které jste si také vybraly termín 12.6.2010. :-) Pojďte si popovídat o tom, kde se budete vdávat, co už máte zařízené, co všechno plánujete atd... ;-)
to zní také zajímavě. Dneska nad tím celý den přemýšlí a studuju internet a popravdě mi z toho jde hlava kolem :-) nezbývá nic jiného než vyrazit a všechn to ochutnat :-)
my jsme právě vyrazili s družbou a jeho přítelkyní do vybrané restaurace, objednali jsme dva předkrmy a tři hl. jídla, co jsme měli jako favority a zvesele koštovali :-D Ostatní hosté na nás museli asi divně koukat, když jsme si pořád dokolečka prohazovali talíře. Nakonec jsme vybrali jeden z předkrmů a z hlavních jídel jsme zkombinovali přílohy a maso ze dvou jídel. Tak snad to bude mňam ;-)
ahoj holky, tak já se hlásím k vám, máme datum 13.6.2010, tak tolik nás asi v neděli nebude, tak se vecpu sem :-D
zrovna dnes si lámu hlavu s menu, svíčkovou nechcu :-)
Tak se vecpi ;-)
My jsme svíčkovou taky nechtěli, hlavně já, protože moje mamka jí dělá výbornou a v té restauraci (a že vaří výborně) by ji mohli jedině pokazit, ale tak dobrou by ji určitě neudělali.
Ahoh holky :-)
misicka1985 - vítej mezi námi ;-)
my jsme ještě menu neřešili, tak daleko nejsme :-| , ale zato jsem dnes prubla skvělou kadeřnici, tak už jsme se předběžně domlouvaly :-)
mě se hlavně zdá dost taková těžká a na červen, kd y čekám, že bude teplo.. nevím, nějaké masíčko asi bude lepší :-)
zatím mě zaujalo toto: Kuřecí roládka s italskou šunkou, rajčátky sušenými na slunci a bazalkou, lanýžovou omáčkou a pečenými brambory
úplně mám na to hlad :-D
Osobně mám ryby ráde, ale jen když na ně mám chuť. Kdyby mi někdo naservíroval rybu, když zrovna nemám chuť, tak bych do toho možná ani neďoubla :-) A je pravda, že je spousta lidí, co to nejí vůbec! Takže lososa bych Ti moc neradila.
já ho právě taky už se smutkem zavrhla, protože koukat na kyselé ksichty poloviny hostí.. to by asi nebylo nic moc. kuře nebo vepřová panenka asi vyhraje :-)
Ahojky holky, misicka1985 vítej mezi námi . U nás as tyky zvítězí kuřecí možná na půl s nějakým jiným druhem hlavně proto, že je nevěsta trošku vybíravá a né všechno jí :-)
lakys: nevěsta nejí kuřecí? to slyším o prvním člověku, který by ho nejedl :-)
holky, co už máte zařízené? mě se chvílema zdá, že mám všecko moc dopředu pořešené a jindy, že zas vůbec nestíhám, to je mazec! :-)
misicka1985, kuřecí jím a k tomu ryby. Jsem schopná maso obchutnata , ale že bych do sebe nacpala 300 gramový stejk z krávy to ne :-)) a když je omáčka maso šoupnu přítelovi a já si vystačím s přílohou.
Z příprav toho moc nemám zdá se mi že nějak nad vším moc přemýšlím na 100 % mám jen obřad :-) a objednané boty. S fotografem mám schůzku za 14 dní a restaurace teprve okoukáváme.
aha, právě těsně po žádosti o ruku (konec června) jsem se koukala ne její stránky a na příští rok už měla plno, tak si jen tak v hlavě říkám, že jí musí člověk rezervovat snad raději dva roky dopředu. A to my jsme se termín na tvrdo dozvěděli až v říjnu! Ale sehnali jsme taky super fotografku, tak snad nezklame ;-)
no vaří tam skvěla my méma rádi takový ten společenský bonton a to tam splňují, i když z nich občas čiší až taková "úlisnost" jak se nám snaží vyhovět :-N
ahoj holky, no to zírám :-o ..... děkuju za pozvání do diskuze (po měsíci jsem se probrala :-D ), ale jsem z toho teď trochu vystresovaná :-) , my máme totiž zatim jenom termín a to je asi tak všechno - plánujeme to na zámku v Bechyni - musíme se tam co nejdřív vypravit, byli jsme to tam sice v létě omrknout, ale to jsme ještě nic nezamlouvali. příští týden vyrážíme po restauracích... a to jsem měla pocit, že to začínáme vyřizovat moc brzo :-D . až budu mít zařízený alespoň něco, tak dám vědět, jak jsme pochodili ;-)
zdravím všechny... dneska jsme konečně potvrdili termín tak i já řeknu své ANO :) 12.6.2010 a to v zámku v Průhonicích :) jinak nemám zařízeno vůbec nic :) byla jsem zkoušet šaty a to je vše....
předvybrané mám dvě restaurace a musím do nich zajet zjistit co a jak...
jinak když sleduju diskuze mám dojem že už neseženu dobrého fotografa ani hudbu :D
tak to gratujuju Hani, tak super, místečko máte :-)
já hudbu taky ještě nemám, buď v klidu :-) a co se fotografa týče, určtěi seženeš, dobrých je jich vážně plno, neboj
lakys: ten altán jsem chtěla taky... jenže to bylo pořád - nemáme termíny nemáme termíny a pak najednou byly fuč ještě před datem kdy mi řekli že si mám zavolat :(
Hani já tam volala každou chvíli a ve finále jsem napsala i paní starostce protože mě to nebavilo. A nakonec mi vyšel i plánovaný termín měla jsem víc stěstí jak rozumu :-), ale Průhonice jsou taky krásný hlavně když to tam všechno kvete.
lakys: no tak to máš dobré :) a jo ty průhonice jsou super myslím :) původně jsem chtěla teda v dendrologické zahradě, ale tam oddávají alorát v červenci a to jsem zase nechtěla... a ten zámeček je taky pěkný :) myslím že to bude krásné :)