no jo...ono to nakupování jen tak neskončí.......spíš nikdy......ted jsme nakoupili ohrádku....chystáme se na jídelní židličku....no sranda......člověk aby ty peníze tisknul... ;-) občas koupím Baru nějakou hračku....ale sobě pro radost..... :-)
no...po mě má nějaky gesta, pohledy apod.,ale jinak je fakt celej tatínek......jinak židličku jsem vybrala chicco poly....ohrádku máme babypoint spasso......
no....z postele vylezeme tak kolem půl desáté.....pak se nasnídám.....dám do pucu Barunku a pokud je hezky vyrážíme ven....a tam jsme co to dá...protože venku se jí krásně spinká.......nakojit chodím k mamince do práce, takže někdy dojdu domů až tak kolem páté......no a pak zase dát Barunku do pucu....nakrmit...převlíknout....taky si pohrát... apod....někdy jdu cvičit, tak se stará tatínek.....a tak v mezičasech zapnu pračku, pověsím prádlo.....něco málo vyžehlím, něco pouklízím.... apod...a je to pořád dokola a dokola......ale když jsem chodila do práce, tak jsem asi nestíhala víc.....byla jsem doma celkem málo...