Zdravím všechny, které jste si také vybraly termín 12.6.2010. :-) Pojďte si popovídat o tom, kde se budete vdávat, co už máte zařízené, co všechno plánujete atd... ;-)
Tak hudbu na obřad má nastarosti přítel, ten se v tom bude vyžívat, ale na to máme času dost :-), s provozním místa obřadu máme předběžně domluvenou schůzku až na jaro ;-)
Ti vyhlášený jsou fakt brzy zarezervovaný :-|
Taky jsem měla smůlu na ty, který jsem měla v plánu, ale nakonec mám zajištěno 8-)
Ale stejně mám z toho divný pocit, když je to takhle dopředu zarezervované jen po mejlu, doufám, že to klapne a můžu s tím počítat na stopro 8-)
Fotografku mám taky zarezervovanou zatím jen po mailu, bez zálohy a tuhle jsem to nevydržela a radši jí ještě jednou napsala, jestli nás tam opravdu má. :-) Tak snad to klapne bez problémů, zdá se být moc milá a moc se na ní těším. Kdo koho vlastně teda máte? My paní Podžornou. ;-)
My jsme chtěli Ladu Baladovou, ale protože už měla termín obsazený, nabídla mi její kolegyňku :-)
Poslala mi na ukázku její práci a tak jsme neváhali a zarezervovali - fotí podobným stylem ;-)
Ahoj holky. Já měla svatbu 12.6 letos. A měly jsme taky paní Podžornou je moc fajn a dělá krásné fotky. Je spolehlivá a pečliva. Nechali jsme si udělat i předsvatebni foto a byla jsem vážně moc spokojena.
měla jsem ji předzamluvenou a nějako to nevyšlo hold se stane, za týden mám schůzku s jiným fotografem tak uvidím snad mě přesvědčí. Nejhorší na tom bylo to , že jsem stále neměla potvrzený termín a bez něj se všechno domlouvá dost špatně. ]-(
Jj, taky se mi její fotky moc líbí. My jsme nejdřív měli zamluveného Lukáše Potůčka, ale pak jsme museli změnit termín a to on už volno neměl, tak jsem našla paní Podžornou a moc mě zaujala. A moje kamarádka, která se vdává 14 dní po mně jí má taky a to mezi námi o ní nepadlo ani slovo. :-) Docela náhodička. :-)
Ahoj, my sice nemáme ještě jistý, jestli se budeme brát 12. nebo 19. 6., jelikož na úřadě schvalují oddací dny až na konci listopadu. Nemůžeme kvůli tomu dokončit ani rezervaci místa pro hostinu.
Jak jste na tom s obřadem? Venku, nebo někde uvnitř? ;-)
jitka, mám zamluvený viniční altán takže je to něco mezi když by náhodou pršelo má to střechu :-). Taky jsem čekala dost dlouho než nám vypsali termíny a vůbec ti to nezávidím.
my máme zarezervovaného Zdeňa Dvořáka od Znojma,bude to mít k nám sice přes kus republiky,ale letos tady fotil dvě svatby,o kterých vím,takže za a) cestu zná a za b) krom nádherných fotek má i svělá doporučení a za c) a to hlavně, se s ním hrozně fajn komunikuje
Ahojky holky.Tak koukam,že ve stejný den co se budeme vdávat je nás víc...Bereme se v Českých Budějovicích na radnici.Chtěla jsem to mít na Hluboké,ale hodně lidí mi nakukalo,že kdo se vdáva na Hluboké se rozvádí.Takže jelikož jsem trošku málo pověrčivá musím se spokojit s radnici,ale taky dobrý...Jinak místo datumu ještě nemám vůbec nic ]-(
Ahojky, to já bohužel musím všechno hrotit hrozně dopředu, protože před svatbou budu 3 měsíce v zahraničí, tak to chci všechno poschánět do konce ledna. Takže už mám: fotografku, vizážistku, hostinu, objednané šaty a samozřejmě podepsanou matriku ;-)
radik - naštěstí nemáš svatbu v Praze, tam už pomalu rok dopředu je pozdě :-S Sama jsem už musela dělat kompromisy, protože spousta důležitostí už byla obsazená, ale myslím, že jsem dostala více méně, co jsem chtěla. Původně jsem taky chtěla termín 19.6. ale nemají :-( takže hurá 12.6. ....jedeme 8-)
to v Praze sice pěkné najdeš, ale zase ty ceny! a nebo se tady na brms dočteš hrozný zkušenosti, ale snad jsme nakonec vybrali dobře, ale ještě musíme najít hospůdku na večer, kde nám ogrilují pašíka a budou mít dobré pivíčko, což na Prahu je další, těžko řešitelný problém... :-S
Vzhledem k tomu, že večer tam chceme spoustu kamarádů (oběd jen rodiče a svědci), tak jsme tuto variantu zvolili jako nejlepší. Myslím, že všichni, kdo tam budou, tak jim více méně kápnem do noty.
My už máme vybráno:
předkrm: roasbeef
polévka: klasika knedlíčková s nudlemi
hl. jídlo: nějaké kuřecí obalené v parmské šunce a plněné něčím moc dobrým se šťouchnými brambory
desert: sv. dort
podlmě je toho moc, ale ten můj, že se chce pořádně nacpat a že to po mě klidně dojí ;-) , protože já to rozhodně nedám :-D