Zdravím všechny, které jste si také vybraly termín 12.6.2010. :-) Pojďte si popovídat o tom, kde se budete vdávat, co už máte zařízené, co všechno plánujete atd... ;-)
...tééda holky, to je vedro.... jsem celá oteklá, nedokážu si představit mít svatbu teď... to ujž bych se as nevlezla ani do šatů ani do botů :-D celej den se schovávám doma, vylízám jen večer 8-) dneska jdem omrknout kočárky, tak jsem zvědavá, jestli se s manželem shodneme 8-) Tak se mějte a užívejte volna ;-)
Ahoj holky!Konečně začlo pršet, tak jsem se sem taky dostala ;-)
Já už mám všechny doklady zařízený (resp. čekám až budou), ale všude jsem byla a vše nahlásila za 1 den - šlo to jako hutě. Jediný problém máme s OL - je špatně :-D Špatné jméno rodičů :-( takže budeme muset na matriku v místě svatby, protože jiná matrika změnu nemůže udělat...hrůza :-S
musiiv: snad jste se shodli. My bychom už taky rádi vybírali, ale furt ne a ne...
pa a hodně štěstí
..tak jsme vybrali a překvapivě rychle :-D
ladik1:..to přijde... my jsme čekali asi 4 měsíce než jsem otěhotněla a to jsem předtím rok a půl vysadila prášky... :-S jako aby se vyčistilo tělo".
teeda, to je blbe , kdyz ho napisou blbe to jmeno- nastesti to nikdo jiny, nez vy a rodice nepozna :-)
to ja si jdu dneska pro obcanku, mela by byt, tak bude taky pekne behanicko po bankach a pod :-)
ahoj holky, tak já jsem se sem konečně také po dlouhé době dostala. ještě nemáme zařízený jediný doklad,tento týden se chceme na to vrhnout (alespoň vyzvednout podací papíry ) :-D
Jinak dneska vedro nehorazny, v tomhle bych se nechtěla vdávat.
edithn : jo, to jsme přesně taky říkali, sice jsme taky měli teplo jak blázen, ale tohle je fakt extrém , ani spát se nedá :-(
Já si dneska pojedu zařídit řidičák a oběhat nějaký ty doktory, už mám novou kartičku pojištěnce :-)
a mimochodem: máme dnes 1. měsíc za sebou! nějaké změny u vás :-)?
mrsblack : víd? stalo se takovych věcí mezi tím :-) touto dobou jsem byla u kadeřnice a mířilo se ke konečnému :-D mno jo, ale tak všici jsme ten měsíc úspěšně zvládli, ne? Bo už nějaký rozvod :-D :-D :-D :-D ?
no jo :-) VÝROČÍ!!! Já bych to prokaučovala holky :-D Tak to chce večer chlazený meloun a šampaňské a zmrlinku k tomu 8-) letí to jak voda :-)
U nás žádné změny, jen mám pocit, že se vidíme čím dál tím míň....chtělo by to dovču :-p
Hezky večer oslavte výročí!!!Pa
jojo, letí to jak blázen, sice jsme byli celý týden pryč v Čechách, ale hrozně rychle to uteklo. Už se těším na další - na konci července plánujeme moře - už jako pravé líbánky :-D .
juuuu, a kam k moří? my byli v té paříži a v disneylandu a pak pár dní na orlíku a moře asi až příští rok, dneska si jdeme konečně koupit manželskou postýlku :-)
evelp: do Chorvatska, manžel nemusí letadlo, takže jsme vybírali něco, kam se dá rozumně doject autem. Teď mám za sebou týden v Krkonoších, což byla spíš aktivní dovolená, jezdili jsme na kolech, ale v tom Chorvatsku si chci jen užívat válení a tak :-)
Postýlku až měsíc po svatbě :-o Jak pak to? My asi dneska utratíme penízky za bazén... :-N
mrsblack : a kde v krkonoších?
ja jsem teda letěla 1x v životě a nějak mi to stačí....ale asi to manželovi budu muset někdy dopřát, ten ještě neletěl...
mno jo, nějak na to nebyl čas před tím :-)
a jaký bazének si budete kupovat? vy máte baráček?
evelp: v Malé Úpě - a zrovna jsme projížděli na kolech Maršovem, když tam spadla ta nevěstinka... :-(
ještě nevíme, co koupíme, chceme teď jen něco levného na ty parna, časem (myšleno v průběhu příštích několika let) máme v plánu udělat pořádný bazén do země, teď jsou jiné priority na dokončení zahrady u baráčku.
evelp: jsem taky ráda, ale musím říct, že jsme ho sháněli skoro 2 roky, než jsme koupili něco hezkého za rozumnou cenu... a navíc "u nás" - nechtěli jsme se nikam daleko stěhovat.
mrsblack : jojo , postýlku máme , ale složenou v krabicích, páč jsme nesehnali rošty :-( v té kice, kde jsme kupovali postel je měli drahé, v mobelixu je neměli skladem a ve scontu je zas neměli naskladněné a nemohli je vyskladnit a pak nám na konci řekli, že jsou stejně do 80 kg, takze budeme muset shánět jiné a dražší :-(
a jinak mě čekala kytička a svíčka ve žluté barvě- má oblíbená :-)
a dneska máme výročí 3 roky, tak uvidíme, ale na nic moc to nevipadá :-(
a co vy, slavili jste nějak?
evelp: ach ty obchodní domy... pořád říkají, že všechno maji, ale když pak něco chceš, tak to zrovna nemají :-)
kytička a svíčka, to je romantické :-D My jsme si k výročí nadělili ten bazén a ještě sekačku :-) Do 10 večer jsme ho stavěli. Ale jinak oslava žádná, upřímně - budu docela ráda, když si manžel vzpomene na ty roční, on na tohle moc není :-N
mrsblack : my jsme si tu postylku jeste nesestavili, ale taky to bude asi na dlouho :-(
mno a včera jsme právě slavili ty 3 roky a překvapil :-) doma jsem našla kytici 13 růží a šli jsme na super vééču :-) moc moc fajne
mrsblack : mno já to mam napsaný v kalendáři a mluvili jsme o tom, takže to by nezapomnel, i kdyby chtěl :-)
ale bylo to fajne, slzičku jsem zatlačila :-)
a už se cachtáte v bazénku?