sonik: mazeeeeec, no ale dva jsme doporučili do dalšího kola a tam už si vyberou ředitelové ;-)
a zítra mám další uchazeče a zase dva mám doporučit do dalšího kola ;-)
jinak perlička z pátka, měla jsem tu už posledního uchazeče, zvoní telefon a jeden chlap (cca 30 let), že chce něco spočítat, normálně mu to počítám na rychlovku cca 10 minut, tak mu říkám, že dneska to bude dýl, že tu mám uchazeče a teď rozhovor...
On:"Vy budete rozšiřovat oddělení?"
Já:"Ne, já budu končit."
On: "Kam jdete?"
Já: "Budu doma"
On: "A kdo vás bude platit?"
Já: "Stát"
On:"Vy budete nezaměstnaná?"
:-D :-D :-D
No, prostě to na mě v šestém měsíci nejde vidět, všichni myslí, že jsem jenom ztloustla :-D
sonik: no, v sobotu jsem opět byla bez manžela, dělal u kámošů... ale známým jsme s našima pomáhali stěhovat - já teda ne, já jen čučela, akorát jsem jim vyvenčila pejska, aby mohli v klidu stěhovat :-D
no a včera jsme byli na procházce s našema psama, pak šel manža na pivko a já v klidu mohla dělat daňová přiznání a přehledy a tak a byla neděle večer :-D
co ty?
u nás?v sobotu ráno odfrčel manža směr Slovensko, vrátil se kolem 14hod pak jsme chvilku odpočívaůli a pak jeli směr Frýdek kde měl skorošvagr utkání v hokeji, já se poprocházelo po obchoďáku a pak jsem za nima došla akorát na poslední třetinu - vyhráli, pak jsme frčeli k tetě na oslavy měla narozky
a v neděli celkem klid jsme byli doma, manža byl i v práci taková celkem pohoda ;-)
jo a ještě jsem v pátek byla zase na filmu v angličtině :-p
http://www.csfd.cz/film/182289-hotel-...
ty jo, docela masakr na psychiku, je to podle skutečné události, fakt děs, ten svět :-p už jsem i té holčině říkala, jestli tu angličtinu trošku neodlehčíme, mně to dělá teď na psychiku nějak špatně, jsem po tom zase moc v pátek nespala |-|
posledně jsme měli o Australanech, jak v 20. století Angličani tam Aborigincům brali děti, předtím Goyovi přízraky o inkvizici v Portugalsku |-| no, prostě pro těhuli děs běs |-|
já měla nějaký znojemský guláš ;-)
jo a možná tento týden budu mít nový koberec do ložnice, v létě chcem trochu vymalovat a pouklízet když tam máme být ještě cca 2roky - je to toto http://www.koberce-trend.cz/index.asp...