Datum svatby 12.6. 2010. Popovídáme si?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Zdravím všechny, které jste si také vybraly termín 12.6.2010. :-) Pojďte si popovídat o tom, kde se budete vdávat, co už máte zařízené, co všechno plánujete atd... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
...jo :-D už se nám blíží první měsíc :-D
Odpovědět
Profilova fotka
...tééda holky, to je vedro.... jsem celá oteklá, nedokážu si představit mít svatbu teď... to ujž bych se as nevlezla ani do šatů ani do botů :-D celej den se schovávám doma, vylízám jen večer 8-) dneska jdem omrknout kočárky, tak jsem zvědavá, jestli se s manželem shodneme 8-) Tak se mějte a užívejte volna ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky!Konečně začlo pršet, tak jsem se sem taky dostala ;-) Já už mám všechny doklady zařízený (resp. čekám až budou), ale všude jsem byla a vše nahlásila za 1 den - šlo to jako hutě. Jediný problém máme s OL - je špatně :-D Špatné jméno rodičů :-( takže budeme muset na matriku v místě svatby, protože jiná matrika změnu nemůže udělat...hrůza :-S musiiv: snad jste se shodli. My bychom už taky rádi vybírali, ale furt ne a ne... pa a hodně štěstí
Odpovědět
Profilova fotka
..tak jsme vybrali a překvapivě rychle :-D ladik1:..to přijde... my jsme čekali asi 4 měsíce než jsem otěhotněla a to jsem předtím rok a půl vysadila prášky... :-S jako aby se vyčistilo tělo".
Odpovědět
Profilova fotka
teeda, to je blbe , kdyz ho napisou blbe to jmeno- nastesti to nikdo jiny, nez vy a rodice nepozna :-) to ja si jdu dneska pro obcanku, mela by byt, tak bude taky pekne behanicko po bankach a pod :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, konečně jsme přidal fotky ze svatby, Tak se můžete podívat a zhodnotit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
teda krásný fotečky ale btw. je tady nějaký mrtvo...neříkejte, že tak pilně plníte manželský povinnosti :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
evelp: manželský povinnosti? :-D manžel usnul u pohádky a já brouzdám po netu... přesně jak za svobodna :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, tak já jsem se sem konečně také po dlouhé době dostala. ještě nemáme zařízený jediný doklad,tento týden se chceme na to vrhnout (alespoň vyzvednout podací papíry ) :-D Jinak dneska vedro nehorazny, v tomhle bych se nechtěla vdávat.
Odpovědět
Profilova fotka
edithn : jo, to jsme přesně taky říkali, sice jsme taky měli teplo jak blázen, ale tohle je fakt extrém , ani spát se nedá :-( Já si dneska pojedu zařídit řidičák a oběhat nějaký ty doktory, už mám novou kartičku pojištěnce :-) a mimochodem: máme dnes 1. měsíc za sebou! nějaké změny u vás :-)?
Odpovědět
Profilova fotka
holky, první výročí :-) teda, mě to přijde, že svatba byla hrozně dávno...
Odpovědět
Profilova fotka
mrsblack : víd? stalo se takovych věcí mezi tím :-) touto dobou jsem byla u kadeřnice a mířilo se ke konečnému :-D mno jo, ale tak všici jsme ten měsíc úspěšně zvládli, ne? Bo už nějaký rozvod :-D :-D :-D :-D ?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
no jo :-) VÝROČÍ!!! Já bych to prokaučovala holky :-D Tak to chce večer chlazený meloun a šampaňské a zmrlinku k tomu 8-) letí to jak voda :-) U nás žádné změny, jen mám pocit, že se vidíme čím dál tím míň....chtělo by to dovču :-p Hezky večer oslavte výročí!!!Pa
Odpovědět
Profilova fotka
ladik1 : taky mam takovy pocit :-( dovcu- resp. prodlouzeny vikend mame za sebou, ale bylo to malo na me doma pry ceka darecek, tak jsem zvedava :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jojo, letí to jak blázen, sice jsme byli celý týden pryč v Čechách, ale hrozně rychle to uteklo. Už se těším na další - na konci července plánujeme moře - už jako pravé líbánky :-D .
Odpovědět
Profilova fotka
juuuu, a kam k moří? my byli v té paříži a v disneylandu a pak pár dní na orlíku a moře asi až příští rok, dneska si jdeme konečně koupit manželskou postýlku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
evelp: do Chorvatska, manžel nemusí letadlo, takže jsme vybírali něco, kam se dá rozumně doject autem. Teď mám za sebou týden v Krkonoších, což byla spíš aktivní dovolená, jezdili jsme na kolech, ale v tom Chorvatsku si chci jen užívat válení a tak :-) Postýlku až měsíc po svatbě :-o Jak pak to? My asi dneska utratíme penízky za bazén... :-N
Odpovědět
Profilova fotka
mrsblack : a kde v krkonoších? ja jsem teda letěla 1x v životě a nějak mi to stačí....ale asi to manželovi budu muset někdy dopřát, ten ještě neletěl... mno jo, nějak na to nebyl čas před tím :-) a jaký bazének si budete kupovat? vy máte baráček?
Odpovědět
Profilova fotka
evelp: v Malé Úpě - a zrovna jsme projížděli na kolech Maršovem, když tam spadla ta nevěstinka... :-( ještě nevíme, co koupíme, chceme teď jen něco levného na ty parna, časem (myšleno v průběhu příštích několika let) máme v plánu udělat pořádný bazén do země, teď jsou jiné priority na dokončení zahrady u baráčku.
Odpovědět
Profilova fotka
mrsblack : to se máte, že máte baráček, taky bychom chtěli, sháníme teď o sto šest...
Odpovědět
Profilova fotka
evelp: jsem taky ráda, ale musím říct, že jsme ho sháněli skoro 2 roky, než jsme koupili něco hezkého za rozumnou cenu... a navíc "u nás" - nechtěli jsme se nikam daleko stěhovat.
Odpovědět
Profilova fotka
mrsblack : my máme podobný problém, sháníme už přes rok a pořád nic moc a tady ty ceny nemovitostí jsou šilené....a nějakou ruiny s mi cene brát...
Odpovědět
Profilova fotka
evelp: tak co? Co tě čekalo doma za překvápko? A koupili jste postel? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
mrsblack : jojo , postýlku máme , ale složenou v krabicích, páč jsme nesehnali rošty :-( v té kice, kde jsme kupovali postel je měli drahé, v mobelixu je neměli skladem a ve scontu je zas neměli naskladněné a nemohli je vyskladnit a pak nám na konci řekli, že jsou stejně do 80 kg, takze budeme muset shánět jiné a dražší :-( a jinak mě čekala kytička a svíčka ve žluté barvě- má oblíbená :-) a dneska máme výročí 3 roky, tak uvidíme, ale na nic moc to nevipadá :-( a co vy, slavili jste nějak?
Odpovědět
Profilova fotka
evelp: ach ty obchodní domy... pořád říkají, že všechno maji, ale když pak něco chceš, tak to zrovna nemají :-) kytička a svíčka, to je romantické :-D My jsme si k výročí nadělili ten bazén a ještě sekačku :-) Do 10 večer jsme ho stavěli. Ale jinak oslava žádná, upřímně - budu docela ráda, když si manžel vzpomene na ty roční, on na tohle moc není :-N
Odpovědět
Profilova fotka
mrsblack : my jsme si tu postylku jeste nesestavili, ale taky to bude asi na dlouho :-( mno a včera jsme právě slavili ty 3 roky a překvapil :-) doma jsem našla kytici 13 růží a šli jsme na super vééču :-) moc moc fajne
Odpovědět
Profilova fotka
evelp: hezký, tak to máš dobrého manžílka, že si vzpomene i na toto výročí ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
mrsblack : mno já to mam napsaný v kalendáři a mluvili jsme o tom, takže to by nezapomnel, i kdyby chtěl :-) ale bylo to fajne, slzičku jsem zatlačila :-) a už se cachtáte v bazénku?
Odpovědět
Profilova fotka
eve: jj, včera jsme ho ozkoušeli a mooooc dobré :-) Dneska budeme pokračovat. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
taky bych si dala říct :-) já se těším alespon na tu postel
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?