Soni to možná i dřív ne, dyt vám to jde krásně rychle...
my už jsme byli taky na obhlídku bytu, už máme elektriku, rozvody a takové ty kraviny, ted začnou dělat obklady a vnitřní omítky ,tak snad budeme do půl roku bydle
Val díky moc za posílání aktuálních fotek ;-)
jinak všechny zdravím a přeju hezký víkend
elis: jé, tak půl roku uteče jako nic ;-)
za fotky není zač, ale děvčata, kdyby vás to některou otravovalo, tak dejte vědět, já vás jima "obtěžovat" nebudu ;-)
Zdravím děvčata
val děkuji za fotky - malý je senzační :-D
jinak my byli o víkednu u bratrance od manžy a maj dvojčátka - holky - no mazec, ale je to krásný x-)
elis dřív asi ne spíše pozdějc - vše se odvíjí od peněz a od toho jak manža může, protože tesaři nám nějak utekli, manža byl nasraný jak troky, protože toho spousty podě****, ale holt smůla, takže teď chce u všeho být
chystáme se na pokrytí střechy, snad to ještě stihnem ;-)
holky, vy jste to tu fakt takhle vzdaly? =-)
soni: to je mi líto, že se vám to tak nevyvedlo, ale snad to zvládneme, moc na vás myslím ;-)
jj, dvojčata, to musí být nářez, mně stačí ten náš lumpík, doufám, že příští těhu ty dvojčata nebudou, fakt nevím, jak bych to zvládala ;-)
Zdárek děvčata :-D
elis tak rpáci ještě nemám - je to děs - pohovorů jsem obešla nespočet a nikde mě nechtěj, teď si dodělávám ECDL certifikát přes pracák - takže mi to platěj - je to good
v pondělí jdu na další pohovor toš jsu zvědavá, jinak je to bída - tady prostě "chcíp pes" - manža vyhrožuje že se budem stěhovat do Čech :-p
val: mě určitě fotky posílej - aspoň vím jak vypadáte a jak se měníte ;-)
holky zdravím, jsem dopadla tak, že už ani nestíhám posílat fotky :-N malej mě zaměstnává o 106 a teď ty Vánoce :-S :-D
ale jinak hlásím, máme se celkem dobře, občas nás něco trápí, ale je to naše zlatíčko, Mišáček... zrovna včera jsem se u našich dívala na kazetu, co děda natočil v porodnici a potom.... ty jo, takový malý uzlíček to byl, jenom hejbal ručičkama a nožičkama a plakal a potom sotva zvedl hlavičku a teď už máme šikulku, co se otáčí, jak se mu zlíbí - na záda, na břicho, na záda, na břicho.... a už se zkouší i odpichovat :-D jo a už máme 2 zoubky a třetí den zkoušíme přikrmovat mrkvičkou, no netváří se na to nadšeně, dostanu do něho jenom trochu, ale aspoň aby si zvykal.... tka papapa a foto snad bude ;-)
ahoj děvčata :-)
soni, není zač ;-)
nového je toho hodně, teda hlavně Míšovi pokroky :-D Míšovi je dneska 8 měsíců, od pondělka krásně leze, ale ještě nesedí, já ho neposazuju, jenom na klíně a sám si ještě nesedl ;-) furt bojujeme se spaním, s kočárkem a v noci usíná v postýlce sám a potom se vzbudí a jde k nám :-N ruce mě pořád bolí, takže potom už spí u nás v posteli, ať ho furt nepřendevám :-N asi to kvůli něčemu potřebuje ;-) zrovna jsem na to četla článek a psychologové tvrdili, že nejsou proti spaní s rodiči, že je to pak přejde, tak snad jo ;-)
jinak jsme byli minulý týden i s manžou na plese (do půl jedné) a malý to s babičkou a dědou zvládl ;-) (teda vzbudil se v 11, tak ho nacpali kaší a pak byl s nima vzhůru ;-) )
tak a jinak asi nic, akorát doma malinko budujeme - zateplujeme okolo plastových oken - nechali tam ty původní desky a nám tudy foukalo a taky trošku přestěhováváme nábytek kvůli Míšovi, jak teď leze, ale nic dramatického :-)
tak a co vy?
elis: jak jdou práce na bytečku?
sonik: co domeček?
a nevíte, jak je na tom Káťa ?
zdááááár
Val díky za info
Káťa už od vánoc bydlí, byla jsem na kolaudaci a maj to moc hezký x-) , má moc práce a mám Vás pozdravovat
my jsme se byli kouknout na "bytě" o víkendu, už to vypadá jako byt, ted nám budou obkládat koupelnu a WC, pak ještě podlahy a dveře a je to, vidím to tak na léto na stěhování - snad
DOBRÉ RANKO,
tak u mě celkem nic novýho, právě se rekvalifikuju a mám taky jednu big novinku :-D
v rodině budem mít MIMINKOOO, a já budu tetka :-D takže jsme happy a strašně se těšíme ;-)
Hoh hoj hoj, tak termín maj myslím 29.10., ale ségra říkala že to vidí na pozdějc, viděla jsem fotečku - no pohlaví vidět ještě nebylo :-D takže neví a mě to stejně neřekne ani jméno prostě mě nic - jsme trochu na kordy takže se vše dozvím až se prďola narodí :-D
soni: jééé, tak to gratulace :-) i když jsi se ségrou na kordy. Co se stalo? =-)
kajka: jé, gratulace k termínu :-D takže přece jenom svatba, jo? :-D
než jsem napsala tento příspěvek, tak mi Míša rozházel pečlivě složené uschlé kalhotky na uklizení do skříně :-D
Hojky hoj
Val: nic se nestalo, jen se ségrou to teď hází ode zdi ke zdi tak občas pěníme :-D
jak jste oslavily Velikonoce? My byli na hradě Helfštýn a bylo suprově x-)
ahoj holky :-)
jéé na Helfštýně jsem enbyla věky.... jé vlastně vloni na kolech s holkama... :-)
mno jo, svatbička v plném proudu.... :-)
holky v jaké barvě ste jí měly... furt si nemůžu vybrat... :-N
no sytě oranž nechci, když už tak takovou tu vyblitou... meruňkovou? nebo bílo béž... furt nefíííím, chrůza co? :-D a přitom je to jen blbá barva... o nic nejde.... :-D