Svatba v dubnu 2011

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahoj, máte taky někdo naplánovanou svatbu na duben 2011?My se budeme brát v Třeboni na zámku.
Profilova fotka
Bessi: Ségra měla všechny doplňky v bordó a bylo to opravdu nádherný. Tak už mi napsala ta švadlenka, poslala jsem ji fotku šatů a ona že ze saténu by vyšli maximálně na 9590,- to by šlo tak ještě zajdu do nějakého salónu si podobné šaty vyzkoušet a jdeme na to:))
Profilova fotka
lucy.m : No vidíš a budou jen tvoje a ty budeš první, kdo je bude mít na sobě :o). Tak mi určitě pak dej vědět, jak ti to s šatama pokračuje :o). Kolik ti je , jestli se můžu ptát :o)?
Profilova fotka
Bessi: Mě je 22 mám 2 letou dcerku, přítel má 27 a taky má dcerku z prvního manželství, je jí 6, obě jsou Karolínky:))
Profilova fotka
lucy.m: Tak to je nádherný :o)Nám je s přítelem 23 (teda jemu už je 23 od února, mě bude 30.4. 23 let). Tak to vám budu držet palce, aby vám to na podruhé vyšlo!!
Profilova fotka
Bessi: Děkujem, napoprvé to bylo podle mne unáhlené ale chybami se člověk učí a hlavně bychom neměli děti takže ničeho nelitujeme:)) Teď si to naplno užíváme, svatební přípravy společně prožíváme proste všechno jak má být:) Já už se nemůžu dočkat uplne tou svatbou žiju to je neskutečný x-)
Profilova fotka
lucy.m: jojo, já svatbou taky žiju :o)už rok a půl. Odkládali jsme kvůli financím :o(Ale teď už to klapne, tak se taky moc těšíme. Kolik budete mít lidí, už to máte vymyšlěný? Nevadilo by ti mi dát třeba e-mail? Já stejně hledám už docela dlouho nějakou kámošku. Na povídání o svatbě, ale i jen tak o životě. Tak kdybys měla zájem, tak mi napiš e-mail do IP :o).
Profilova fotka
Bessi: Máš to tam:))
Profilova fotka
ahojky :o)žádné jiné nevěsty na duben 2011?
Profilova fotka
Ahoj :o)Tak přesně ode dneška zarok budu p. Dvořáková :o)Super! Teď už to bude utíkat :o)Bessi
Profilova fotka
Ahojky, můžu se přidat? Pokud vše půjde jak má tak budeme mít svatbu 23. dubna x-)
Profilova fotka
Besinko jsem si všimla,že u vás také nebyla svatba kvůli financím...tak snad nám to všem klapne x-)
Ahoj holky, vy jste to tu teda rozjely! Super! Co říkáte na to úžasný počasí? Jsem nadšená - ať to takhle kouká vypadat i za rok! Bessi: o víkendu už jsem si taky říkala: tak za rok a týden... :-D Ve čtvrtek se jdeme podívat na místo činu - abych svatebně naladila i drahou polovičku a už asi začnu mít svatební horečku ;-) PS: díky celorepublikové střevní chřipce jsem zhubla první tři kila, tak to mě snad taky naladí na jarní dietku :-D
Článek se načítá
Profilova fotka
Smudlinka10: Ahojky, jasně, že se můžeš přidat :o)No vidíš, tak to se budeme asi vdávat ve stejný den :o). Už se moc těšíme ...Jojo taky jsme odkládali kvůli financím, tak nám to teď snad vyjde..Jdu mrknout do tvého alba :o).
Profilova fotka
lucie1984: No já jsem z počasí taky nadšená :o)Bylo loni i letos takhle krásně, tak doufám, že příští rok nám to do třetice vyjde!Já se snažím držet dietu, ale zatím nic moc :o(. Tak do svatby už není ani rok, takže paráda :o). Trošku doufám, jestli nedostanu k narozeninám (30.4.) zásnubní prstýnek :o) No uvidíme. Bessi
Profilova fotka
Ahojky :-) tak už jsem si napsala i dotaz na svatební šaty, chci od číňana tak uvidíme jak to dopadne ;-) Pomalu se nám vše začíná rýsovat :-)
Ahojky, tak se taky přidávám :-) My jsme měli úplně první datum 11.6.2011, ale to končím školu, tak bych si to neužila, tak další bylo 14.5.2011, ale babička z toho byla nešťastná :-D tak nakonec tedy 30.4.2011, na čarodějnice :-D
Profilova fotka
aaaaajulkaa ahojky, my měli první datum 26.6. tenhle rok a taky kvůli škole neklaplo :-| pak se přidal problém s penězma a skončila jsem tady :-D Jinak něco o mě: Jmenuji se Marie, v červenci mi bude 19let, přítel bude mít v říjnu 30let, táhneme to spolu 4 roky a dva měsíce, v zaří začínám nástavbu podnikání. Snad nám tohle datum konečně klapne ;-)
mě je zatím 22, ve svatební den mi bude 23 a přítelovi bude 27 :-) jak to máte se zařizováním, četla jsem tu, že některé už mají zamĺuvené i datum, taky bych chtěla už mít něco takhle jisté :-) ale není to moc brzy? Nechtěla bych, aby na mě koukali jak na blázna :-|
Profilova fotka
zamluvení data ještě neřešíme, budeme mít svatbu na vesnici a není kam spěchat, tady na to koukaj jak na svatej obrázek když jdeš takhle brzo :-N Jinak máme DJ, fotografa a už obhlédnutou cukrárnu
já mám všechno, ale zatím jen v hlavě :-D chtělo by to alespoň zamluvit restauraci, aby nám to datum někdo nesebral, ve městě je bohužel víc lidí a jestli to chci mít v ten den a v té restauraci, tak možná překousnu ty pohledy :-)
Profilova fotka
joo tak ve městě je to něco jiného ;-) my budeme mít obřad, oběd a zábavu v jednom domě :-D máme tady pěknej kulturák a rodinu kuchařů takže tohle máme prakticky vyřešené, ale možná se ještě uvidí
já už bych nejraději nakoupila nějaký dekorace :-) budeme mít lososovou barvu, tak už mám něco vyhlídnuté, chtěla bych i balónky :-) budu si to mooooooc užívat, bude to můj den :-)
Profilova fotka
po dekoraci už se taky koukám, naše svatba bude bílá - zelená - vanilková , chci jen jednoduchou dekoraci. Vyškrtla jsem balonky plněné heliem, budou jen nafouknuté, fontánu s čokoládou - bude tam hodně dětí a nechci čokoládu všude :-N ani pokladničku nebudeme mít, nějak na tohle nejsem. Ale na cizích svatbách se mi to líbí :-D
Profilova fotka
aaaaajulkaa: Ahojky :o)My máme datum 23.4.2011 zamluvený už od konce března a nekoukala na mě nijak divně :o)Akorát jsme měli problém s místem - nejdřív jsme chtěli svatbu v Třeboni na zámku a tam 23.4. neoddávají, protože to budou příští rok Velikonoce. Tak to budeme mít nakonec na Žumberku, a jsem i radši, budeme tam nejspíš jediná svatba v dubnu, tak to bude všechno v klidu :o). A jinak máme zamluveného fotografa a kameramana a nakoupené věcičky co mám v albu :o)Momentálně řešíme restauraci.Budeš se vdávat na moje narozky :o), to si na tebe určitě vzpomenu :o)
Profilova fotka
Ahoj holky, hlásím že to máme za sebou a v albu mám prvnívh pár fotek :-)
Profilova fotka
já totálka vypustila,že zrovna budou velikonoce :-N no snad to nikomu doma nebude vadit =-)
Profilova fotka
alyssa.anna: Je tobě to ale slušelo!!!Jste krásný pár, oprovda super, tak brzy přidej další foto!!Bessi
Profilova fotka
smudlinka10: Jsi rychlá v tom odepisování :o). No u nás v rodině nikomu Velikonoce nevadí, ale byl to problém s tím místem..Tak se radši poptej dost dopředu, ať můžete kdyžtak vymyslet vhodnou alternativu :o)
Profilova fotka
bessi_Děkuju, a co nezvládla vizážistka to doladila fotografka :-D Držím Vám všem pace ať si ten svůj den D užijete alespoň jako my :-)
Profilova fotka
jo já dnes mám nějakou psavou :-D noo musím to datum pořešit, protože v té době je hodně lidí z rodiny pryč, jejdaaa mě asi klepne :-N |-| proč nemůžou být ty velikonoce furt stejně, kdo se v tom má vyznat :-N

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.

Nenašli jste co jste hledali?