sonik: no, budu tu do půl deváté, tak mi budou chodit ti uchazeči ;-) ale jsem zdrchaná ze včerejška, zase se na mě včera dobejval ten bláznivej tchán, normálně jsem se bála, že ty vchodový dveře povolí, jak do nich mlátil :-(
sonik: přišel, ať ho pustím dál a já jsem nechtělo, se ho totiž bojím, je agresivní, aby mi nic neudělal :-( tak tam půl hodiny stál na zvonku, pak tam bušil do dveří, že jsem zkurvenec, cikánka, lidská bestie, ať ho milostivě odprosím a otevřu ty dveře :-( fakt jsem se docela bála včera :-( no, naštěstí po půl hodině odešel, to jsem ale nevěděla, že jde jenom za manžovo mámou, ta mi pak volala, že jde zase za mnou, ať mu hlavně neotvírám, že je rozzuřenej a agresivní, že by mi mohl něco udělat |-| no, tak se celá story opakovala znova, jenže jak šel zpátky domů, tak potkal mojí mámu, tak jí začal nadávat, co to vychovala za spratka, že se nebavím ani s manželovo mámou |-| no prostě krize, jsem z toho skoro nespala |-|
no, manža byl v práci, ale v tomhle je se mnou, posledně jsme taky neotevřeli, když takhle zase vyváděl, to je asi měsíc :-N no, taky proto jsme se přestěhovali a nejsme na baráku, tkerý je sice ofiko manži, ale tchýně tam tchána pouštěla a on tam vyváděl, psychicky nás terorizoval :-(
já?celkem ok, jo a v pátek tu opět nejsem :-N opět něco potřebujem zařídit a pokud se to povede uvidíte něco co jste snad, asi, učitě ještě neviděly :-D
no tak to teda ne, už jsi to nakousla tak to hezky řekneš
počkej, dyt už minule jsi nás s něčím napínala a taky to nějak přešlo do ticha, resp. já o ničem nevím