ahoj děvčata, po dlooouhé době zdravím a omlouvám se, nestíhám :-.
Kááááji, velká gratulace (máš to už i v albu), moc ti to slušelo a je vidět, že jste si svůj den D užili x-) měli jste těch 60 lidí? =-) Co ty svatební noviny, pomohlo to? =-)
ty jo, Pajuli už má i holčičku? =-)
sonik: velká gratulaceeeeeeeee k práci a domeček je teda skoro hotov, ne? =-)
elis: už jste se přestěhovali? =-)
Val na hostině nakonec 50 a večer snad i míň, pár lidí nespalo a odjelo dřív, ale i bez nich to bylo fajn ;-)
svatební noviny zůstali už ani nevím u koho v autě, a rozdají se později stejně jako kniha hostů k dodatečným gratulacím, + dárečky... :-)
zdááár ženy
vše nej Míšovi od Val k svátku x-)
co jinak nového?
u nás zatím celkem nic, jsem už v třetím trimestru, za tři měsíce porod, toto letí co :-D
byt je hotový, jen čekáme až nám předaj klíče a stěhujem
v práci už zaučuju nástup, takže sekec mazec
tak se mějte hezky ;-)
Zdar ženy, matky, manželky ;-)
Jak se máte? U nás celkem všechno v poho, furt stavíme, už jsem půl roku v robotě, ségra mi do měsíce rodí, no furt někde něco, jsem ko, ráno v 4:15 budíček šupat na vlak a odpoledne jsem kantáre :-D
Nestíhám net, prostě nic :-p Pomalu semi zdá že mi dny splývají do týdnů :-. děs
Jinak elis gratuluju k bytečku, teď rychle zahnízdit a za chvilku vás bude o jednoho víc co? Co jména? Jinak moc ti to slušelo, tichá závist x-) :-D
Kaji a co vy? Nějaké novinky? Co bydlení? Stavba?
Val a co vy??? Co malý? Už plánujete sourozence? :-D
tak zatím papapa
ahoj holky
jak se všem vede? :-)
nesu novinku od Elis
"Naše silvestrovská holčička se narodila v 10:58hod s 51cm a 4360g a jmenuje se LEA. Všichni jsme ok a moc štastní :-) "