bessinka: no my chceme mít svatbu v Teplicích, původně to mělo být na zámečku, ale nějak mě to tam nenadchlo, tak ty penízky dám radši do oslavy :-) až budeme mít chvilku čas, tak bysme se chtěli jít podívat do tý restaurace, na všechno se poptat a kdyžtak hned zamluvit :-) nejhorší je to dlouhatáááááánský čekání, hrozně se to táhne ]-(
no, zas na druhou stranu to beru tak, že mám dost času se dát do formy, zpevnit postavu, něco zhubnout... ale to si říká každý a málokomu se to povede :-D ale času je na to dost, tak třeba se to povede :-)
;-) tak držim palečky :-) já jsem z toho tak nadšená, v srpnu to bude rok, co jsem zasnoubená a od tý doby si to plánuju. Přítel už je z toho na nervy, jak se ho pořád na něco ptám a pořád mu vykládám, jak si představuju tohle a tohle :-D vždycky řekne, že je ještě dost času :-N
aaajulkaa:Já plánuju už asi rok a půl, přítel taky říká času dost :o)on by to měl vyřízený ze dva dny, vůbec by nepotřeboval takový přípravy :o)No jo to je většina chlapů :o).
bessinka: no jo, ale podle toho jejich vyřizování by byla svatba někdy večer, protože už by nebyl termín a v nějakým pajzlu, protože restaurace, co za něco stojí by byly dávno obsazené :-D a nějakou dekoraci? To by je ani nenapadlo :-)
Ahojky,
plánujeme taky svatbu na rok 2011 - jen pořád váhám s termínem - duben - červenec - září? No letos budu pečlivě sledovat počasí :-)
Jediné, v čem máme jasno je místo - Kláštěrní zahrada ve Zlaté koruně - viz fotogalerie.
mykolaapsi: No tak my jsme původně chtěli červen 2011, ale to budu dělat státnice, tak jsme to dali na duben :o)Letos i loni na 23.4. bylo krásně, tak doufám, že bude i příští rok :o)A máte už něco nakoupeno?
ahojky, tak hlásím pokrok :-) včera jsme se s přítelem dohodli, že bychom si mohli zamluvit ten termín na matrice, tak doufám, že příští týden budeme mít čas a konečně se do toho pustíme :-D za chvilku to bude už jen necelý rok do svatby a tedy se to konečně všechno rozjede :-) radši si to zařídím vše dopředu, abych se pak mohla věnovat jen příjemným starostem :-D
snad ano, zjistila jsem kolik toho ještě doma mám schovaného :-D takže mám ještě svatební album - knihu, svíčku, kapesníčky co koupil přítel, jeden pro mě a jeden pro něj(asi chce doják :-p )
Mě taky rozbrečí písnička, co jí chceme na svatbě, a většinou i jiná romantická :o)No jo,co se dá dělat :o)Já věci na svatbu strkám do skříně, a za chvíli už mi nebude stačit jedna polička :o)
smudlinka: Můžu mítdotaz? Jak jsi v tom albu udělala to písmo zelenou barvou a to, že máš na každé řádce jen jednu větu? Díky moc za info. Já na to sama nepřišla. Bessi
tak na konci řádku dělám < br > musíš odmazat tu mezeru
< font color=LimeGreen > opět bez mezer, ale barvu si zvolíš podle tabulky, najdu ti stránku kde jsou barvičky