Ahojky no já se teď jám tak nějak střídavě oblačno Soňka ví ;-)
Podařilo se nám otěhotnět , ale jsou stím pořád nějaké problémy takže vůbec nevíme jak to dopadne.
A co vy ostatní jak se vede?
misi...tak moc gratuluju a držím palce. u nás taky velký pokrok, manžel už souhlasil s miminkem, akorát čekáme na podzim, až doberu prášky a v září jdu na čtení očního pozadí, tak jsem velmi zvědavá, co mi řekne a hlavně mi napíše nějaký bylinky na pročištění organismu a pak na to hupsnem. akorát jak se to blíží, tak nevím, esli to chci, když si vezmu co všechno se změní... :-)
Ahojky holky,
Leirkat ak super , že se začnete pokoušet o mimčo a neboj hodně věcí se změní , ale bude to krasné ;-)
Nám našly Vrozenou vadu na srdci a tak čekáme na uterý na utz jsetli s tou vadou má malá možnost žít nebo ne :-| Doufám, že je to velká bojovnice a vše vyřeší jen operace po porodu ;-)
Juj quanti tak včera jsi měla svatbu tak doufám, že vše dobře dopadlo a pořádně si ji užila. Já se vřera byla mrknout na kámošku a hned bych si tu svoji kdyby jí někdo připravil a zaplatil zopákla ;-)
Tak moc gratuluji a přeji moc štěstíčka a neboj mimčo příjde taky ;-)
ahoj holky,tak to tady projíždím a narazila na toto téma.já sem květen 1982.Máme dvě děti-Julinku 5let a Samíka 2 roky.Ráda si s váma pokecám,rozjede se znovu téma? ;-)
@samik2008 Ahojky no můžem se o to pokusit to zde znovu rozjet ;-) Já mám holčiku právě před pár dny solavila první rok a dneska má odpo velkou oslavu ;-)
@misicka455 opožděně gratulujem malé k prvnímu ročku :-N
já sem neměla vůbec čas,obě děti nemocné,antibiotika,v sobotu na pohotovosti s malým kvůli oušku,ježdění po dr.,no bylo toho moc,ale snad už bude lepší.